perjantai 28. joulukuuta 2012

last day in Lapland

Terkkuja täältä Sallasta! Tänään on loman viimeinen päivä, ja aika on mennyt tosi nopeasti. Poikaystävä lähti vielä tänään rinteeseen, mutta mä en jaksanut sillä väsyttää hieman. Herättiin melko aikaisin tänään, että päästään illalla ajoissa nukkumaan koska lähdetään huomenna aikaisin aamusta ajamaan kohti kotia. 

Mä makoilen parhaillaan täällä mökin parvella dataillen ja telkkua kattoen. Lähdettiin aamupäivällä ajamaan täältä tunturista kylälle, piipahdettiin kaupassa ja kurkkaamassa poropuistossa joskos niitä poroja näkyisi, mutta ei, ne oli piilossa jossakin :( Viiden paikkeilla on ruoka valmis ja ton miehekkeenkin pitäs olla saapunut siihen mennessä takaisin mökille. 

Ilta menee siivoillessa ja pakkailessa, mutta voipi olla, että käydään vielä kylpylässä rentoutumassa :) Aattelin tässä ajankuluksi tehdä vuosi 2012-postauksen ja ajastaa sen huomiseksi. Mä jatkan kuitenkin nyt datailua ja aattelin jonkun leffankin katsoa ootellessa.

PS. Ylläoleva kuva on ehkä kaikkein lempparein kuvista, mitä oon tällä reissulla ottanut :) Kuvia lomasta lisää sitten kun pääsen kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX