torstai 17. maaliskuuta 2011

tule jo huominen
Bleiseri & röyhelötunika H&M, farkkuleggarit Vila, kengät Anttila, laukku Friis&Company & kaulakoru Lindex

Moi! Saatiin tänään vihdoinkin valmiiksi se kasviksen essee, jonka parissa on vierähtäny monta hetkeä. Koulujuttuja on tehtävänä vaikka millä mitalla, ja ens viikolla tarttis aloittaa seuraavan esseen kirjottamista.. Musta tuntuu, että kouluhommat vaan lisääntyy, vaikka koulua ei oo enää kuin 6 viikkoa! Sen jälkeen alkaakin pääsykokeisiin lukeminen, paah. Sellasta tää opiskelu on.

Mulla oli toista kertaa päällä toi hennesin bleiseri, jonka meinasin palauttaakin melko pian ostamisen jälkeen. Onneks en kuitenkaan tehny niin, tykkäilen tosta meinaan hirmusesti :)

Oon menossa viikonlopuks Espooseen, joten saa nähdä miten ehdin postailemaan. J oli sitä mieltä, että viikonlopun mittainen blogiloma tekee mulle ihan hyvää, ja voi olla että hän onkin oikeessa :) Aattelin vaan ilmottaa, ettette huolestu mihin oon kadonnu, jos musta ei kuulu viikonlopun aikana mitään. Suunnitelmissa ois ainakin mennä Flamingoon rentoutumaan viikonloppuna, sounds good to me ;)

Ai niin, iskä ilmotti mulle, että mun objektiivi on tullu Hollannista korjauksesta?! Mä kun luulin, että se lähetettiin tänne Turkuun kustannusarviota varten.. Mä en vieläkään tiijä mikä siinä oli vikana, kuulemma koko objektiivin sisusta oli menny uusiks ja vaan vanhat kuoret jääny. Erikoistakuuna oli onneks mennyt, mutta mua kyllä kiinnostais tietää vähän tarkemmin tosta viasta, ehkä se selviää. Pääasia kuitenkin, että se on nyt kunnossa, ja pääsen kuvailemaan sillä :)

Nyt mä teen kasviksen arvioinnin valmiiksi ja meen varmaan kerrankin ajoissa nukkumaan. Heippa!

19 kommenttia:

 1. Lovely outfit and I love your necklace!

  xx

  VastaaPoista
 2. Kaulakoru ja röyhelötunika ovat aivan ihania. ♥

  VastaaPoista
 3. Odotas vaan jos pääset yliopistoon opiskelemaan, sitten niitä hommia ainakin on :D Mulla oli tänään kahen kirjan tentti, ja tulevan 2 vkon aikana vielä yhden ryhmätyön esitys, kahden kirjan tentti+luentotentti, toinen kahden kirjan tentti+luentotentti ja yksi luentotentti vielä lisäksi. Kaikki kirjat englanniksi. Niin ja ne pakolliset tunnit ja kotitehtävät siihen päälle vielä. Joskus mietin miksi teen tätä vapaaehtoisesti :D

  Mutta joo, oli mulla asiaakin, sun hiukset näyttää tosi kivalta, onko ghd:llä suoristettu? Tosi suoran ja sileen näköiset!

  VastaaPoista
 4. very cute and simple. i like that blazer!

  check out my blog and follow me on twitter @zebraandmeerkat x

  VastaaPoista
 5. ihana asu =) http://part-of-me-paula.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Jassu: kiitti :)

  kaisku: 19 :>

  Laura: voi kiitti :)

  vivalablonda: thanks so much! :>

  Minna: voi kiitos, mä oon ihan samaa mieltä :)

  -nanna: voi kiitti :>

  Riikka: voi apua, älä kerro enempää :D mä en selvii enkunkielisistä kirjoista mitenkään, oon niin huono enkussa :D kaikkea sitä tekeekin vapaaehtosesti, tai välttämättä haluaa kokea saman kohtalon.. :-D ja joo on, testailen ekaa kertaa ghd:tä :) kiitti! :>

  Jenni: kiitos :)

  I V Y: thanks, i will check your blog!

  mari: kiitti:>

  paula: voi kiitos :)

  CENDRITYSS: thanks!

  VastaaPoista
 7. I love this top with blazer! Great combination :-)

  VastaaPoista
 8. Mora e Bionda: thanks so much :)

  VastaaPoista
 9. Ui ihana asu ja toi bleiseri on tosi kiva! (:

  VastaaPoista
 10. Emilia: ooi kiitti, kiva kuulla :>

  VastaaPoista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX