lauantai 27. lokakuuta 2012

outfit

Takki & neule H&M housut DrDenim huivi GinaTricot kengät Converse & laukku Chicnova.com

Heippa! Pitkästä aikaa päivän asua eiliseltä päivältä. Kaivoin pitkästä aikaa ton maastonvihreän takin kaapista, jonka löysin joskus aikoinaan H&M:n aleista vajaan parin kympin hintaan. Onneksi löysin ja ostinkin, toi on meinaan tällä hetkellä aika lemppari :) Mä suuntaan tästä seuraavaksi poikkiksen luo ja myöhemmin illalla starttaa viiminen työyö  tältä erää, heipat!

14 kommenttia:

  1. joo oon, mutta toi näyttää ihan juurikasvulta. En oikeen ymmärrä mikä järki on tahallaan värjätä ittellensä kamalan näköinen juurikasvu.Daa itelles

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes sieltä se tuli. Sun mielestä kamalan näkönen toisen mielestä kivannäkönen. Etköhän sä oo jo tässä vaiheessa elämääs oppinu ettei mielipideasioista voi kiistellä.

      Poista
    2. ei niistä voikkaan, kuhan vain SANOIN mielipiteeni. Tietääkseni en väitellyt.
      Ootko tyhmä vai tyhmä

      Poista
    3. Kiitos mielipiteestä. En ainakaan niin tyhmä että kommentoin turhia negatiivisiä kommentteja ihmisten blogeihin. Tai että haukun muita. Huvinsa kullakin.

      Poista
  2. Sun hiukset näyttää kivalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) ne näyttää vaan paljon punasimmilta näissä kuvissa ko oikeesti on :/ mulla on hiuskriisi menossa, tykkään ihan sikana näistä kamalan värisistä juurikasvuista vai miten toi anonyymi asian ilmaisi, mut tummasta väristä täytyy päästä ennen talvea eroon kun oon niin vaalea ja talvella näyttää entistä kalpeammalta :s

      Poista
  3. Ai että tykkään tosi paljon tost sun takista!

    VastaaPoista
  4. Lovely blog! Check out mine? :)

    http://aimerose.blogspot.com/

    VastaaPoista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX