lauantai 5. maaliskuuta 2011

Arvonta!



300 lukijaa tuli täyteen jokin aika sitten, samoin 300 blogitekstiä! Vihjasinkin, että voisin keksiä jotakin pientä kivaa teille ihanat. Kevätkin näyttää pikkuhiljaa tekevän tuloaan, joten nyt on sopiva aika tälle arvonnalle!

Palkintona on siis 10€ lahjakortti H&M:lle; arvonnan voittaja voi ostaa vaikka jotain keväistä itelleen ;)

Arvontaan voit osallistua kertomalla ruusuja ja risuja blogistani. Mua myös kiinnostaa mistä ootte tänne blogiin löytäny ja mikä saa teijät palaamaan tänne aina uudelleen :) Jos teillä on muita ajatuksia mielessä, niin antaa palaa, esim. postaukstoiveita voi heitellä.

Arvontaan voitte osallistua näin:
1. Keksikää nimimerkki (anonyymikommentit eivät kelpaa)
2. Liittäkää sähköpostiosotteenne kommenttiin
3. Voittomahdollisuuden voi tuplata linkittämällä arvonnan omaan blogiinne, ja muistakaa kertoa se kommentissanne

Osallistumisaikaa on 12.3.2011 asti.

Onnea kaikille! :)

131 kommenttia:

  1. mä en ees muista mite löysin tänne ;o joskus vaa vissii seikkailin jossai ja si löysin : D mut en heti alkanu lukee vakituisest vaa sillee sillon tällön. nyt oon alkanu lukee vakituisemmi : )) sun kirjotustyyli on sellanen ilonen ja tykkään kun kuvia on paljon :p plus et oot nii nättiki p: sekä blogikirppis on kiva !

    jnnnni_93@hotmail.com

    VastaaPoista
  2. tietysti osallistun!

    tykkään sun blogissas isoista ja laadukkaista kuvista ja sulla on myös ihana tyyli! :)

    ja linkkaan tän arvonnan mun blogiin.

    Unohin sähköpostin: llaurras@hotmail.fi

    VastaaPoista
  3. Blogin olen löytänyt ennen joulua ku etsiskelin uusia blogeja muiden seasta. Koukutuin nättiin tyttöön, selkeisiin kuviin ja kivaan tekstiin :) Risuja mulla ei oikeastaan ole vielä antaa, koska en ole seurannu blogia niin kauaa kuitenkaan. Ehkä pidempaan lukeneet osaa tässä asiassa auttaa. :) Oon tykänny kaikesta!

    Mainitsin ja linkitin arvonnan blogissani: http://timjaiwithlove.blogspot.com/2011/03/mun-uus-hiusvari-kaipas-uusia-tuotteita.html

    timjai@suomi24.fi

    VastaaPoista
  4. En muista enää miten tänne löysin, mutta selailin jonkun blogeja mitä se lukee nii sieltä vissiinkin.:) Ja tänne palaan aina uudelleen koska sul on aina ihania kuvia täällä, ja tekstejä joita on mukava lukea.

    ida.wikstrom@dnainternet.net

    VastaaPoista
  5. Sain tietää vast pari viikkoo sit et oot Salost niin kiinnostuin täst blogist heti! (: ja täält löytää kivoja asukokonaisuuksii ja niin (: muutenkin kivoja kuvia! (voin linkittää tän arvonnan mun blogin seuraavaan postaukseen jonka teen tänään päiväl (:
    tässä vielä sähköposti: liisa.pechuyeva@hotmail.com

    VastaaPoista
  6. Mä en kyllä yhtään muista mistä oon tänne eksyny :D Blogiasi oon seuraillu jo aika pitkään :)
    Miks mä sit oon jääny seuraamaan tätä? Sulla on kiva tyyli ja kirjotat kivasti, sekä postaustahti on sopiva. Laitat paljon kuvia ja tätä on vaan kiva lukea ! Blogikirppis on kans tosi hyödyllinen sulle ja meille lukijoille :)

    Linkkaan tän blogilleni :)
    suskiu@hotmail.com

    VastaaPoista
  7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  8. Mä löysin sun blogin Roosan (Who stole my style) blogin kautta, kun hän oli ostanut blogikirppikseltäsi vaatteita. Tykkään blogistasi, koska sun blogis ei ole samanlainen kuin kaikilla muilla, vaan siinä on jotain erilaista ja sua. Olis kuitenkin kivaa, jos laittasit lisää kuvia esim. sun huoneen yksityiskohdista jne. Lisäks kuvapostaus olis tosikiva! Blogikirppiksestä kuitenkin tooosi suuret pointsit sulle!

    tepa(ät)saunalahti.fi

    VastaaPoista
  9. En muista miten mä tän blogin löysin, mut tykkäsin sun tyylistä, kuvat ovat aina hyvälaatuisia ja niitä on paljon,ja tykkään muutenki miten kirjotat ! (: Tän blogin kautta vaikutat ainakii tosi kivalle (=

    VastaaPoista
  10. Moikka !:) Muistan eksyneeni tänne sun blogiin suht alkuaikoina, kun etsiskelin netistä mielenkiintosia blogeja. Sulta heti huomasin ihanat kuvat ja hauskan tyylin kirjoittaa. Ja täytyy sanoa, että sun kirjoitustapasi on parantunu blogin myötä. Mikä on aina hyvä asia! Samoin ihailen sun rentoa tyyliä pukeutua. Ja sun vaatteet on kivoja !
    sposti: laura.aaltonen@windowslive.com

    VastaaPoista
  11. onks tohon pakko laittaa sähköpostiosote ku en ehk haluis yleisesti sitä laittaa? et eiks sen vois sit kertoo sulle jos voittaa?

    VastaaPoista
  12. Löysin sun blogin ihan puolivahingossa ja rakastuin heti. Sun kirjotustavassa ja ajatusmaailmassa on jotain mistä tykkään ihan älyttömästi, suhun on ihan äärettömän helppo samaistua! Plus sun kuvat on sellasia hyvälaatuisia, niitä on aina niin kiva ihailla. Ja erityisesti rakastan sun tyyliä, voisin adoptoida vaikka kaikki sun vaatteet ja onkin kiva aina seurailla miten yhdistelet niitä! Olet mahtava♥

    enni.mattila@luukku.com

    VastaaPoista
  13. en yhtään muista miten löysin sun blogin, mutta onneks löysin! sulla on huippukiva tyyli, vaikutat mukavalta ja iloiselta - ja postaat vieläpä tosi ahkerasti! :)
    p.s oli tosi hauska huomata, että joku oli löytänyt tänne mun blogin kautta! :D

    VastaaPoista
  14. Oon seurannu sun blogia vasta ihan vähän aikaa, mut löysin tänne jostain muusta blogista, en enää muista mistä :-) Ainaski mä oon jääny seuraamaan tätä blogia, täältä on löytyny ihania vaatteita ja mielenkiintosta tekstiä ! + sä vaikutat tosi symppikseltä:)

    kowy@suomi24.fi

    VastaaPoista
  15. Muistan kun selailin blogeja ja niiden kautta toisia blogeja jne (tää on vaa loppumaton tää blogien maailma (:) ja sitten jotenkin päädyin tänne ja heti ihastuin sun ihanaan tyyliin ja tosi laadukkaaseen ulkoasuun ja kuviin. Sain inspiraatiota omaanki blogiin, ja sul on tosi mielenkiintosia ja erilaisia postauksia, tykkään! :--))
    Ja todellaki linkitän omaan blogiini! :)

    heta.ojell@gmail.com

    VastaaPoista
  16. En yhtään muista mistä sun blogin sillon pari kuukautta sitten löysin, mutta tosi kiva et löysin! Sulla on tosi kiva tyyli ja postailet usein. Tykkään sun kirjotustyylistäkin, kaikenkaikkiaan tosi kiva blogi. :)
    nelli-p@wippies.com

    VastaaPoista
  17. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  18. Löysin blogisi selailessani muiden bloggaajien suosikki blogien listaa.

    Tuplaten, seuraavasta postauksesta löytyy linkkaus!

    http://onceuponatimetherewasadream.blogspot.com/

    mmartta@suomi24.fi

    VastaaPoista
  19. Oon jo hetken sun blogias seuraillu ja tykkään tyylistäs ja kuvat on hienoja kans :--)! Vaikutat tosi mukavalta.

    tuplaan, eli seuraavas postaukses on linkkaus!

    jassuuuuuu@hotmail.com

    VastaaPoista
  20. Jonkun toisen blogin kautta muistaakseni eksyin tänne ja muutaman postauksen luettuani liityin lukijaksi (: postauksia tulee usein ja kuvat on iso +!

    criiny@hotmail.com

    VastaaPoista
  21. Jossain blogissa oli se 5-lemppariblogia juttu, sen avulla löysin sun blogis ;).
    Sun kuvista tulee aina hyvälle mielelle, oot jotenki tosi pirteä aina niissä :-D. Ihania vaatteitakin kaiken lisäksi käytät, voisimpa mäkin. Blogin ulkoasu, sun kuvat/postaukset miellyttää aina ni en oikein mitään huonoa sanottavaa keksi :):).
    Mun blogi: http://kaljukorvat.blogspot.com/

    laura.rajala@kymp.net

    VastaaPoista
  22. Ensinnäki, tää sun blogis on nii pirtee ja rento! Ja taisin löytää tänne kun kommentoit mun blogiin jotai (: Ehdottomasti parasta sun blogissa on laadukkaat ja isot asukuvat jaja sitte kirjotat niin kivasti :D
    Ja hey, meikkipostaus olis kiva! :---)
    Tuplaaan !
    http://inspblogg.blogspot.com

    Pia.94@hotmail.com

    VastaaPoista
  23. en kyllä yhtään muista mistä tänne blogiisi eksyin mutta siitä lähtien olen ollut aktiivinen lukija ! parasta blogissasi on suht hyvälaatuiset kuvat ja vaatteitasi ja ostoksia on kiva katsella (: kirjoitat myös monipuolisesti eikä blogisi ole vain vaatepainoitteinen. risuiksi voisin sanoa semmoisen, että postauksissa missä teksti on lopussa kuvien jälkeen on todella pitkästyttävää lukea (vaikka aihe olisikin hyvä/mielenkiintoinen) yhdessä pötkössä joten mielellään tekstiä kuvien väliin.

    j.grondahl@luukku.com

    VastaaPoista
  24. En yhtää muista, mistä sun blogin pongasin, mutta rakastuin heti sun blogiis ehkä sen takia että oon jonku verran saman tyylinen ja sun postaukset on mielenkiintosia (: . Sun vaatteet on tosi kivoja.
    Mun blogi: http://eemppumoi.blogspot.com/

    eemppumoi@gmail.com

    VastaaPoista
  25. löysin blogin joskus vuoden 2010 lopussa ja ihastuin heti isoihin ja laadukkaisiin kuviin sekä iloseen, positiiviseen ja todella nättiin tyttöön! :) Ja uskoisin että edellämainitut piirteet saavat mut aina palaan takasi ja joka päivä odottaan uutta postausta! :)

    reksuli@hotmail.com

    VastaaPoista
  26. Tykkään sun blogistas, koska kuvat on tosi hyvälaatuisia ja sulla on niin kiva tyyli ja vaikutat mukavalta tyypiltä :)

    essuli_93@luukku.com

    VastaaPoista
  27. sonya.blog@windowslive.com

    http://ssonyaa.blogspot.com

    linkitän!

    VastaaPoista
  28. Tykkään sun tyylistä ja kirjotuksista. Parannettavaa vois olla ulkoasussa, se on vähän tylsä.
    Löysin blogiis jonkun toisen blogin kommenteista joskus viime vuoden alkupuolella.
    (voinko olla laittamatta vielä spostia, kun siinä on mun koko nimi?)

    linkkaan tänne: emmiina.blogspot.com

    VastaaPoista
  29. Sun blogissas on paljon arkisia asioita, ja niistä pidän. Välillä blogi on ehkä aavistuksen liian tavallinen :-)

    mariaa.halonen@gmail.com

    VastaaPoista
  30. Osallistun! Tosi kiva arvonta :))

    tuplailen seuraavassa postauksessa ;)

    emm.i@hotmail.com

    VastaaPoista
  31. mukana ollaan ü
    blogikirppiksestä paljon plussaa, se on tosi kiva! tykkään myöskin lukea sun tekstejä ja asukokonaisuudet on simppeleitä mut tyylikkäitä, lähellä mun omaa tyyliä joten siks tää blogi iskee ja kovaa! :)

    parsanorsu@hotmail.com

    VastaaPoista
  32. Osallistun ihmees :D Mä löysin tänne joskus mun kaverin kautta ku seki postaa ja on sun lukiana. Tykkään sun tavasta kuvata ja kirjoittaa. Sul on sairaan kivoja vaatteita ja asuyhistelmii. Tykkään sun tavast kirjottaa, mut joskus kirjotat ehkä vähä liikaa ja sitä on vähän tylsä lukea. :) muuten tosi ihana blogi : )

    Plus ois kiva jos tekisit jonku kysymys postauksen :) entiiä ootko kenties jo tehnyt mut tee ihmees uuestaa.

    aliisa.kaukoranta@hotmail.com

    VastaaPoista
  33. Ja tuplailen seuraavassa postauksessa :)

    VastaaPoista
  34. sun blogi on tosi ihana milla ! katon uudet postaukset aina ku niitä tulee ja ne on aina tosi ihania ! :) sun hymy on tosi kaunis ja sä oot muutenki tosi nätti ! :) ois kiva nähä uudelleen videopostaus!! (: ainoo negatiivinen juttu on että meijän koneen lapsilukko ei aina näytä kaikkia sun blogin kuvia vaik aina muuten se näyttää kaikkialla ? :D hahah...

    pikkupanda96@hotmail.com
    elli-in-wonderland.blogspot.com / tuplaan seuraavassa postauksessa ! :)

    VastaaPoista
  35. Mä taisin löytää tänne kun sä kommentoit mun blogiin joskus? : D En ees oo ihan varma, mutta niin se mun mielestä meni. Mä aloinkin sitten välittömästi seuraamaan tätä. Tää sun blogi kun on just hyvä esimerkki siitä, millaset blogit on mun lemppareita. Eniten tykkään laadukkaista kuvista ja sun ihanasta tyylistä !

    kaissan@hotmail.com

    Tuplaan seuraavassa postauksessa (=

    VastaaPoista
  36. tiia.vira@hotmail.com

    Löysin tänne muitten blogien kautta ja aloin heti lukemaan, oon tosi tyytyväinen et alotin lukemisen. Ihan ekana katoin varmaa kaikki postaukset ja joka päivä katon, et onko uusia tullu..

    Sun blogi on tosi piristävä ja videopostauksiakin olisi kiva saada =)

    VastaaPoista
  37. maijja_21@hotmail.com
    Tosi kiva arvonta ja tykkäilen sun blogistas myös kovasti! : ) Plussaa isoista selkeistä kuvista ja kivoista teksteistä : D Parannuksia ei paljoa tule mieleen, vaikka että asukuvia voisi olla enemmän ja niitä voisi kuvata myös ulkona mahdollisuuksien mukaisesti toki! (niin kuin viime postauksessa, ihanat noi siinä olevat leggarit muute!) Tollasia inspis-postauksia myös lisää mielellää!

    VastaaPoista
  38. mk0065@edumail.turku.fi

    Kiva, positiivisella asenteella kirjoitettu blogi! =) Isot, hyvälaatuset kuvat ja kirjottelet mukavia asioita + tykkään kans sun tyylistä. Löysin tänne kai jonkun toisen blogin kautta, en muista kyllä että mistä, siitä on jo aikaa! Mutta jatka samaan malliin, me likes =)

    VastaaPoista
  39. osallistun! (ja toivottavasti voitan ;D). Mä stalkkasin aluksi sun blogia ihan vaan siksi että olet salolainen, mutta nykyään tä on kyllä yksi mun suosikeista ihan muutenkin!

    VastaaPoista
  40. Löysin muistaakseni tänne blogiisi Who stole my style?-blogin kautta. Kaipasin kipeästi uutta luettavaa ja selasin kys. blogin lukijoita, jolloin törmäsin blogiisi. Aloin lukijaksi heti, juuri sellaista tekstiä ja juttua mistä minä tykkään! Sulla on aivan ihana tyyli ja otan joskus inspistä sun pukeutumisestas ;)

    Tossa tulikin aika tiivistetysti sun blogis ruusut, eli mulle sopivaa asiaa ja sun mahtava tyylis. Sun kuvatkin on tosi hienoja ja tarkkoja! Positiivinen elämänasennes paistaa teksteistä kauas ja postailet tosi usein. Sitten risut... Hmm, onpa tämä vaikeaa :D Oonko ihan hirvee kun en keksi mitään risuja? :D

    Ja hei, mulla olis vielä yks postaustoive! Esittele lempivaattees/vaatteet, jotka on sun pukeutumises peruspilareita! :)

    sähköposti: rocotiili@hotmail.com

    VastaaPoista
  41. Tykkään tosi paljon sun blogista, sulla on kivoja asukuvia ja ennenkaikkea kiva tyyli, johon on itsekkin helppo samaistua :) Eipä mulla risuja ole!

    likealady@windowslive.com

    VastaaPoista
  42. osallistun arvontaan!:)

    tykkään sun tyylistä, kirjotuksista, kuvista.. tää on yks mun lemppariblogeista! ja se kun sulla ei oo noussu neste päähän, niinku joillakin bloggareilla ikävä kyllä on.

    videopostaukset on kivoja!

    VastaaPoista
  43. Osallistutaan:
    Löysin blogis tänään Liisan blogista!
    + Selailin tässä just sun postauksia vaikka kuinka pitkälle, nii on kiva kun kirjottelet kaikesta muustakin kun vaan vaatteista.
    + Teet todella hienoja ja mielenkiintoisia kollaaseja & pukeudut nätisti!
    Videopostauksia vois tehä vaikka! :--)

    sähkäri: essisdaa@hotmail.com

    VastaaPoista
  44. Osallistun!

    sun blogii löysin vähä niiku oman blogin kautta ku kävit sinne kommentoimas ja heti kyl nappas tää sun blogi! ;-)

    Tykkään sun tyylist ja sit ku sul on selkeet ja isot ja hyvät kuvat! Ja tää sun blogi on muutenki nii hyvän selkee ja tosi mukava lukee ! :-)

    larre@hotmail.fi

    ja tuplaan omat mahollisuudet ;-)
    laurainandothers.blogspot.com

    VastaaPoista
  45. en itseasias muista mistä/miten löysin sun blogin mutta varmaan seilailin kaikkien profiileja ja löysin tänne! :) tykkään tosi paljon sun tyylistä ja otat aivan upeita kuvia! :) ja haluisin tuplata eli linkitän tän seuraavaan postaukseen!

    oona.salonen@hotmail.com

    VastaaPoista
  46. Löysin sun blogin kun kommentoit joskus mun omaan blogiin ja siitä asti lukenu.Tää on jotenkin ihanan positiivinen blogi ja hymyilet ihanasti joka kuvassa :--) Kuvat on myös tosi hienoja.
    Ois kiva jos tekisit jonkun esim.huone postauksen tai jos sulla on lemmikkejä niin niistä tai sun kavereista.

    maijamuntila@hotmail.com

    VastaaPoista
  47. osallistun! sulla on kivoja ja kuvia ja ne on hyvän kokosii ja muutenki kiva blogi =) ja löysin tänne jonkun muun blogin kautta, en nyt muista että minkä :-DD

    taru.heikkinen@hotmail.com

    VastaaPoista
  48. Mäkään en yhtään muista miten löysin tän blogin:-D Varmaan jotenki ku etin uusia blogeja ja silleen. Mut joo, blogissa tykkään selkeestä ulkoasusta ja etenki kuvista! sulla on myös superkiva tyyli! tuplaisin mahollisuudet, eli linkitän arvonnan seuraavaan postaukseeni:-)

    katri_ryynanen@luukku.com

    VastaaPoista
  49. osallistun ja tuplailen, löytyy mun blogin uusimmasta tekstistä :)
    ja öö alotin lukee jo joskus kauan sitten, tykkään koska sun tyyli on tosi kiva, kuvat on laadukkaita ja tää kaikki on kehittyny hirveesti ajan myötä! :-))
    henna-l@hotmail.com

    VastaaPoista
  50. Löysin sun blogiin muistaakseni sun kommentista ja samalla taisit olla mun ensimmäisiä lukijoita, hii. :) Tykkään sun tyylistä tosi paljon, vaikutat positiiviselt ja rennolt kivalt tytöltä ja täält sun blogista saa paljon vinkkejä millon mihinkin! Risuja en osaa antaa, koska kaikki on just nyt niin sun näköstä :)

    Laitoin "tuplaus"linkin arvontaan tähän postaukseen: http://pinccchofme.blogspot.com/2011/03/red-lipstick-kuvapostaus.html

    heltsuprinses@hotmail.com

    VastaaPoista
  51. osallistun! itseasiassa löysin blogisi ihan vasta äskettäin jotein ihan sinne sun "sisimpään" en ole vielä löytänyt. mutta näin alustavasti sun kuvat on tosi kivoja, laadukkaita ja monipuolisiakin! löysin siis blogisi http://liisa-inwonderland.blogspot.com/ kautta ja olen tyytyväinen että löysin!
    nellinposti@gmail.com

    VastaaPoista
  52. cute give-away there's one on my blog too!!!








    xoxo from rome
    K.
    http://kcomekarolina.blogspot.com/
    (there's a GIVE_AWAY)

    VastaaPoista
  53. Tosi kivanolonen blogi sulla! Löysin liisan blogin kautta ja harkitsen seuraamiseen laittoa! Tosi ihania kuvia näin äkkivilkaisulla!

    Sizzi95@gmail.com

    VastaaPoista
  54. Mukava blogi ja paljon kiinnostavia juttuja:) Oon jonkin aikaa seuraillut ja jatkan edelleen! :)

    soile1992@hotmail.com

    VastaaPoista
  55. Löysin sun blogin joskus aikoinaan kai jonkun muun blogin kautta? : D Ihan varma en oo..
    Tykkään sun tyylistä ja vaatteista paljon ja ihanaa kun pistät postauksiin aina paljon kuvia ja kirjottelet kivoja juttuja!: ) Tosi ihana tää!(:

    saija.belggari@hotmail.com

    VastaaPoista
  56. Mä oon joskus ihan varmana ennenki selannu blogiis, mut löysin tänne uusiks ku liityit lukijaks mun blogikirppikselle :) ja niin! tykkään ku blogissas on isoja selkeitä kuvia, päivität usein, sulla on kiva tyyli ja kirjotat sopivasti tekstiä aina(-: jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
  57. petrra@live.com ja linkitän tän mun blogii (:

    VastaaPoista
  58. tykkään blogistas yksinkertaisesti sen takia, että tähän on niin helppo samaistua :---) kuvat on selkeitä ja tosi kivasti kuvattuja ja tekstiä on sopivasti ja postauksiakin tulee usein! ja vaikutat aidolta ja mukavalta ihmiseltä :)

    s-posti: juliee_94@hotmail.com

    VastaaPoista
  59. hirveen kauaa en oo sun blogia lukenu, mutta tää on noussu yheks parhaaks blogiks mitä luen tällä hetkellä ! tykkään hirveesti sun kirjotustyylistä ja tekstiä on lähes aina tarpeeks ja kuvat on kivoja ja tarpeeks isoja.

    pistän tän omaan blogiin !
    nelli_aappola@msn.com
    gotnewdirection.blogspot.com

    VastaaPoista
  60. mä en muista miten alunperin oon eksyny sun blogiin, mutta lähi aikoina oon löytäny itteni tosi useesti täältä:-) Sulla on tosi kiva tyyli ja tykkään myös tyylistäs pitää tätä blogia. Tykkään kun tää on tosi selkeetä, mutta silti mielenkiintosta luettavaa ja kuvatkin on aina ihania!

    Aattelin tuplata mahollisuuteni, linkkaamalla tän heti mun seuraavaan postaukseen:-)

    mippe-@hotmail.com

    VastaaPoista
  61. törmäsin sun blogiin ekan kerran joskus ennen joulua, mutta jostain syystä sillon vaan skippasin tän. Sit aika vasta löysin tän uudelleen ja selasin sun postauksia ja tykästyin tosi paljon :-) tykkään sun asuista ja postauksista ku kirjotat kivasti ja postaatki aika usei!

    oonaiina@hotmail.com ja linkkasin tän mun blogiin :-)

    VastaaPoista
  62. En muista miten löysin tänne, mutta tykkään blogistasi hirveäsi. Vaikutat mukavalta ja teet ihania postauksia mitä jaksaa aina lukea. Tsemppiä jatka samaan malliin!

    jenna.kinnunen@suomi24.fi

    VastaaPoista
  63. Löysin tänne kun selasin kaverini blogeja joita hän lukee ja heti kun näin sun banneris nii heti tuli jo tunne et tätä blogia haluan lukea ! ja aloinki lukemaan. :) Blogissas on parasta se että oot niin mukava ja ystävällinen ja täytyy nyt myöntää että vaattees ja kaikki on niin ihania ja jopa sun kattominenki noissa kuvissa tekee nii hyvälle mielelle ! :) Postaukset ovat yleensä tosi mielenkiintoisia ja kivoja. Sun blogias pystyis jopa lukee vaikka ei ois kuvia ! Rakastan sun tyyliäs ja toivottavasti jatkat tätä bloggaamista vielä pitkään ! :)

    juuli_kauranen@hotmail.com

    VastaaPoista
  64. Heipsan! :--) Löysin tän blogin ihan sattumalta tänään kun huvikseni seurasin bloglovinin kautta blogeja ja tää pisti silmään. Ihastuin simppeliin ulkomuotoon ja tän blogin rentouteen!
    Tuskailin kamalien vaatekriisien kanssa tänään ja tää blogi anto mulle erilaista inspiraatiota ja sen takia nousi melkein heti mun lemppariblogien kastiin!
    Ootan innolla kaikkea tulevaa ja ihan mahtavaa kevättä, tyttö! :--)♥

    kurki.ella@gmail.com

    VastaaPoista
  65. Mä löysin blogisi Milla-Peppiinan blogista linkitettynä ! Oon nyt seurannu tätä blogia hetken ja tykkään tosipaljo! Sulla on kans tosi ihana tyyli,ja oot kaikenlisäks ihan supernätti ! (-:

    sähköposti: tin.ja1@hotmail.com

    VastaaPoista
  66. Taisin löytää sun blogin Demin keskustelujen kautta joskus :)

    VastaaPoista
  67. En tarkallee enää muista, et miten tänne pääädyin ku oon jo jonku aikaa blogias seurannu. Ja sun kuvat on aina tosi laadukkaita ja isokokosia, oot tosi nätti ja sun tyylis on ihana!:)
    suvi.ingraeus@kymp.net
    Linkkasin tähän postaukseen:
    http://suvi-myworld.blogspot.com/2011/03/laukun-sisallto.html

    VastaaPoista
  68. löysin tän toisen blogin kautta. plussaa on laadukkaat kuvat, ja niiden paljous. :)
    juulins@luukku.com
    linkitin tähän postaukseen:
    http://edismd-juuli.blogspot.com/2011/03/hdr.html

    VastaaPoista
  69. En muista miten tänne aluperin päädyin, mutta ihastuin heti elämäniloisiin juttuihisi ja kivoihin kuviin. :)

    evejaron@gmail.com

    VastaaPoista
  70. oooooo tää on kiva blogi (: liityin lukijaks (==

    kveikkur@hotmail.com

    VastaaPoista
  71. Moii :)

    en oo nyt ihan varma miten löysin tänne, oisko ollu jonku toisen blogin kautta. Sun postaukset on sellasia, että niistä tulee hyvälle tuulelle. Parasta ehkä sun blogissa on selkeet ja raikkaat kuvat !

    VastaaPoista
  72. Whoaa, osallistun:----) ! nita.kor.pi@netti.fi
    Ja linkkaan tän mun blogissa http://lihavapupu.blogspot.com

    VastaaPoista
  73. Sun blogissa on musta kivan paljon kuvia ja tekstiäkin sopivasti, mut ite en henk.koht. tykkään, kun tää on kokonaan valkoinen, päätausta ja postausten tausta. Jotain monipuolisempaa ulkoasuun ois kiva juttu. :-)

    emivblia@hotmail.com

    Linkitän tän myös mun blogiin! http://mmysweetshadow.blogspot.com/

    VastaaPoista
  74. osallitun 8)

    letscelebrategorgeous@gmail.com

    VastaaPoista
  75. Osallistun!

    Oot todella nätti ja sulla on ihan älyttömän hyvä tyyli! Haluun sun kaikki vaatteet, kiitos ;D Joo nyt ei kyllä tule mieleen mitään risuja, mut eiks se oo vaan hyvä juttu :)

    kiia.lindefors@luukku.com

    VastaaPoista
  76. en muista yhtään miten oon eksyny tänne ! oon varmaan vaan selaillu kaikkia blogeja ja päätyny tänne :) tykkään sun blogista koska siinä on isot ja hyvät kuvat ja on sulla kiva tyylikin :)

    maisuli_94@hotmail.com

    VastaaPoista
  77. Jotenkin ensin eksyin sun blogikirppiksen puolelle, ja sitten tsekkasin tän sun omasta elämästä kertovan blogin ja tykästyn sun isoihin kuviin ja tyyliin, myös sun kirjoittamaa tekstiä oli kiva lukea joten liityin lukijaksi :))!

    fantsu_@hotmail.com

    VastaaPoista
  78. löysin tänne ihan vaa tuurilla jonkun kautta ja tykästyin heti koko blogiin :-D tykkään iha sikana sun kuvistas ja sun höpötyksiäs on kiva lukee! lisäks kaikki vaatevinkit tms on tosi jees!

    eemms@windowslive.com

    ja vielä mun blogi http://lightsonn.blogspot.com/ :-)

    VastaaPoista
  79. Löysin sun blogiin muistaakseni jonku sun kommentin kautta minkä olit laittanu johonki blogiin.
    Tykkään sun blogissa sun kivasta kirjotustyylistä ja kuvista jotka ei oo ollenkaan tylsiä. :)

    minna_202@hotmail.com

    VastaaPoista
  80. Mä en muista millään miten löysin sun blogisi, ja jäin seuraamaan tätä siksi koska mun mielestä olet aito ihminen etkä esitä mitään meille lukijoille ja sinulla on kiva tyyli ja kivoja postauksia.
    hennuli_96@hotmail.com

    VastaaPoista
  81. Heippa! Löysin blogisi vasta äsken, mutta jo pienellä selauksella se vaikuttaa aivan mahtavalta: Iloisuus kirjoitettaessa, kuvat, hyvät tekstit ja ennen kaikkea kirjooittaja :) Nyt tarvitsee enää selata viimeisetkin postaukset läpi ja liittää se mukaan yhdeksi lemppari blogeista :) jenskunu@hotmail.com

    VastaaPoista
  82. Osallistuisin arvontaan.
    rosakemppainen@gmail.com

    Löysin blogisi vasta, toisen blogin kautta. Hyvälaatuiset kuvat ja itseäni kiinnostava aihe saivat liittymään lukijaksi. :)

    Vinkkasin arvonnasta myös omassa blogissani, joka löytyy sunnuntain (6.3.) postauksestani.

    VastaaPoista
  83. osallistun ja tuplaan! :-) hennahaha@hotmail.com

    löysin tän blogin tos vähän aikaa sit ja tää on vaa jotenki niin rento ja ilonen blogi ni innostaa lukemaa :-D

    VastaaPoista
  84. kaverin kauttta löysin tän blogin ! tää on blogi josta aina tulee paremmalle tuulelle :) ja sul on ihania vaatteita,blogikirppis ois tosi kiva ;) !
    metsatonttu@hotmail.com

    VastaaPoista
  85. jenna kirjoittaaa

    löysin tän sun blogin ihan sattumalta ;) ja tää vaikutti tosi kivalta oot tosi kaunis, ja sulla on tosi hyvä vaate maku! muutenkin oot tosi sellanen iloinen ihminen tykkään sun blogin kuvista ja muutenkin teksteistä...

    jenna.en@hotmail.com

    VastaaPoista
  86. ja osallistun arvontaan(kuuluu tohon ylempään juttuuun)

    VastaaPoista
  87. Osallistun ja tuplaan!

    Löysin tän sun blogin vasta eilen, kun selasin jonkun toisen blogia, mut mun mielestä tää oli nii hyvä et aloin lukemaan tätä alusta ja oon jo lukenu 2010 maaliskuuhun :D

    >jasssmy-@windowslive.com
    >>http://lifeofjasmy.blogspot.com/2011/03/tylsa-paiva-mutta-tulipahan-herattya.html

    VastaaPoista
  88. Tykkään sun blogissa ihanista kuvista!:) ku ekan kerran lyösin sun blogin niin oli ihan pakko lukee kaikki postaukset ekasta asti läpi:')

    sposti: jjanuh@hotmail.com

    VastaaPoista
  89. löysin sun blogin joskus 2010 välivaiheilla ja tykästyin heti ku oli niin kivoja isoja ja selkeit, laadukkaita kuvia. Vaikutat positiiviselta, iloselta ja oot tosi luonnonkaunis =) Parannettavaa ois mun mielestä ehkäpä toi ulkoasu, joka on hitusen tylsä, mutta kaikenkaikkiaa loistoblogi ei valittamista:)

    retriikka-anna@hotmail.com

    VastaaPoista
  90. no löysin tän vast iha äskettäin mut mitä ny oon lukenu näit vanhempii postauksii nii tykkään tosi paljon ja kuvienlaatuki on hyvää, että taidampa liittyy lukijaks! :-) ja oon ny tosi ilone ku löysin tän myötä tämmösen kivan arvonnanki :D

    emmihei@hotmail.com

    VastaaPoista
  91. Vaikutat tosi posotiiviselta ja kirjotat persoonallisesti. Ja oot ihan yli nätti! :--)
    Sulla on ihania vaatteita, jotka haluisin omii kaikki itettelleni! : D

    krista.toivonen1@luukku.com

    ~Krista

    VastaaPoista
  92. Osallistun!:)
    mun mielest tää on siisti blogi ja jään seuraamaan tätä.
    Niin ja löysin tän mun kaverin blogista linkkaamana!:)

    melina.niemi@gmail.com

    VastaaPoista
  93. Juu elikkäs oon iha uus lukija löysin hiljattain toisen blogin kautta just tän arvontalinkin tai nii ja nytte oonki sitte samantie selnnu koko blogin läpi ku jäin koukkuu nii pahasti: ))) joo ja tykkään tosta sun aidosta kirjotustyylistä ja ihania kuvia kaikkia sain niistäki kaikkia kivoja vinkkejä omaa kuvaamisee<; mut blogia mul ei oo saa nähä vaikka lähiaikoina tekisinki...

    noorahuhtala@hotmail.com

    VastaaPoista
  94. en oo viel kauaa lukenu sun blogia, mut täytyy sanoo et oot tosi nätti, ja sun postaukset on aina lukemisen arvosia :)! sulla on muutenkin kiva tyyli ja tykkään lukea :D

    souffi96@hotmail.com

    VastaaPoista
  95. sun blogi on niin ihana, ja plussaa että oot kaima!

    tuplaan blogissani!

    mil.kor96@gmail.com

    VastaaPoista
  96. Muistaakseni löytsin blogisi marras-joulukuussa jonkun toisen blogin kommenteista. Tykkään kirjoitustyylistäsi, ulkonäöstäsi ja luonteesta tosi paljon, vaikutat niin ihanalta ja herttaiselta. Kaikki sun vaattees, asustees, hiukset jne on niin ylisöpöjä ja tyttömäsiä, että huokaus.

    Sulla on ihania nuo 'mietelauseet' (mm. banneri & kuvaus itsestäsi), ja ne tavallaan sopii sun blogiis ja sun persoonallisuutees.
    TOIVON TOSI LUJAA, että jatkat blogiasi ikuisuuden jokaisena päivänä, koska ainaki mä jään lukemaan !

    monikaninja@windowslive.com
    && tuplaan ! http://kissesfrommonika.blogspot.com

    VastaaPoista
  97. täytyyhän sun blogia nyt lukea, hyvät kuvat ja jutut ;)

    jenni.inkinen@windowslive.com

    VastaaPoista
  98. Oot sulonen ja sul on kivoja valokuvia täs blogissa. Ja sul on myös kiva tyyli. (=

    saija.sends.hugs@gmail.com

    joo, linkkaan tän mun blogiin. (=

    VastaaPoista
  99. Sun blogis on jotenki vaan oman tyylinen eikä liian perus!:)
    Mä löysin tän jonkun muun mun lukeman blogin kautta ja katoin heti et näyttää kivalta joten aloin lukea. Lopetin yhessä vaiheessa lukemisen, mutta joku sai mut vaan aloittamaan uudestaan;)!

    ++++ TUPLAAN! Seuraavassa postauksessa
    http://sodifferentlife.blogspot.com/

    VastaaPoista
  100. Tykkään todella sun blogikirpparista, täytys vaan jaksaa ostella sieltä jotakin :)

    jenn12aa@luukku.com

    VastaaPoista
  101. Tykkään siit et sun blogis on sopivasti kuvii ja tekstii et ei kumpaakaan oo liikaa :)


    Ciiruli@hotmail.com

    VastaaPoista
  102. En muista mistä oon sun blogin löytänyt, mutta heti kun löysin niin siittä päivästä lähtien oon lukenu kaikki postaukset ja joskus luin vanhatkin! mielestäni sun ei edes pitäis muuttaa mitään tässä, kaikki on kohdallaan, mun mielestä:) jatkat vaan samaan malliin!

    kisbe-93@hotmail.com

    VastaaPoista
  103. Mä löysin tänne sillee, että Emmi luki tätä ja sit mua kiinnosti kan ja aloin sitte seurailee ja tonne suosikkeihan se jäi ja kuuluu päivittäiseen rutiiniin klikata tänne ! Mua vaan kiinnostaa mitä sulle kuuluu ja missä meet ja mitä teet, ku nähään niin harvoin nykysin ! Oot ihku ! ja uusin postaus missä sulla on ne kiilakorot jalassa, näytät huisin pitkältä ! ja hyvältä! :)

    Kyllähän sulla on mun numero ja mese ja sposti yms. mutta tässä tulee silti! :D
    emmi.kuitunen@hotmail.com

    VastaaPoista
  104. sun Blogi on ihaaan sairaan kiva!! oon löytäny vasta vähitellen, mutta heti tykästyin tähä! Must oot ihan sairaaan kaunis ja tykkään tosiii paljon täst blogista :))! Sul onhyvä blogi ja kanttii jatkaa samaa malliii! ;)

    www.olivia-aa.blogspot.com

    olivia.piskonen@luukku.com

    VastaaPoista
  105. 1. oon seurannu sun blogia lähes ensimmäisestä postauksesta asti.
    2.Olet mun mielestä tosi kiinnostava ihminen ja sun elämää on hauska seurata
    3. Ja lopuksi vielä: saat jotkin sun esim. tapahtumat näyttämään aidolta ja niissä kuvissa on elämää.

    Heidi.oikarinen@edu.he,fi

    VastaaPoista
  106. Taisin eksyä sun blogiis kaverin kautta. Huomasin, että se luki tätä ja päätin kattoo et millanen blogi tää on. Kiinnostuin tästä blogista ja liityin sit tottakai lukijaksi. Sun elämää on vaa jotenki kiva seurata ja noiden postauksien perusteella vaikutat muutenki kivalta tytöltä. (::
    tessahej@hotmail.com
    www.tessahej.blogspot.com

    VastaaPoista
  107. Jostain ihmeen kautta joskus tänne eksyin, en muista enää mistä. Mut siitäpä lähtien oon sit aina seuraillu täällä mitä kirjottelet :)

    kiitzu@hotmail.com

    VastaaPoista
  108. Oon jo hetkosen lueskellut blogiasi ja tosi kivalle vaikuttaa! Jatka vain samaan malliin :)

    VastaaPoista
  109. Löysin tän blogin vähän aikaa sitten. Oon ihastunut tähän blogiin, koska sulla on tosi kivat tekstit ja luen ne aina montakertaa läpi. Kuvia on tosi kiva kattoa kun tulee jotenkin rentoutunut fiilis. :)))
    +tuplasin

    gottalustforlife.blogspot.com
    S-posti:ainoo98@gmail.com

    VastaaPoista
  110. osallistun!:)
    sul on tosi nice tyyli ja kivoja kuvia! oon lueskellu blogias tässä jonkun aikaa (: ja jatkossakin tulen lukemaan!

    -Ninnnis
    Nina_aaw@hotmail.com

    VastaaPoista
  111. Ruusuja: Ihania kuvia, postauksia tulee usein ja kiva lukee salolaisen blogia:>

    Risuja: hmm, kerron jos joskus keksin;)

    En muista milloin eksyin tänne ekaa kertaa, mutta paljon on blogi muuttunut niistä ajoista :> Sillon sulla taisi olla lukijoita lähemmäs 20 ja muutenkin hieman eri meno:D Jatka ihmeessä samaan malliin, tänne on aina kiva palailla.

    kaksiyhdenhinnalla@gmail.com

    VastaaPoista
  112. Eksyin tänne tänään aivan sattumalta erään toisen blogin kautta ja kyllä, voisin harkita alkavani lukea tätäkin. En kauheammin ole kerennyt tutustua blogiisi, mutta vaikutat juuri sellaiselta kirjottelijalta, joista itse pidän.
    Pidä linjasi ja oikein ihanan aurinkoista päivää! :)

    jonna_krista_emilia@hotmail.com

    VastaaPoista
  113. tykkään sun kuvista ja postauksii on tosi kiva lueskella :) eikä tyylissäkä oo valittamista, päin vastoi ;-)

    linkitin omas blogissa!

    ellaa-n@hotmail.com

    VastaaPoista
  114. Ooi vähä kiva arvonta! :) Öö no sun blogin parhaita puolia on ehdottomasti laadukkaat kuvat, se että postaat usein ja se että postaukset on erilaisia + oot supernätti :) ja huonoja puolia ei ainakaan nyt tuu mieleen. ja tuplaan linkkaamalla tän blogissani :)

    iitsi-piitsi@luukku.com

    VastaaPoista
  115. en muista milloin tän blogin ekaa kertaa bongasin mutta oon seuraillu jo jonkin aikaa ja tykkään todella paljon :-) en keksi nyt oikein mitään huonoa puolta koska ei tässä mitään niin huonoa ois mistä pitäis erikseen mainita:) jatka samaan tahtiin! ja aijon ehottomast seurailla tät blogia niin pitkään kuin mahollista:)!

    essi.meri@hotmail.com
    PS!!! LINKKASIN TON ARVONNAN OMAAN BLOGIIN:):)

    VastaaPoista
  116. - ruusuja: sun tyyli on kiva, inspiroiva ja vinkkailet aina kaikista muotijutuista, esim. cubus suomeen jne. kuvasi ovat kivoja ja teksti on tosi hyvää ja molempia on juuri sopivassa suhteessa!:-)<3 Sitten postailet usein!

    -risuja: nyt en oikeesti keksi mitään! :-D

    Sitten palaan blogiisi takaisin just noiden ruusuja-kohdan juttujen takia! Meidän tyyli on samantapainen, niin kiva katella asujas jne:-)

    sähköp: annirautio@windowslive.com

    JA TUPLAAN : http://f-freakydolls.blogspot.com/2011/03/and-i-need-you-now-tonight-and-i-need.html

    VastaaPoista
  117. osallistunn:))
    joss sattuukin käymään tuuri että voitann niin ilmoitteleetko vaikka sitä miun blogissa :))
    siulla on ihan sika hyvätt kuvat aina ja annat aina kaikkii kivoja vinkkejä :)postaat usein ja kuvat on isoja se on isoo plussa! ja oon lukenu blogiis ihan alusta asti;) :)) ja oot ihan älunätti! ja siitten vielää ... ööö.. :D siulla on kaikee kivoja vaateita :) ja sitten siulla on kiva joskus ku kirjotat murteella ;D :))

    VastaaPoista
  118. Osallistun! Mää en yhtään muista miten tänne blogiin löysin, mutta oon siitä asti seuraillut tätä lähes päivittäin!:-) Rakastan sun vaatteita ja kirjoitustyyliä. Oot niin positiivinen hymyilet aina kuvissa ja onnistut aina piristään mun päivää:-) Tuplaan voittomahdollisuudet blogissani linkittämällä tän!:)

    reettasd@hotmail.com

    VastaaPoista
  119. Pitääpä osallistua! Sulla on tosi kiva blogi. :-)
    jettapeipi@hotmail.com

    VastaaPoista
  120. Mä en ees muista mistä oon tän sun blogis löytäny, uskon et oon kattonu jonku seuraamia blogeja ja sieltä tän bongannu. Seuraillu oon täs nyt muutaman kuukauden ja tää kuuluu kyllä mun top 5 blogien joukkoon. Se miks aina vaan jaksan lukea tätä johtuu ehkä näistä asioista: Kirjotat ihan tosi kivasti ja useimmiten tarpeeks pitkästikkin, sun kuvat on just sopparin kokosia ja muutenki kiinnostavia. Postailet tosi laajasti tai sillee et jokainen postaus ei oo samanlainen.

    Sit muutama postausehdotus: Voisit tehä ehkä vähä isomman huonepostauksen vaikka toi yksityiskohtiin liittyvä postaus oli kans tosi kiva! Sit sellane et lukijat saa ehotella sellasia asioita joita kuvaisit, ja video postaus olis kans tosi kiva!

    Mut hyvää kevään jatkoa!!:)

    VastaaPoista
  121. Sulla on ihana tyyli ja muutenkin oot tosi kaunis :)
    Tykkään sun kirjotustyylistä ja hyvistä kuvista.

    Löysin tänne sun blogiin vaan kun olin toisessa blogissa ja olit kirjottanu sinne kommentin niin ja se oli muuten hyvä löytö sillä tää on mun parhain blogi mitä luen :))

    tessajuuli@hotmail.com

    En tuplaa nyt.

    VastaaPoista
  122. Mä oon ihan uus lukija. Kommentoit mun pretty little liars -postausta ja tulin sit kurkkaa onko sulla blogia. Ite päivittelen tosi harvoin, mutta tykkään tosiaan lukee muiden blogeja.

    Ensimmäisenä ihastuin sun diibadaaba -postauksen asuun ja mietin että onpa kiva. "Tätä tahon lukee lisää" :D Elikkäs, tykkään tyylistäs ja sulla oli kivoja kuvia. Vielä en osaa kertoo enempää, mutta hyvältä vaikuttaa :)

    "Päiväni kuvina" tyyliset jutut on aina kivoi.

    roosa.arela(at)gmail.com

    VastaaPoista
  123. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  124. Sulla on blogi,joka saa hyvälle tuulelle :-) Löysin tänne oman blogini kommenttiboksin kautta!
    juliaa_@windowslive.com

    VastaaPoista
  125. Löysin tän blogin tänään ja päätin alkaa lukea ja liityin tänään lukijaksi :-) ! Oon nyt selaillut blogia aamun ja tykkään kovasti! Ihana blogi!!
    Tykkään paljon sun kuvista ja teksteistä, minkä takia liityin lukijaks ;) ♥

    hiljakui@gmail.com

    VastaaPoista
  126. En muista yhtään, mistä sun blogin sillon alunperin löysin ja milloin, mutta kauan tätä oon joka tapauksessa seurannut. Ja muistan kun silloin alussa sun postaukset oli jotenkin ihan eri luokkaa mitä ne nykyään on.:D Parempaan suuntaan siis mennyt!

    Blogissas on mielestäni hyvät kuvat, toisinaan ne on kyllä vähän sumppuraisia tai jotain. Tekstiä ei ole liian paljon eikä liian vähän! Emmä oikeen muuta palautetta keksi, paitsi että sun tyylis on tosi söpön tyttömäinen ja ei kuitenkaan sillainen, mitä jokaisella vastaantulijalla on!:)

    cute_live92@hotmail.com

    VastaaPoista
  127. löysin tänne yhen blogin kautta, johon tämä kisa oli linkitetty eli vasta tänään löysin blogin, mutta olen varmaan tunnin lueskellu sinun tekstejä ! ja todellaki jään lukijaksi, rakastuin tähän blogiin :)
    sulla on huipputyyli, myös kirjottamisessa ja kuvat on älyttömän kivoja ! tämä blogi vaaaan on niin kiinnostava ! jatka samaan malliin :p

    tuplaan mahdollisuudet ja linkkaan tän kisan seuraavaan postaukseen ;)

    ellu.tolppi@hotmail.com

    VastaaPoista
  128. sul on ihana tyyli kirjottaa, kuvat on hyvälaatusii, sul on ihana tyyli.
    joku linkitti tän arvonnan blogiinsa ja siten päädyin tänne, onneks linkitti koska tää on yks mun lemppariblogeista !

    ainii emmi.hanninen@kolumbus.fi
    ja tuplaan (;
    http://emmijanoora.blogspot.com/2011/03/joo-ja-nyt-taa-kuningatar-lahtee.html

    VastaaPoista
  129. osallistun arvontaan ;) tää on mun yks lempiblogeista (luen bloglovinin kautta). oot hassunoloinen ja sul on kiva tyyli! plus osaat kirjottaa kiinnostavasti.

    risuja bannerista, on se ihan ok mut jokin töktökkii =(

    VastaaPoista
  130. Osallistun arvontaan! :) erika.anina@hotmail.com

    Löysin tämän blogin ihan just äsken! tai siis pääsin tänne linkin kautta yhestä blogista. Lueskelin tätä vähän aikaa ja ihastuin hirveästi! Kuvat on tosi kivoja ja tekstejäki lueskelin ja niiden perusteella vaikuttaa tosi mielenkiintoselta:). Blogin ulkoasu on tosi ihana, ku tämä on just semmonen yksinkertanen, eikä liikaa pikkusia yksityiskohtia! Tosi rento ja pirteän olonen blogi sen perusteella, mitä olen lukenu! Jos olisin löytäny, niin kirjottaisin, mitä huonoa tässä blogissa on. Mutta en löytänyyyyt, en ainakaan vielä! Ihan varmasti alan lukijaksi ja niinku kaikkiin muihinkin blogeihin, niin jään tähänki varmasti koukkuun eli käyn monta kertaa päivässä kattomassa, onko tullu uusia postauksia. :)

    VastaaPoista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX