perjantai 11. maaliskuuta 2011

tell me something good


Moikka! Tässä ois kuvapläjäys tältä päivältä. Tulin iltapäivällä Saloon, ja kävin mammaa ja pappaa moikkaamassa. Kerran kun mulla oli aikaa käydä rauhassa ja ajan kanssa Radiokirppari läpi, nii enhän mä tietäänkään löytäny paljoa mitää. Ylläolevat ihanat farkut tarttu mukaan, mutta siinä kaikki. Äiti tuli hakemaan mut töistä päästyään ja käytiin Suurkirpparilla, Basaarissa ja Fidassa huonolla menestyksellä. Oon koko päivän vaan kuunnellu Gleetä, oon meinaan ihan koukussa näihin Gleen versioihin!

Hei turkulaiset! Missä päin Turkua on hyviä kirppareita? Ottaisin neuvoja ehdottomasti vastaan :)

15 kommenttia:

 1. Länsikeskuksen ja manhattanin kirppis-centerit on hyviä, varsinkin noista ensimmäinen..kodin ykkösen parkkihallissa on kans joka sunnuntai kirppis, aika hiljanen talvisin tosin, paljon kivempi kesäsin ku sillon se on tossa euromarketin parkkipaikalla...oon muute kerra topshopista tilannu ja hyvin toimi, joku reilu viikko meni toimituksessa : ) Kiva blogi ja ihanan positiiviselta vaikutat! = )

  VastaaPoista
 2. hei, noista kirppareista sen verran, et mun perheellä on kaarinassa (piispanristillä, jokane vähä päättelee eri tavalla) ja mun mielestä meil on tosi kivoi vaatteita sielä, ja myyjiäkin otettais erittäin mielellä (et jos sulla on ylimäärästä kamaa, 20e maksaa viikko) :) et kannattaa ihmeessä tulla kattelee, täs viel meijän nettisvut: http://www.tmrealisointi.fi/

  VastaaPoista
 3. rakastan tota zaran takkia yli kaiken!

  VastaaPoista
 4. mä löysin radiokirppiksel maanataina 4 paitaa ja torstaina 3 paitaa ja yhdet kengät! :O

  VastaaPoista
 5. oi ompa kiva....... :/ ja joo uskonuskon, en tarvii mitään todisteita :) jos laitan sitten rahat uudestaan tulemaan.., eiks se ollu 3,50?

  VastaaPoista
 6. mie tykkään kauheasti tästä sinun blogista, jotenki täynnä energiaa ja saapi hyvälle tuulelle !:) näin alottelija blogaajana kysyisin että millä teet nuita kollaaseja? ja olis kiva jos arvostelisit jotenki minun blogia, ja antaisit joitain vinkkejä :))

  VastaaPoista
 7. minea: ooi kiitti vinkeistä :) hihi ja kiitoksia ihanasta kommentista :>

  Enna: mä myin alkapaljon juttuja poies blogikirpparilla, eikä oikeen oo aikaa pöytää sinne laittaa, mutta voisin ihan mielenkiinnosta tulla kattomaan millanen kirppari se on :)

  Irina: niin mäkin :)

  Karita: sanos muuta! mä kattelinki sun blogista, et olit löytäny vaikka mitä kivaa :p heh mun tuuria :-D

  Kik_xxx: thanks :>

  Heta: okei hyvä :> joo 3,50€ :)

  tiiiiiitu: voi kiitos :) mä oon niin sukka tollasten kanssa, että ihan paintilla tai polyvorella :-D käyn kurkkimassa sun blogia :>

  Julie.: jep! :>

  rewind and play again: niin on, tykkäilen tosta ihan himona! :> sun pitää hommata tollanen itekin ;)

  VastaaPoista
 8. Mä oon kuullut, että Manhattanilla olis joku hyvä kirppis, paljon ihan uuttakin ja todella halvalla. Itse ei ole tullut käytyä, mutta kaverit aina ylistävät paikkaa.

  http://missingsparkles.blogspot.com

  VastaaPoista
 9. YuliaShhabel: thanks :>

  Minna: mä oon kerran käyny sielä, enkä löytäny yhtikäs mitään :-D täytyy alkaa käymään useammin sielä :)

  VastaaPoista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX