maanantai 7. maaliskuuta 2011

"there's nothin wrong with lovin who you are" she said, "'cause he made you perfect, babe"







paita, housut & takki H&M, kaulahuivi Gina Tricot, kengät Vagabond, laukku Chapnlle.com & ristikoru KappAhl

Heipsan! Tälläsellä asulla olin liikenteessä eilen ja tänään, tosin tänään mulla oli noitte kiilakorkojen tilalla conssit. Mulla oli H&M Shop Onlinen joulun alennusmyynneistä löydetty vihreä takki ekaa kertaa päällä ja tykkään tosta kovin. Onneks tilasin ton sillon alennusmyynneistä hintaan 19,95€, koska huomasin jonkin aikaa takaperin, että noita on liikkeissä myynnissä normaalihinnalla 39,95€.

Mulla ei oikeestaan ollu mitään sen kummempaa asiaa, tulin vaan heittämään asun tänne ja näyttämään mun tän päivän löydön. Kävin koulun jälkeen kaupungilla pyörähtämässä ja nappaamassa tän mukaani:



Ootte varmaan joistakin blogeista saattanu bongata näitä ear cuffeja. Mä tykästyin tohon heti, kun ekan kerran näin! Mulla on ihan hirveä piikkikammo, joten ei tulis kuuloonkaan, että ottaisin rustoon korun, joten tää on aika hyvä vaihtoehto. Glitteristä siis ja hintaa oli 6€. Onkohan näitä muissa liikkeissä tai erilaisia myynnissä? Mä en oo ainakaan vielä törmänny, mutta jos te tiijätte enemmän, nii kertokaa mulle ihmeessä! :)

Ja arvontaan voi osallistua edelleenkin 12.3 asti täällä :)

18 kommenttia:

  1. Mä ostin Glitteristä sellasen ihan yksinkertaisen ilman mitään ristiä, niitä ei kyllä näkynyt Salossa enää.. Muissa kaupoissa en ole nähnyt!

    VastaaPoista
  2. ku sanoit tosta piikkikammosta, niin itelläni ammuttiin rustoon, se ei sattunu oikeestaan yhtään, suosittelen sitä :-)

    VastaaPoista
  3. Pakko köydö kattomassa josko Tampereen Glitterissä olis noita! :)

    VastaaPoista
  4. ihan sairaan ihana toi earcuff:) pitää käydä tsekkaa glitteristä tollasta!!! ja sun housut&kengät on iihanat!! :)

    VastaaPoista
  5. aaa, sun tyylis on mahtava!

    VastaaPoista
  6. Oisko sulla jotain vinkkejä miten blogi-innon saa takasin? Mulla on ollu monta blogia, mutta ne ei oo eläny hirveen kauaa, koska kirjotusinto on lopahtanu. Tä on muutenkin hankalaa, koska tavotteet on tosi korkeet :D Blogillani ei kuitenkaan ole kuin 9 lukijaa..

    VastaaPoista
  7. Kivasti sidottu tuo kauluspaita :) Sulla on tosi kiva tyyli!

    VastaaPoista
  8. Riikka: mmm ois varmaan pitäny kattoa tarkemmin, suuntasin glitteriin ja marssin hati kassalle kun toi pomppas silmiin :-D

    Enna: apua sama asia se on :-D piikki siinäkin on :s

    emmi: mä en oikeen tiijä tykkäänkö siitä vaiko en :D

    Fanny: kannattaa, toi on ihana! :)

    maria: niin on :>

    stina: kannattaa käydä :> ja kiitos :)

    Anonyymi: aaa, kiitti!

    Anonyymi: mmm pahan heitit, mulla ei oo itellä käyny kertaakaan niin, ettei ois kiinnostanu tää kirjottaminen, eri asia toki on kun välillä ei oo ollu vaan aikaa ja on menny muut jutut edelle. mutta niin, ei kannata asettaa liian korkeita tavotteita, jos ne on epärealistiset niin pettymyksiä tulee vaan entistä enemmän, eikä ihmekään jos kirjotusinto lopahtaa :( mä en kyllä oikeestaan osaa sen paremmin auttaa. postaile sillon ko siltä tuntuu ja on asiaa, ei väkisin väännettyjä tekstejä :)

    Katariina: kiitti :)

    VastaaPoista
  9. ootko sä kirjotellu tänne sun blogille siitä opiskelupaikasta jossa oon? oisin kiinnostunut :))

    VastaaPoista
  10. YuliaShhabel: thanks :>

    evvi: en oo vielä ehtinyt, tulossa on :)

    VastaaPoista
  11. Siis eikö sulla muka ole lävistyksiä korvissa?? Samalla tapaa se lävistys tonne ylöskin ammutaan kun sinne ns. normaaliin kohtaan.. :) Siis joissakin liikkeissä.. :)

    VastaaPoista
  12. Anonyymi: siis on mulla 2 molemmissa :-D mutta arvaappa kuinka suur homma se oli saada ne reiät mun korviin :D joo tiijän että ammutaan, mutta mulle riittää jo se että tiijän et se piikki ammutaan mun korvan läpi :D

    VastaaPoista
  13. voin kokemuksesta sanoo et se rusto ei tuntunu sen enempää ku ne normi reijätkään (: et en edes huomannu ku se laitto sen reijän (:

    VastaaPoista
  14. keskustan glitterist noi oli jo loppu ?!?! :( toi on ihan sika kivaaaa !

    VastaaPoista
  15. Liisa: nää 4 reikää sattu jo ihan tarpeeks :-D katotaan, jos joskus uskallan ottaa rustoon :>

    elliii: oho :o niin on, noi on tällä hetkellä niin suosittuja :)

    VastaaPoista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX