lauantai 5. maaliskuuta 2011

ilmoitusasiaa + muuta höpöttelyä




toppi & kaulakoru H&M, villatakki Gina Tricot & farkkuleggarit Vila

Pahoittelut heti alkuun tästä sekavasta postauksesta. Mulla ois hirmusesti pikkusia asioita, enkä viitteis tehdää miljoonaa pikkupostausta nii keräsin nää tähän samaan postaukseen. Ensinnäkin ostin viimeviikon perjantaina älyttömän ihanan kaulakorun, johon oon niin rakastunu! Löysin tän sulkakorun H&M:ltä hintaan 6,95€. Pelkään vaan, että toi menee rikki ja sulat katkee, täytyy muistaa olla varovainen toi kaulassa.



Löysin koneelta kuvan muutamasta ostoksesta, ja noiden tököttien takia mun on pakko jakaa toi kuva teidän kanssa! Tigin superhyvä tökötti, joka tuo hiuksiin kiiltoa sekä Tigin silottava ja selvittävä suihke kärsineille hiuksille. Mun ei varmaan tarvii mainita, miten täydellisiltä noi tuoksuu? Molemmat ihan super hyviä tuotteita, suosittelen.





Multa on kyselty aika paljon tästä lehtijutusta, ja sen verran voin paljastaa, että mua haastateltiin mun kotikaupungin lehteen, eli Salon Seudun Sanomiin. Tosta toisesta kuvasta saattaa ehkä saada vähän selvää tekstistä. Juttu käsitteli bloggaamista yleisesti sekä mun blogia. Kiitos tän jutun, sukulaiset ja tutut sielä ruudun takana saattaa tietää mun suuresta salaisuudesta :-D Terkkuja teille sinne! Ja niin, tarkkasilmäisimmät on saattanu bongata mut taas uusimmasta Suosikista ;)

Sitten asiaan:
Blogikirppiksessä huudelleet! Käykää tsekkaamassa onko teijän huudot voittanu, ja voittajahuutojen tekijät ottaa yhteyttä muhun s-postitse! Jos teistä ei kuulu 8.3. mennessä, niin tuotteet menee uudelleen myyntiin!

Arvontaan voi osallistua 12.3. asti, tarkempia tietoja löytyypi täältä.

Mä taidan suunnata tästä pikkuhiljaa (yritys on ainakin kova!..) nukkumaan, oon heränny tänään aikasin ja käyny suorittamassa autokoulun kakkosvaiheen poies alta ja huomenna mulla on aamuvuoro, joten öitä!

7 kommenttia:

  1. apua toi koru on ihana, pakko saada tommonen! :)

    VastaaPoista
  2. -nanna: niin on! :)

    stina: kiitti :>

    Kati: haha joo sepä se, not!

    VastaaPoista
  3. aaa vähänkö siistii toi lehtijuttu :--))

    VastaaPoista
  4. heheee, pongasin sut salon seudun sanomista, piti kommentoidakkin sulle jotain mutta se jäi :--)!

    VastaaPoista
  5. Heta: nojaa :-D

    FANNI: eipä se mitään :)

    VastaaPoista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX