lauantai 8. joulukuuta 2012

outfit

paita Seppälä, housut Dr.Denim, kaulakoru H&M, kello Michael Kors, sormukset Gina Tricot & kengät Ellos

Täältä tulee pitkästä aikaa asukuvia, häpeä minä.. Oltiin tänään Helsingissä juhlimassa kaverin tupareita ja tultiin hetki sitten takaisin kotiin. Mulla on unirytmi edelleenkin yövuorojen mukainen, joten tulin päivittelemään heti asua tänne kun ei nukuta vielä pitkään aikaan. Naamataulu ei ole kovin edustava tällä kertaa, mutta unohtakaa se naama ja keskittykää sen sijaan asuun :) Kuvissa näkyvä Seppälän silkkipaita on se ostos, jonka Jyväskylästä ostin, mutta unohdin kuvata ostospostaukseen niinkuin aikaisemmin sanoinkin. Kuvista voi myös bongata mun tämän joulun mieluisimman joululahjan näin hieman etuajassa♥

10 kommenttia:

  1. ihana paita!! paljon makso!? pakko saada! :D ja toi kaulakoru kans ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti :) muistaakseni 26,95€ tai jotain sellasta :)

      Poista
  2. sulla on niin ihana tyyli!! paljo toi kaulakoru makso : o

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana paita ja nuo korut sopivat täydellisesti paitaasi ♥
    Sinulla näyttää olevan tuo Canon EF 50mm f/1.8 II objektiivi kameraasi, itse olenn myös hankkimassa sitä, ja siksi kysynkin, että oletko tyytyväinen siihen? Ja paljonko se maksoi, niin saisin hieman hintavertailuakin samalla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon :) oon ollu siihen tosi tyytyväinen, erittäih hyvä hinta-laatusuhde! muistaakseni noin satasen maksoin siitä :) mä oon muistaakseni ite nähnyt että hinnat on vaihdellu siinä 80-120€ välillä jos en nyt ihan väärin muista :) mutta aika samoissa hinnat on, ostaa mistä tahansa sen :)

      Poista
  4. sanon suoraan. sun blogi on pinnallisinta mitä olen ikinä nähnyt. ei mitään oikeaa sisältöä elämästä, kaikki pelkkkää pintakiiltoa ja materiaallia. ehkä ajattelet palautteeni rakentavana palautteena tai sittenn tyypilliseen tapaan rupeat agressiivisesti puolustamaan ja raivoamaan. jsokus seurasin kiinnostuneena, en enää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mikä tästä blogista tekee pinnallisen?

      tää blogi on vaan pintaraapaisu mun elämään. kaikki mitä täällä blogissa näkyy on luonnollisesti vaan palasia mun elämästä. ihan oikeaa sisältöä elämästä. mä ite päätän minkä verran jaan asioita täällä julkisesti ventovieraiden kanssa.

      Poista
  5. SEPPÄLÄST?! tommonen paita:DD en löydä sielt ikinä mitää hienoo:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo :D en mäkää löydä, siks en käy siel koskaa! :D satuin jyväskyläs piipahtaa ko oli aikaa kulutettavana ja kappas mitä löyty :-D

      Poista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX