sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Salla part 1


Here we are, finally! Perille päästiin eilen siinä puoli neljän aikoihin. Matka kesti aika tarkkaan 12 tuntia sisältäen muutaman pysähdyksen. Mä oletin, että autossa noin kauan istuminen ois ihan kamalaa, mutta matka meni yllättävän nopsaan! Nukuin muutaman tunnin, selailin facebookia ja instagrammia, surffailin netissä ja kuuntelin musiikkia. Loppuilta meni mökkiin kotiutuessa ja telkkua kattoessa.

Tänään nukuttiin pitkään ja ollaan otettu ihan iisisti koko päivä. Käytiin kävelemässä Tunturin alapuolella, Keloravintolassa pienellä tauolla, tutustumassa ympäristöön ja tietenkin valokuvailemassa. Päivän pituus on täällä 1h ja vajaa 50min, joten pimeää on jo ennen kolmea. Makoilen parhaillaan mökissä parvella, kattelen telkkua samalla kun tätä postausta kirjottelen. Mua väsyttää jo nyt ja jos en tietäis kuinka vähän kello oikeesti on, niin olisin ihan valmis menemään nukkumaan. Ehkä tähän pimeyteen tottuu :)

Mä vähän uskaltaisin väittää, että tämäkin ilta menee rennoissa merkeissä; telkkua kattellen, dataillen ja iisitsti ottaen. Huomisen aatonkin suunnitelmat on ihan auki, mutta eiköhän nekin selkene jossain vaiheessa. Mä jatkan nyt illanviettoa, joten hyvää aatonaattoiltaa teille ihanat! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX