torstai 12. tammikuuta 2012

things
[1] Ikeasta ostettu 'yrsnö' teline, jonka ostoon mä oon ollu erittäin tyytyväinen! Tohon saa kätevästi korut roikkumaan ja teline kestää painavammatkin korut.

[2] Tajusin kaipaavani niitä hetkiä, kun saa syödä aamupalan ihan rauhassa, lukea päivän lehden eikä oo kiire minnekään - niin kun tänä aamuna. Useimmiten aamulla ei oo aikaa tälläsille hetkille, ja aamupalan virkaa toimittaa maito lasillinen.

[3] Aliaksen 1&2 tuottarit, jotka löyty tänään Anttilasta kympillä. Mä kävin heti ekan tuottarin kimppuun ja parhaillaan on kauden toinen levy menossa!

[4] Kirpparilta viikkoparisitten vajaalla kolmella eurolla löydetty dreamcather.

[5] Pikkusiskon älyttömän söpö kaulakoru.

[6] Tän päiväisiä puoli-ilmaisia korulöytöjä Glitteristä, joista lisää myöhemmin ;)

[7] Ehkä maailman parasta juomaa, näitä kun vaan ei tuppaa löytymään mistään, eikä viittis kissojen ja koirien kanssa metsästääkään..

[8] Viimeisimpiä luettuja lehtiä, joille on muuten hakusessa täydellinen lehtiteline!

[9] Super hyvää kana-caesar salaattia, jota tekis mieli syödä lisää, nam!

[10] Ja vielä pari tänään ostettua juttua. Tää luonnonvalkonen on se Anttilan aleista bongattu Rut.m.fl.:n tunika, jota oon monta kertaa kattellu jo normaalihintasena, ja nyt viimein päätin kotiuttaa sen kun hintaakin oli vaan n.14€. Musta paituli puolestaan on Lindexistä, jota myöskin oon normaalihintasena sovitellut pariin otteeseen, mutta hintalapussa roikkuvan neljänkymmenen euron hinnan takia paita on jääny kauppaan. Sopivasti oli yksi kolmekutonen vielä tänään alerekissä ja kaiken lisäks -70% alelapulla varustettuna, me likey!

5 kommenttia:

 1. Kävin jättämässä sulle haasteen :)

  VastaaPoista
 2. Saisko tosta Rut mfl tunikasta kuvaa päällä? Mut eiks toi oo mekko,ainaki ku kävin viimeks anttilas ja näin ton ni se oli aika pitkä :)

  Ostin rut mfl oliivni vihreät housut sieltä :)

  VastaaPoista
 3. Ihana toi vaalee mekko!

  VastaaPoista
 4. Miims: kiitos, käyn kurkkaamassa! :)

  Anonyymi: voin mä koittaa kuvailla, mekko tai tunikamikälie :-D toi on niin ohutta läpinäkyvää kangasta et täytyy vaan keksiä minkä kanssa tota käyttää :> mä kattelin kans niitä pöksyjä!

  Anna: kiitos :)

  VastaaPoista
 5. toi kana-caesar salaatti on maaailman parast! nam!

  VastaaPoista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX