keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Cubus Suomeen!

Vihdoinkin Cubus rantautuu Suomeen! Huhtikuun 7.päivä aukeaa Myyrmannissa sekä Raision Myllyssä Suomen ensimmäiset Cubus-myymälät. Suunnitelmissa olisi laajentaa norjalaista vaateketjua ja avata 8-10 myymälää tämän vuoden aikana Suomeen.




"Pohjoismaiden suurin yksityinen vaatetusalan holdingyhtiö Varner Gruppen uskoo, että Suomessa on tilaa vielä yhdelle nuorten naisten asuja myyvälle sesonkivaateketjulle."


”Suomen muotimarkkinat ovat kehittyneet nopeasti, ja olisi vastoin arvojamme ja kasvustrategiaamme, jos jättäisimme tulematta Suomeen. Vahva markkina-asemamme muissa Pohjoismaissa ja Itämeren alueen valtioissa ennakoi meille hyviä menestyksen mahdollisuuksia myös täällä, sillä tunnemme kilpailukentän hyvin”, Cubusin toimitusjohtaja ja yksi Varner Gruppenin omistajista Marius Varner sanoo.

"Yhtiön mallistot vaihtuvat nopeasti, ja hintoja mainostetaan perinteisiin vaateliikkeisiin verrattuna edullisiksi."



Kollaaseissa mun lempparijuttuja Cubuksen valikoimasta

Mun mielestä on aika mahtavaa, että kohta ei tarvii enää lähteä Ruotsiin asti shoppaamaan, vaan samat liikkeet löytyy Suomesta! Vieläkun BikBok löytäisi myös tiensä tänne, Primarkeista yms muista ulkomaisista ketjuista puhumattakaan...

16 kommenttia:

  1. ihania kuteita! millasta hintaluokkaa noi on suunnilleen? :)

    VastaaPoista
  2. in the 2nd picture, this flower printed bag, where i can find one? so pretty!

    VastaaPoista
  3. onko tol cubuksel online shop sivui?:) jos on viitsitkö linkkkaa?:)

    VastaaPoista
  4. voi että, mulla on jo kauan pyöriny mielessä kun sulla oli tuolla blogikirppiksessä semmonen musta paita johonka olit itse tuunannu semmoset ketjut(jos en nyt oo lukenu jotain aaaaivan omia) mutta miten sä oot tehny sen?:-)

    VastaaPoista
  5. uiiiiii toi ekan kollaasin eka vaate on ihana ja kuin myös toi toisen kollaasin kauluspaita!! :) jeejeee just kivaa ku saadaan cubus tänne suomeenki:))

    VastaaPoista
  6. Olin hiukan pettynyt Tukholman Cubukseen, en löytänyt sieltä mitään ostettavaa.. :/ Tai ehkä en vaan siinä vaiheessa jaksanut enää keskittyä shoppailuun..

    Primark ei tulisi ikinä menestymään Suomessa, tai ainakin niiden tulisi nostaa hintojaan aika paljon verrattuna niihin hintoihin, joilla myy esim. briteissä. Enkä mä ainakaan maksaisi Primark laadusta yhtään enempää:D

    VastaaPoista
  7. Oi vitsi, ihanaa! Asun melkein Raision rajalla, joten mun luota on vaan muutama kilsa Myllyyn...arvatkaapa vaan, kuka on siellä ensimmäisenä kytiksellä. :D

    Ihatuin heti tuohon farkkupaitaan ja kukkalaukkuun... <<3

    VastaaPoista
  8. Karita: H&M, Gina Tricot luokkaa eli ihan perus kauraa :-D

    Anonyymi: it is! it's from cubus

    Ida: ei oo online shoppia, ainoastaan kotisivut mitkä onkin linkattu tossa postauksen alussa :>

    Saara: ihan oikeessa oot, oon joskus vuonna nakki ostanu H&M:ltä ihan mustan peruspaidan, jota ei oo tullu puhemmin käytettyä nii keksin kiinnittää noihin olkapäihin tollaset ketjut, ne on ihan vanhoista koruista katkaistu joilla ei oo ollu käyttöä ja ommeltu päät kiinni paitaan :>

    Jazzy E (hivennn): yeap!

    stina: niin on :) samaa mieltä ollaan, kohta ei tarvii lähteä enää tukholmaan asti shoppaamaan :-D

    Jenna: sama juttu mulla! viimeks tukholmassa käydessä kävin cubuksessa pariinkin otteeseen enkä vaan löytäny mitään, noi ylläolevat jutut ois kuitenkin ihan kivoja, ehkä cubus on parantanu valikoimaansa? :> totta tuokin, mulla ei oo kyseisin puljun laadusta tai tuotteista ylipäänsäkään minkään näköstä kokemusta, joten siks himoittais päästä sinne :>

    Minna: hahaa 7.4 se on menoa sitten! :-) samoin, toi kukkalaukku on ihan täydellinen! :>

    VastaaPoista
  9. heeei tästä jutust en tienny, vähän kivaa! Ja kiitos sun kommentista :))

    VastaaPoista
  10. Vähän yllätyin kun luin että Cubus tulee Myllyyn! Kerrankin tännekin päin jotain uutta.. En kyllä valita :D

    Mä en oikeen tykkäisi jos kaikki mun suosikkikaupat tulisi suomeen, paljon kivempi shoppailla ulkomailla ja sitten kaikilla ei ole samanlaisia vaatteita! Eli bikbok, bershka, new look jne saa pysytellä pois suomesta.

    VastaaPoista
  11. Haidi: jee nyt tiijät :) ole hyvä :>

    Riikka: niin mäkin! ja myyrmanni?! mä en ois tosiaankaan sijoittanu niitä liikkeitä noihin paikkoihin.. :-D en mäkään, käy mulle oikeen hyvin toi mylly ko on vielä lähelläkin :> totta toikin, toisaalta ois jees jos niitä kauppoja olis suomessakin mutta just noitten syitten takia taas on hyvä ettei oo :-D (ompas selkeä kommentti, laitetaan aamun piikkiin..)

    VastaaPoista
  12. Thank you for your lovely comment on my blog! It made my day!
    You're amazing!
    Following you!
    Hope you follow me too!
    http://cutenerdglasses.blogspot.com/
    xox

    VastaaPoista
  13. Mä aluks mietin kans et olis kiva et tulis suomeen.. Mut mitä kivaa sit olis lähtee enää tukholmaan jne shoppailemaan, jos suomes on jo samat kaupat?

    VastaaPoista
  14. NerdGlasses: thank you and welcome! :)

    Tepsu: no totta toikin, mutta mutta niin, tukholmassa on kuitenkin erilainen valikoima :>

    VastaaPoista
  15. vähän oudot nää ekat paikkavalinnat... ois luullu että tulis ainaki lähemmäs keskustaa helsingissä...? :D mut sinänsä ihan kiva et cubus tuleeee, mut en kuitenkaa tykkäis et kaikki kivat ulkomaalaiset kaupat tulis suomeen koska sit shoppailu ulkomail ei ois niin ihanaa ku ois samat tutut kaupat ! :)

    VastaaPoista
  16. elliii: sanos muuta! mä miettisin ihan samaa :-D totta toikin :)

    VastaaPoista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX