perjantai 12. lokakuuta 2012

instagram pictures


 Instagram: @mmilss

Heissan! Tulin pikaisesti päivittelemään kuulumisia viime päivien instagram-kuvien kera. Taas yksi yövuoro-putki on takana ja mulla on vapaata sunnuntaihin asti, kunnes meen taas pariksi yöksi töihin. Viikot tuppaa menemään niin nopeesti kun on neljä (tai viisi) päivää viikossa töissä ja suuri osa ajasta menee nukkumiseen. Vapaapäivinä mä haluan vaan ottaa rennosti ja viettää aikaa kavereitten taikka poikkiksen kanssa. Suurempia suunnitelmia mulla ei oo näille vapaapäiville, huominen päivä taitaa mennä suomen kielen kirjallisen viestinnän referaattia kirjotellessa ja siivotessa, jos vaan jaksan hoitaa ne pois alta. Lauantaina on kaverin synttärit, jolloin luvassa on juhlintaa pitkästä aikaa ja sunnuntai menee luonnollisesti kotona löhötessä.

Nyt mä taidan kattoa vielä hetken telkkua ja sitten alkaa nukkumaan, joten palaillaan myöhemmin, öitä!

8 kommenttia:

 1. Saanks mää kysyä missä aattelit noita rintsikoita käyttää? :D saattaa olla epämukavat normi paidan alla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on ihan älyttömän hyvät päällä vaikka ei välttämättä uskois :D ne oli testikäytössä yhdellä baarireissulla ihan tavallisen viininpunasen topin kanssa yhdistettynä mustiin kiiltäväpintasiin housuihin ja korollisiin nilkkureihin, näytti aika pirun hyvältä se asukokonaisuus vaikka ite sanonkin ;D kaveripojilla oli enemmän ongelmia niitten piikkirintsikoiden kanssa ko mulla =D

   Poista
 2. mistä toi valkonen mekko kolmannessa kuvassa on? :))

  VastaaPoista
 3. Käyksä jotain koulua nykyään vai miks joku referaatti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En, välivuotta vietän ja pakoilen opiskelua :D teen avoimessa yliopistossa kasvatustieteen aineopintoja ja parii muuta kurssia niin niihin liittyen se referaatti :)

   Poista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX