tiistai 4. joulukuuta 2012

christmas wishes


Monissa blogeissa onkin näkynyt jo joulun toivelahjalistoja ja täältä tulee yksi lisää! Joulupukki jos näet tän postauksen niin olisin ikionnellinen, jos paketeista löytyisi jotakin näistä :)

1. Hopean värinen valokuvakehys. Oon etsinyt täydellistä kehystä jo jonkin aikaa kunnes löysin Elloksen sivuilta tän Zara Homen valokuvakehyksen joka olisi niin täydellinen! Tarkoituksena oisi teettää kehyksiin Kyproksen reissulla otettu kuva musta ja poikkiksesta, kun oltiin parasailingillä välimeren yllä :)
2. Kynttilöitä & kynttilälyhtyjä/tuikkuja. Valkoista ja hopeaa. Isoja pöytäkynttilöitä, eri kokoisia. Kynttilät palaa mun luona aina iltaisin kun oon kotona; tykkään niin kovin niiden luomasta tunnelmasta!
3. Löydä oma tyylisi - Style -kirja. Lukemista ja mieluista sellaista! Myös muut samanaiheiset opukset ja Lauren Conradin kirjat on erittäin tervetulleita :)
4. Fatboy. Tätä mä olen jo pidempään miettinyt, pähkäillyt hopeisen ja Marimekon mustan Unikko-kuosin välillä. Fatboy on oikeestaan vaan toive, mä vähän epäilen että pukki sitä mulle tuo :) Se on kyllä varmaa, että jossain vaiheessa se varmasti saa kodin mun luota!
5. Pyyhkeitä. Mielellään Marimekon mustassa Unikko-kuosissa. Myös vaalean harmaat kivannäköiset pyyhkeet sopisi hyvin mun kylppäriin.
6. Hopean värinen kynttilänjalka. Mun kaksi Ikean kynttilänjalkaa kaipaavat kovasti kaverikseen kolmannen hieman matalamman kokoisen kynttilänjalan. Myös tollainen kynttilänjalka kolmelle kynttilälle olisi niin ihana.
7. Koristetyynyt. Yllätys, lisää mustaa Unikko-kuosia, mutta tykkään siitä niin kovin! Koristetyynyt kyseistä kuosia sopisi mainiosti mustalle sohvalle tai sängyn päälle mun mustan Unikko-kuosisen päiväpeitteen kaveriksi. Myös hopean väriset koristetyynyt löytää hyvän kodin mun luota :-)
8. Iittalan valko-mustat taika mukit 0,4l. Tää on kaikkein mieluisin lahja, jonka tänä jouluna haluaisin saada. Pari kappaletta noita isoja mukeja mulle, pukki hei!♥
9. Vuodevaatteita. Valkoista, harmaata, hopeaa tai mustaa sävyä niissä saisi olla ja ihania kuvioita ja kuoseja :)

Tälläisiä enemmän tai vähemmän realistisiä toiveita mun joulun toivelistalta löytyy. Raha on mieluinen lahja aina, mutta suklaata ja muita herkkuja mulle ei välttämättä tarvitse tuoda, on meinaan osa viimevuotisista joululahjaherkuista edelleenkin syömättä.. voisin käydä kurkkaamassa ne parasta ennen-päivämäärät... :)


2 kommenttia:

 1. Sulla näyttää olevan toi canon speedlite 270ex, voitko kertoo vähän kokemuksia ja tykkäätkö ite tosta lisäsalamasta tai olisiko isompi vielä parempi ? :)

  (joululahja toiveena olis niin olisi kiva saada vähän palautetta)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä oon ollu tohon tosi tyytyväinen :) ihan normaalikäytössä, sisätiloissa toi salama on mun mielestä ihan riittävä. jos kuvaa suurissa paikoissa, esim kirkoissa tai konserteissa niin noin pieni salama ei välttämättä riitä. mutta mä oon tykänny tosta kovasti, pieni koko on kätevä kun kuljettaa salamaa mukana. ainut miinus on patterit, jotka salamaan menee, tuntuu että niitä saa olla koko ajan vaihtamassa uusiin mutta vähän kaikkiin salamoihin vissiin menee patterit jollen väärässä ole? :)

   Poista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX