keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

muistuttelua!

Photobucket
Photobucket

Muistaakos joku tän postauksen? Mä kaipailisin edelleenkin jonkun teijän ihanan apua ja toivoisin, että sielä Weekdayssä pyöriessänne joku teistä viitteis napata mukaansa mulle tollasen Cheap Mondayn kangaskassin. Tiijän, että niitä melko harvoin sielä on, mutta jos hyvä tuuri kävisi :)

Mä tottakai maksan kassin, postikulut + vaivannäön :) Jos kiinnostuneita on ja törmäätte noihin niin, laittatkos s-postia tähän osoitteeseen: mmillam.blogspot@hotmail.com

10 kommenttia:

 1. Nelli: vastasinkin sulle äsken :) hihi :>

  VastaaPoista
 2. voi vitsii, mä just tänään nappasin weekdaysta tokavikan tollasen mukaani siitä hyllystä! oisin voinu napata sullekkin mut näköjään joku muu tais jo ehtiä ensin :)

  VastaaPoista
 3. elliii: no hitsit :( vielä kukaan ei oo ehtiny napata mulle kassia :)

  VastaaPoista
 4. Tämä nyt ei liity millään tavalla tähän, mutta sellasta kysyisin ku yhessä kuvassa joka on vissiin sun huoneesta ja seinäl on niit kuvia lehdestä leikattuja kai ni mistä sä niitä löydät tai mistä lehdistä? :)

  VastaaPoista
 5. Muiii ! mä tossa sun jossain melko vanhassa postauksessa, missä esittelit sun laukkuja ja kangaskasseja, niin katoin että olit ihan älyttömän hyvin tehny kaks kangaskassia ite, tosi siististi saanu ne kuvat siihen, niin mietin vaan että mikset sä tee tollasta kangaskassia ite, piirtäisit ton kuvan vaan siihen, no onhan se eri asia ku tollanen oikee cheap mondayn kassi, mutta tulis ainakin halvemmaksi. ja jos et koko kassia ite tekisi, niin eihän tollanen kangaskassi ilman mitää kuvaa niin maksa kuin about pari euroa, ja sitten vaan kangastusseja ja elämään taiteilijaelämää, ainakin hetkeksi :D mä oon ite noita kangaskasseja tehny ihan sikana, ja ykskään ei oo epäonnistunu, go me !

  VastaaPoista
 6. Toi kassi on kyl ihana! <3 Ostin tollasen ite just Tukholmasta ja on tullu käytettyä!! (:

  VastaaPoista
 7. Iiitu-: ne on ihan netistä bongattuja, mä taisin luetella muutamia osotteita jonkin postauksen kommenttiboksiin vähän aikaa sitten mutta en muista minkä :(

  Anonyymi: no ei ite tehty oo sama asia kun aito :( ja kyllä niihin kangasväreihin ja kassinhintaan menee enemmän kun 5€, mitä tollanen maksaa weekdayssä. mutta kiitoksia kuitenkin :) mulla on tota väriä ja kassejan vissiin jäljellä niin voisin jossain välissä kun ehdin, niin tehdä taas jonkun :)

  Alma: niin on :) voi vitsit, uskon! :>

  VastaaPoista
 8. Voih jos oisin nähny tän postauksen vähän aikasemmin ni oisin tienny napata sullekkin tommosen mukaan! :< harmi

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: no kökkö :s jos tulevaisuudessa tulee vastaan nii nappaa ihmeessä, voin täälä blogin puolella ilmotella kun ei enää tarvii mettästää tollasta mulle :)

  VastaaPoista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX