lauantai 20. lokakuuta 2012

Gina Tricot & Nelly.com loves


Heippa! Ylläripylläri asukuvia en oo kyennyt nappailemaan näinä sateisina päivinä, kun kuviot on mennyt aika lailla näin: koti-työt-koti-unta-koti-työt-koti-unta-jne you get the point! Tai voisinhan mä vähän onepieceä vilauttaa, joka on toiminut päivän asuna mukavuutensa vuoksi, mutta unhotetaan se, etteköhän te kaikki tiijä miltä ne potkuvut näyttää.. Heh, justiinsa yksi yö asiakas, vähän mua vanhempi jätkä, avautus hieman noista potkupuvuista kun edellä olleilla tytöillä sellaset oli päällä. Hymyssä suin kuuntelin purkautumista ja romaania niiden rumuudesta ja kamaluudesta kunnes lopuksi totesin vaan, että niin, itseasiassa mullakin sellanen on ja oli vielä hetki sitten päällä. Kovasti koitin puolustaa potkupukuja muttei kaveri niille lämmenny ja lähti äkkiä punasena kipittään juomaan kahviaan ulos.. Höhö, hieman of topic tämäkin taas.

Töiden parissa taas tämäkin viikko hurahtanut melkeen kokonaan enkä oo oikeastaan mitään kummallista tehnyt, dataillut ja poikkiksen kanssa hengannut. Jotta pidetään tämäkin blogi hengissä, täältä tulee kollaasia Ginan ja Nellyn ihanuuksista. Osa ihanuuksista saattaapi olla matkalla mun luokse, tulisivat vaan pian! Mä kyllä vilauttelen teillekin sitten mitä sieltä sitten tuli, ei huolta. Burgundyn värinen paksumpi huivi on ainakin ihan must have sekä alemman kuvan niitein ja timantein koristellut sirot nilkkurit, im in love.

Ehkä kuitenkin parempi että mä suuntaan muualle höpöttämään, hetken kuluttua tarttis vielä yks yövuoro mennä vetäsemään ja sitten kullan kainaloon nukkumaan. Että öitä ja töitä teille sinne ruudun toiselle puolelle, eiku mitä.

2 kommenttia:

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX