sunnuntai 22. toukokuuta 2011

arvonta




Mä haluan kiittää teitä kaikkia, jotka luette mun blogia. Vuosien varrella tästä bloggailusta on tullu mulle ihan älyttömän tärkeä juttu, enkä osais elää ilman bloggaamista. Teijän ihanat kommentit on monesti piristäny mun päivää ja saanu mut hymyilemään, nauramaan ja ennen kaikkea onnelliseksi.

Palkintona on kuvissä näkyvät 9kpl korvispaketti, kaulakoru ja taustalla oleva leopardihuivi.

Arvontaan voi osallistua kertomalla ruusuja ja risuja blogistani. Mua kiinnostaa tietää mitä te aattelette mun blogista ja sen sisällöstä. Myös postaustoiveita voi laittaa tulemaan, jos sellaisia on.

Arvontaan voitte osallistua näin:
1. Keksikää nimimerkki (anonyymikommentit ei kelpaa)
2. Liittäkää sähköpostiosotteenne kommenttiinne
3. Voittomahdollisuuden voi tuplata linkittämällä arvonnan omaan blogiinne, ja muistakaa kertoa se kommentissanne (mielellään linkatkaa se postaus mulle, johon ootte tän arvonnan linkittäny)

Osallistumisaikaa on 29.5.2011 asti.


Onnea kaikille! :)

113 kommenttia:

  1. Oon saanu sun blogistas monia inspiraatioita mun omaan pukeutumiseen. Ulkoasu on selkee ja postaukset on kiinnostavia. Plussaa on se, että kirjotusvirheitä ei löydy melkein koskaan. Tykkään myös sun tavasta kirjottaa ja plussaa tässäkin asiassa on se, ettet tunge tekstiin kaikenmaailman hymiöitä! Jatka samaan malliin Milla niin hyvää tulee! Vaikutat todella mukavalta ihmiseltä pelkästään sun blogin perusteella ja osaat myös vastata asiallisesti kommentteihin :-)

    Risuja on aika vaikee sanoo, koska en oo lukenu sun blogias edes puoltavuotta. Ainakaan tällä hetkellä en näe mitään kritisoitavaa.

    ttuuliii@hotmail.com

    http://ttuuliii.blogspot.com/2011/05/kesa-2011.html

    VastaaPoista
  2. Oot ihan älyttömän nätti ja tää sun blogi on ihana! :) Aina tulee tosi ilonen fiilis ku lukee tätä, ihanii kuvii ja kaikkee! :) Hmm ja apua, mä en ihan oikeesti keksi mitää huonoo puolta! (:

    VastaaPoista
  3. Sulla on aivan IHANA blogi! :---) Ensinnäkin tykkään tästä selkeestä ulkoasusta, sun kuvat on aina hyviä, ja tekstit sillee omaperäsiä että niitä lukee innolla! Ja lisäks oot vielä tosi nättikin :--)

    Linkkaan uusimpaan postaukseen!

    VastaaPoista
  4. En ole seurannut blogiasi viellä kovin pitkään, mutta täytyypä totea, että blogisi on viehättävän mielenkiintoinen. Tulevaisuudessa odottelisin ehkä viellä enemmän niitä snapshotteja ulkoasuista.

    anna-maria@wippies.com,

    Pakko on myöntää, että jos tulevaisuudessa jatkat blogiasi samaan malliin/tahtiin, niin vain hyvää siitä seuraa.

    Aurinkoa jatkoon ja hyvää pian saapuvaa kesälomaa! (:

    VastaaPoista
  5. nimimerkillä maria aion osallistua ja s-posti on maria.alinen@netti.fi :)

    http://pieceofmaria.blogspot.com/2011/05/ei-mitaan-tuu-niin-painavaa-et-se-sinut.html < laitoin arvonnan tuohon ja siitä pitäisi päästä :)

    ruusuja siitä, että postailet usein ja monipuolisesti ja sun tekstejä on tosi kiva lukea. otat paljon omia kuvia etkä netistä ja kuvat on hyvälaatuisia. blogi on tosi persoonallinen ja uusi banneri on älyttömän söpö:)

    eipä oikeastaan miinuksia oo:) ei sitä jokapäivä ees tarvi postailla:) miinuuksiaaa en siis keksi!

    VastaaPoista
  6. s-posti: hannakristiinalehtinen@luukku.com

    Tykkään sun blogista paljon, sen takia koska kuvat on selkeitä, niinkuin myös ulkoasu. Teksti on kaikinpuolin mielenkiintoista luettavaa ja kaikenlaisia ylimääräsiä hymiöitä et oo raiskannu tekstiin, joka on mun mielestä hyvä. Sun iloisesta ja ihanasta tyylistä postata on ilo tulla koulun jälkeen lukemaan! Vaikutat hirveen empaattiselta ja hyväsydämmiseltä ihmiseltä! :)

    VastaaPoista
  7. Postauksia tulee sopivan tiuhaan tahtiin, kuvia on paljon ja ne on hyvälaatusia :) Pirtsakka neitokainen olet!

    criiny@hotmail.com

    VastaaPoista
  8. Seuraan blogiasi, siksi että tykkään sun tyylistä ja suhun on helppo samaistua!

    Vaate-esittelyistä ja uusien ostosten esittelystä tykkään, niitä vois olla enempiki (tai ainakun jotain ostat siis) :) Tai esim. arvostelisit naamanpuhdistusaineita, hiustuotteita, meikkejä yms...

    Ja joo kerran kysyin sulta että voisikko tehä Turku-postauksen, nii vastasit jotenki tylysti takas :s Ja sitä postausta edelleen toivoisin ;)) Ja en ny varma oo, mut ookkohan sä tehny videopostauksia ikänä? Ne olis myös kivoja.

    Btw ihanat palkinnot, kelpais mulle..

    mira_567@hotmail.com

    VastaaPoista
  9. joo eli tykkään tosi paljo sun blogista kirjotat mielenkiinosesti ja postaukset ei oo koko ajan sillee samanlaisia: ) ot tosi nätti ja paljo hienoja kuvia aina: D ja sitte miinuksena ehkä ku välil parinki päivän postaustauko ni ehin jo monee kertaa odottaa uutta:D:D se on kyl iha ymmärrettävääki välillä : )

    noorahuhtala@hotmail.com

    VastaaPoista
  10. jjennika@hotmail.com

    Tykkään sun blogissas ehkä eniten siitä, että kirjotat monipuolisia juttuja. Lisäks kuvat on tosi hyvälaatusia ja ulkoasu tosi selkeä, ni ne nostattaa ehdottomasti tän blogin tasoa, koska tätä on yleensäkin sit miellyttävä lukea. :)

    VastaaPoista
  11. sulla tulee postauksia hyvään tahtiin, sulla on ihania vaatteita ja osaat kuvata hyvin! :) en oikeestaan keksi mitään miinuksia (:

    tuplaan! linkkaan tän mun seuraavaan postaukseen ja sit linkitän sen sulle tänne :)

    oona.salonen@hotmail.com

    VastaaPoista
  12. Blogisi on kiinnostava laadukkaiden kuvien ansiosta, iloisen ja positiivisen sisällön saattelemana. Et höpötä täällä mitään turhaa, aiheet ovat monipuolisia ja koko blogin ulkoasu on yksinkertainen ja selkeä. Musta olisi kiva, että asukuvia otettaisiin myös kaupungilla tai muualla kuin kotipihan läheisyydessä. Sen ei tarvitse olla sellaista poseerausta vaan pieni paloja asuista. Toivoisin jonkinlaisia video-postauksia, mutta ei sellaisia "en tiedä mitä sanoisin" vaan sitten kun tulee joku aihe mistä haluaa tehdä videon niin tekee sitten siitä.

    Haluan toivottaa sulle ja sun blogille hyvää jatkoa!

    Tuplaan mahdollisuuteni täällä:
    http://facetomorrowtoday.blogspot.com/2011/05/sunnuntain-parhaat-palat.html

    VastaaPoista
  13. ..niin ja sähköpostiosoite:
    facetomorrowtoday@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Sun blogis on sulonen ja etenki sun hymys on mieleenpainuva! :) Ois joskus mukava kun tekisit postauksen missä sulla ois tosi tumma meikki eli ns. bile meikki... Ku yleensä sulla on aika luonnollisen näköinen meikki niin ois mukava nähä vähän radikaalimpaa välillä :--)

    -mimma
    mintzu_92@hotmail.com

    VastaaPoista
  15. Mä tykkään sun blogista tosi paljon ihan tämmösenä mitä se nyt on :) Postauksia tulee ihan laidasta laitaan, ja se on vaan hyvä juttu ! Sun tyylis on sellainen, mihin voi helposti samaistua :)

    Olisi kiva jos tekisit postauksen esimerkiksi sun kaikista koruista ! Tai lempivaatteista :) Ja videopostaukset näistä olis tietty kaikista kivoimpia.. :)

    lauraoo-@hotmail.com

    VastaaPoista
  16. hyvälaatusia kuvia ja kivoja kuvia , kirjotat tosi kivasti eikä tää oo massaa vaan omalaatunen, ja tosi mukavaa luettavaa ! (:


    annikaturunen@hotmail.com

    VastaaPoista
  17. tykkään blogistasi paljon ja kuvasi ovat yleensä tosi laadukkaita :> tekstiäsi on helppo ja mukava lukea ja kirjoituksesi ovat aina selkeitä. risuja en kyllä heti löydä :>

    - aino
    - beww@windowslive.com

    VastaaPoista
  18. Voi ihana palkinto! Oon nimittäin harkinnut monesti ostavani noi korvakorut, mutta ikinä ei ole tarttunut mukaan :)

    + Eli. Sun blogi on yksinkertasesti vaan tosi ihana :) Sä käytät persoonallisia vaatteita, joka on hyvä, koska muuten ei olis järkeä mitään "päivän asu" tyylisiä postauksia tehdäkkään. Ja mä saan paljon inspiraatiota sun pukeutumisesta, sulla on muutenkin ihana tyyli :)
    Ja Sun blogin ulkioasu on selkeä ja toi uus banneri, aivan super hauska.

    Miinusta on vaikeeta nyt keksiä, koska ei sellasta oo paljon ainakaan mun mielestä ollut.. Mä oon muutenki niin huono kertomaan mistään mitään negatiivista :))

    Mainostan seuraavassa postauksessa, joka luultavasti tulee tänään iltapäivällä.

    http://sodifferentlife.blogspot.com/

    Ja ainiin hei, videopostaukset olis kans kivoja!

    VastaaPoista
  19. Ja voi ei sähköposti unohtus :)

    alma.brander@hotmail.com

    VastaaPoista
  20. mulla ei oo mitään negatiivista sanottavaa sun blogista! aivan ihana tyttö ja mahtava blogi! mielenkiintosia ja sopivan mittasia tekstejä sekä ihania vaatteita/asuja:)

    reksuli@hotmail.com

    VastaaPoista
  21. Moi! Sun blogia oon alunperin alkanut lukemaan sen takia koska olet tavallinen tyttö joka kertoo arkipäivän iloistaan. Sulla ei ole mitään ylimääräistä esittämistä, olet oma itsesi. Susta sain sellasen jalat maassa-kuvan :--D Usein bloggaajilla nousee pissa päähän kun lukijoita satelee, sulla ei! Blogisi kruunaa vielä kuvat jotka ovat ah samankokoisia ja hyvänlaatuisia! :D

    Neea

    Neeakahkonen@hotmail.com

    tuplasin
    http://bitemelove.blogspot.com/2011/05/uusi-viikko-edessa.html

    VastaaPoista
  22. tykkään sun blogista ihan hirmusesti,se o kivan monipuolinen!paljon kuvia ja hyvää tekstiä!:--)

    tiijjja@hotmail.com

    VastaaPoista
  23. En ole kovinkaan pitkään itsekään blogiasi seuraillut, mutta se on pistänyt silmään erilaisuudellaan ja "positiivisella asenteellaan". Olet aina kuvissa tosi iloisen ja aurinkoisen näköinen, ja jos itselläni on vaikka huono päivä ni kyllä tulee hymy pakostikin kun katselee blogiasi. Ulkoasu on selkeä, ja blogia on helppo lukea. Ja minäkin olen saanut uusia, mahtavia ideoita omaan pukeutumiseen blogisi ansiosta :).

    lapanen
    laura.rajala@kymp.net

    VastaaPoista
  24. heitän tähän vaan postausidean eli hiustuotteet, joita käytät! en oo sellaseen törmänny täällä, en tiedä ootko aikaisemmin tehny tällasta :--) muuten sun blogi on ihana.

    purrkurr@hotmail.com

    VastaaPoista
  25. Sulla on kivan arkinen blogi ja kaikki kuvat aina niin pirtsakoita ja ihania! :)

    emmi.laiho@hotmail.com

    VastaaPoista
  26. Tykkään tosi kovasti sun blogista, yks mun lemppareita ehottomasti! Sun blogissa on paljon kuvia, jotka on hyvälaatuisia. Tykkään paljon sun tyylistä ja ihanan positiivisestä asenteesta :)

    Miinusta ei ole!

    likealady@windowslive.com

    VastaaPoista
  27. Sulla on ihana tyyli, vakkei se vastaa ihan omaani. :)

    Voisit välillä postata jotain muutakin kuin vain asupostauksia...

    marieronen96@hotmail.com

    VastaaPoista
  28. Tykkään sun blogista hirmusesti koska se on omalaatuinen ja erottuu muista sun persoonallisuudella :) tykkään tavasta jolla kirjotat ja sun kuvat on aina hyvälaatusia ja ihania. oot myös todella kaunis ja vaikutat ihanalta ja sellaselta symppikseltä! sulla on täydellisiä vaatteita ja ihana tyyli ! musta on hyvä että vaikka sulla on tooosi paljo lukioita ni et oo sillei "ylimielinen" tai vaikuta ainakaa sellaselta :) ja miinusta ne oikee keksi !!

    iiduliini96@hotmail.com

    VastaaPoista
  29. En oo mitenkään hyvä kehumaan toisia. Mutta sun blogiin jäin heti kiinni. Kirjotat niin erilaisesti ku muut. Ja jotenki tulee mielee että sulla on aina tosi hyvä päivä ja semmonen tapahtuma rikas. Oot myös himo nätti (plussana hymyilet lähes joka kuvassa!) ja tyylisi on lähellä omaani. Ehottomasti yksi minun lempiblogeista :) Sekä tekstisi on tosi selkeää! Toistan vähän itseäni mutta tykkään kovasti. Ja linkkasin blogisi, erityisesti arvonnan omaan blogiini :D

    tia-maria_877@hotmail.com

    http://tiiiiiitu.blogspot.com/2011/05/millan-arvonta.html

    VastaaPoista
  30. Jäin heti koukkuun sun blogiin, ku löysin sen. Aiemmin mulla ei oo ollu mitään ikuisuuslempparia, mut tästä nousi sellanen :> Meiän tyylit on aika lähellä toisiaan, joten saan inspiraatiota sun kuteista! Kirjotat tosi kivasti ja postailet sopivan usein ja monipuolisesti, ettei aina vaan päivän asuja tms! Ja rakastan sitä sun huoneen seinää missä on paljo niitä leikattuja kuvia :-D

    En osaa heittää mitään toivepostausta nyt kehiin, ku mun mielestä aikalailla kaikki kivat oot toteuttanu!

    parsanorsu@hotmail.com

    VastaaPoista
  31. Mukana ollaan arvonnassa! :-)

    Sun blogi on aivan yli-kiva, vaikka tulin vasta äsken vierailulle, ja selailin vähän, ihastuin niin totaalisesti ja ehdottomasti uusi lukija tässä näin!

    katri.kaustinen@kpedu.fi

    VastaaPoista
  32. uijui, kivat korvikset ! : )

    blogias on kiva lukee koska postauksias tulee sopivan tiuhaan tahtiin ja et oo sellasel asenteel et teet tätä vaan lukioitte takii vaan teet ittes takii : ) ja sust huomaa et tykkäät kirjotel ! :P ja kuvat on myös laadukkait ja erilaisii ei ain pelkkii asukuvii vaan esim. edellise postauksen "kollaasi" oli ihan megakiva ! :p

    jnnnni_93@hotmail.com

    VastaaPoista
  33. Tosi kiva palkinto, joten pakko osallistua ! :)

    Sun blogia oon seuraillu jo aika kauan ja tää on yks niistä, joita on pakko käydä kattomassa päivittäin. Kuvat on selkeitä, sulla on kivoja asuja, kirjoitat sujuvasti ja blogin kautta vaikutat tosi mukavalta ihmiseltä :) Jatka samaan malliin !

    Ainoa risu olis ollu se, että sun banneri oli hieman isohko, mutta oot nähtävästi pienentänyt sen :)

    Linkitin arvonnan blogiini; http://paperwwings.blogspot.com/2011/05/koulua-on-enaa-2-viikkoa-jaljella-ja.html

    VastaaPoista
  34. Sun blogissa on tosi ihania ja hyvälaatusia kuvia, selkee ulkoasu ja kirjottelet kivasti:-) risuja ei nyt tähän hätään tuu mieleen ollenkaan. Jatka samaan mallii!

    VastaaPoista
  35. Blogiasi lukee mielellään, koska juttusi/ kuvasi pursuilevat elämäniloa. :)

    evejaron@gmail.com

    VastaaPoista
  36. Tykkään sun blogista ihan hulluna ♥ ekana kun tuun bloggeriin niin ootan et onks sulta tullu uutta postausta ! sun postaukset on ihanan pirteitä eikä semmosia angst angst :D tykkään sun kuvista ne on niin ihania :)

    pinjuska97@hotmail.com

    VastaaPoista
  37. tykkään sun tavasta kirjottaaa, hyvä laatusista kuvista ja kivoista asuista :-) ja laitan laitan tästä arvonnasta juttuu omaan blogiin ku seuraavan kerran postaan eli tänään tai viimestään huomenna!

    oonaiina@hotmail.com

    VastaaPoista
  38. Tykkäilen tästä sun blogista iha sairaasti! Kuvat on sellassii hyvälaatusia & aina on ollu melkeenpä paljon tekstii eikä sellassii yhen lauseen postauksia =) Mitään moitteita en keksi tästä!

    nekkujj@hotmail.com

    VastaaPoista
  39. tykkään eniten sun päivän asu kuvista ja postailluista, sul on tosi selkee ja kiva tyyli (: Kirjotat muutenkin tosi kivasti etkää käytä liikaa hymiöitä, teksti on sujuvaa ja kiva lukea. Risuja olis...ei nyt tuu mieleen, vähän sama kun kaikilla, mut ei sun blogissa oikeesti oo mitään selviä huonoja puolia (:
    linkitin: http://nocoolstuff.blogspot.com/2011/05/suomi-on-uusi-maailmanmestari.html
    @: kira.ruohonen@hotmail.com

    VastaaPoista
  40. Mun on helppo lukea sun blogias, koska kirjotat niin selkeästi. Ja on ihanaa, että laitat joka postaukseen kuvia, jotka jotenkin sulautuvat tekstiisi, sopivat siihen. Ja sitten koko blogisi ulkoasukin on niin selkeä, eikä mikään vieri mukana, kun skrollaa alaspäin. Yksinkertainen on kaunista :-)
    Ja on niin herttaista, että hymyilet aina !
    Sun pukeutumistyylisi tosiaan inspiroi paljon ja antaa kivoja vaikutteita ! Niistä on kiva lähteä kehittelemään omaa !
    Olen seuraillut blogiasi nyt vasta pari kuukautta, mutta joka postauksen olen tarkasti lukenut ja selanut läpi.

    En keksi oikeastaan mitään risuja, paitsi että banneri on hieman isohko, ja tuo lause, joka on siinä, menee siitä yli. Ne ovat ainoat asiat, joita en itselleni laittaisi tuolla tavoin, mutta eivät silti ole huono asia blogissasi ! :-)

    Ja tuplaan mahdollisuuteni voittaa, eli linkitin tähän postaukseen arvontasi:
    http://kissesfrommonika.blogspot.com/2011/05/you-call-me-crazy.html

    monikaninja@windowslive.com

    VastaaPoista
  41. Sun blogis on helppolukunen ja selkeitä kauniita kuvia joka postauksessa. Oon ihan hirveesti tykänny sun blogista sitä tapaa miten kirjoitat. Blogin ulkosasu on myös selkeä ja siisti. Oot hirveen kaunis ja rakastan sun hiuksia! :-D

    linkki blogiin! http://anna-blogi.blogspot.com/2011/05/four-songs-if-it-is-anough.html

    annaczakan@hotmail.com

    VastaaPoista
  42. Vähän kivaa arvonta! :D

    Sun blogi on tosi ihana, koska oot niin pirtee ja muutenkin kaikki asukuvat hymyjen kera saa jo hyvälle tuulelle :)!Selkeää kirjoitusta eikä varmaan koskaan oo mitään ns. turhia postauksia vaan päin vastoin. Just kivat, hyvälaatuiset kuvat ja selkee ulkoasu tekee sun blogista tosi kivan :) Kaiken kukkuraksi tätä on niin mukava lukea, koska postaat useasti! =)

    Risuja on vaikee keksiä... Bannerista varmaan sen verran, että toi pienemmällä kirjoitettu teksti ei ihan meinaa näkyä, tai lähinnä eka sana, mutta ei se nyt mikään iso ongelma oo :D

    hiljakui@gmail.com

    VastaaPoista
  43. Sun blogi on aivan ihana monien syiden takia! Must on ihanaa että oot tommonen pirtsakka tyttö ja sun tekstiä on kiva lukea. Sulla on myös hyvin kuvattuja ja vaihtelevia kuvia, sekä tyyli on tosi ihana! Sekin on hirveetä plussaa et kirjotat niin usein! Plus sulla on söpö hymy! ;> Kuiteski, ihan sikaihana blogi! :-) <3

    Yks pieni juttu mitä kaipaisin olis että sulla ois jotain yhteiskuvia kavereiden kans, kun ootte ulkona tai teette jotakin! Tietty se on eri asia, jos ne ei tykkää kuvis olla.. :)

    VastaaPoista
  44. sun blogia on kiva lukea kun päivittelet sopivan usein ja tekstiäkin on kuvien lisäksi! ja se on myös kivaa että kuvia on useimmiten melko paljon (ei liikaa), ettei oo vaan semmosia postauksia missä on yks kuva ja jotai pahoitteluja kun on ollu postaustaukoa. muutenkin tunnut "helposti lähestyttävältä" ja suhun on helppo samaistua! :---)

    juliee _94@hotmail.com

    VastaaPoista
  45. Blogi on milestäni ihana, varsinkin kun kuvat ovat toooosi hyviä ja eläväisen näköisiä :-) Toivoisin postauksia kodista, yms!

    Jatka samaan malliin, ihana blogi <3

    julia.pajarinen@gmail.com

    VastaaPoista
  46. sun blogis on yks päivän piristeistä ja sun kuvat ja tyyli on aivan mahtavia!:)
    toivepostauksena olis et kertoisit jotai lemppari paikkojas.

    mirka_m1@hotmail.com

    VastaaPoista
  47. Tykkään sun blogin hyvälaatusista, ihanista ja hienoista kuvista ja tyylistäsi!
    Miinusta ehkä joskus liian pitkät tekstit.. :)

    rebekka.susanna@hotmail.com

    VastaaPoista
  48. Sun blogilla on ihanan selkeä ulkoasu, selkeää tekstiä ja hyvä laatuisia kuvia. :) Risuja en oikein keksi, koska en ole kovin kauaa sun blogia seuraillut.

    280498@windowslive.com

    VastaaPoista
  49. äää rakastan sun blogias! (: hehe oonkin sun blogikirppikseltä ostellukki (sillon mun nimi oli kaai meee :D)! ainii tää uus ulkoasu on ihan älyttömän kiva ja haluisin vaan sanoo et älä vaan piilota sun blogias! oon katos huomannut että melko moni mun lukema blogi on piiloutunut pois mun luettavista, joten toivon ettei tälle käy niin ): jos tää blogi piilottautuu nii pitääpi ettiä uus lempiblogi... mitään risuja en blogilles keksi! ja kun sanoit että kommentit yms. saa sut hyvälle mielelle, nii muista että sun ihaat kuvat ja iloset tekstinpätkät saa meidät lukiat ilosiks (: ♥ jatka samaa mallii!

    isa.siren@elisanet.fi

    VastaaPoista
  50. tykkään sun ihanasta tyylistä ja tässä blogissa hyvälaatusista kuvista ja selkeestä tekstistä! sun ilonen hymy on kans aina piristävä! :-)

    nipsulintu@hotmail.com

    ja linkitin siut: http://nipsulintunen.blogspot.com/2011/05/lauantai.html :)

    VastaaPoista
  51. Sun blogi on yksinkertainen ja kiva. Selkeetä tekstiä ja hyvälaatusia kuvia!
    Sulla vois joskus olla enemmän kuvia tai persoonallisempia postauksia!

    rodelin@hotmail.fi

    VastaaPoista
  52. Tykkään sun blogistas niiin paljon! Mulle ittelle tärkeintä on hyvät, selkeet ja ennen kaikkee hienot kuvat ja lyhyt hyvin tiivistetty teksti ja nää kaks asiaa sun blogistas todellaki löytyy! Jos nyt oikeen kunnolla mietin ja mietin sulle risuja, nii yks saattais olla et välillä postaukset vähä toistaa itteensä, mikä on tietenki ymmärrettävää ja oikeestaan iha itsestäänselvyys blogissa ku blogissa, eihä meidän kenenkää elämässä joka päivä kauheita muutoksia tapahdu :D Mutta ei voi muuta sanoo ku jatka samaan malliin!

    hellu.sa@hotmail.com

    VastaaPoista
  53. Sun blogin plussia on isot ja selkeet kuvat, se että on paljo päivän asuja, selkee ulkoasu, hyvä teksti(se ei oo liian pitkä eikä liian lyhyt ja kirjotat selkeesti) jaa jos pitäis sanoo jotain huonoa nii haluisin lisää hengailu kuvia :-) ja tuplaan ja se on tässä postauksessa: http://justacitygirl-iida.blogspot.com/2011/05/love-is-all-that-i-need-and-i-found-it.html

    iitsi-piitsi@luukku.com

    VastaaPoista
  54. tykkään tasapuolisesti tekstistä ja kuvista:) itelleni kyl riittää et on ihanat kuvat mut sult löytyy sen lisäks kivaa tekstiä.. ei oikee tuu mitään negatiivist mieleen:)
    +++ linkkasin tämän blogiini, linkkaan nyt viellä sen postauksen mihin sen linkkasin:
    http://essisdiamondayz.blogspot.com/2011/05/enaa-vajaat-2-viikkoo.html

    ja tässä sähköpostini:):)
    essi.meri@hotmail.com

    VastaaPoista
  55. tykkään sun blogin kuvista ja kirjotustyylistä ihan hirveesti:)

    sähköposti on noolis.93@hotmsail.com
    ja seuraavassa postauksessa (eli huomenna) linkitän sun blogin:))

    VastaaPoista
  56. ekaks oot itte ihan sairaan nätti ymsyms. sun postauksia on kiva lukea, koska ne on kaikki erilaisia ja mielenkiintoisia, postaat sopivan usein, kuvat on kivoja jne.

    superjennni@hotmail.com

    VastaaPoista
  57. tää blogi on yks sellasista kestolemppareista, jota tulee kurkittua joka päivä postausten toivossa! sä ootkin tosi innokas päivittelemään, mikä on tosi kiva juttu :-) tykkään sun tyylistä ja ihanan pirteästä asenteesta! vastailet myös kommentteihin mukavasti ja muutenkin blogia lukiessa tulee hyvä, positiivinen fiilis.

    ainut juttu, mitä voisit kehittää vähän, on postausten monipuolisuus. en oikein osaa selittää, mutta varmaan sama juttu jota mulle tolkutettiin omassa blogissa :-D ittelläni ei enää ideat riittäneet, mutta toivottavasti sulla riittäis vielä piiitkään!

    toivoisin vielä enemmän jotain kollaaseja, esim. nettikauppojen valikoimista tai jotain sun suosikkeja tulevaan kesään!

    roosa.simberg@luukku.com

    VastaaPoista
  58. Sun blogis on tosi kiva :) Kuvat on hyviä ja sulla on kiva tyyli. Risuja mulla ei oikeastaan ole.

    saija.sends.hugs@gmail.com

    VastaaPoista
  59. Kirjoitustyylisi on todella kiva blogissasi ja kuvatkin ovat hyviä. Ennen postauksesti oli vähän samanlaisia kaikki, mutta nyt ne on muuttunut vähän monipuolisemmaksi. :-)

    minna.seppa@gmail.com

    VastaaPoista
  60. täytyy myöntää, että eksyin ekaa kertaa sun blogiin ! mitä mä nyt selailin postauksia taaksepäin, niin vaikuttaa oikein kivalta blogilta. :-) postailet usein ja sulla on hyvälaatusia kuvia. tykkään myöskin sun asuista ja siitä miten näytät yhdistelevän niitä. (-:

    oikeestaan mitään kritiikkiä mulla ei oo sanottava. ehkä pienenä vois sanoo sen, että ois kiva jos ulkoasu ois hieman omaperäsempi, niin tää erottuis paremmin joukosta ! kokonaisuudessaan kuitenkin mukava blogi.

    laaura@wippies.fi

    VastaaPoista
  61. Oon löytäny sun blogis vasta pari kuukautta sitten, ja tykkään todella paljon. Olet todella nätti ja pirteä, ja mä ihailen sun positiivisuuttas eri asioihin, ei nyt ihan kaikkeen voi olla tyytyväinen mutta uskon että tiiät mitä tarkoitan :) Aina luen sun postaukset ja oon todella iloinen kun niitä sulle tänne tulee. Blogis on mulla tuolla suosikeissa ja välillä käyn sieltäkin kattoos et jos olisit postaillut. Kuvat ja asiat on aina kivasti tiivistettynä ja harvoin postauksissa on mitään ylimäärästä, mun mielestäni. Pidä itses just tollasena kun oot, äläkä anna muiden kateellisten kommenttien vaikuttaa suhun(mm. ilkeet anot), susta varmasti moni tykkää. Noi korvikset näyttää hirmu kivoilta, ja mun on pitänyt ostaa uudet jo ainakin 2kk, mutta en ole koskaan jaksanu..:-D Joten olis tosi kiva saada noi omaksi! Olis kiva tuntea sut ja hengailla sun kanssa! Jatka samaan malliin, ja ihanaa kesän odotusta sulle! :---)

    Mulla oli blogi mutta lopetin :(
    evetso-@hotmail.com

    VastaaPoista
  62. Ihana on blogisi, ja osallistun mielellään myös arvontaan.

    holopaisen_veera@luukku.com

    VastaaPoista
  63. Blogista saa aina tosi positiivisen kuvan, sillä oot iloinen ja pirteä. Lisäksi tykkään isoista ja laadukkaista kuvista. Jatka samaan malliin! :)

    -anni, anni.torni@gmail.com

    VastaaPoista
  64. Mielestäni selkeys ja yksinkertaisuus toimivat hyvin. Selkeä teksti ja tausta eivät ole ärsyttäviä, päin vastoin hienot kuvat toimivat kontrastina ja erottuvat.
    Ihana tyyli on vaan koukuttanut seuraamaan ja ainainen iloisuus, joka välittyy blogistasi piristää.
    Olen saanut myös inspiraatiota, eli pieniä hauskoja yksityiskohtia oman tyylin ja blogin kehittämiseen.
    Sopivan pituinen teksti, runsaat asukuvat ja maanläheisyys siis vetävät puoleensa!

    Huono puoli olisi taas se, että monipuolisten asioiden esiintyminen on vähässä. Odottaisin innolla esimerkiksi enemmän kuvia ruoasta tai ruoanlaitosta/erilaisten liikkeiden vaatekappaleiden esittelystä/hiustyylien esittämisestä.

    Kaiken kaikkiaan blogi on raikas ja nuorekas, kuten varmasti kirjoittajakin!

    S-postini on Nik0le77a@hotmail.com ja tuplaisin mahdollisuukseni linkittämällä arvonnasta omassa blogissani.
    http://nicole-sweetbutsour.blogspot.com/2011/05/suklaapallerot.html

    VastaaPoista
  65. osallistun!
    Tykkään lukea sun blogia koska sun tyyli on tosi lähellä mun omaa! Lisäksi otat hienoja kuvia joita on kiva katsella :)

    sohvyy@wippies.fi

    VastaaPoista
  66. Heei, sähköpostiosote unohtu ! Laitan sen nyt tähän :)

    suskiu@hotmail.com

    VastaaPoista
  67. Tykkäään sun blogista paljon, oot tosi nätti ja sulla on ihania vaatteita. Postauksetkin on kivoja, sopivan mittasia ja kuvat hyvälaatusia. Risuja ei hirveesti nyt oo, mut ehkä vähän enemmän videoita, en tiijä et teetkö niitä ollenkaan mut olis kivoja.

    En enään postaile mun blogiin, mutta kyllä sielä aina välillä käy ihmisiä, tässä nyt kuitenkin linkki siihen postaukseen missä tätä kisaa mainostan; http://neajamaailma.blogspot.com/2011/05/osallistukaa.html

    nea.paajanen@luukku.com

    VastaaPoista
  68. Kiva blogi, kivoja kuvia ja vaatteita!:)

    janniina94@netti.fi

    VastaaPoista
  69. sun tyyli on ihana ja koko blogi jotenki tosi pirtee! ja kivoi ja selkeit kuvii :) lisäks vaikutat aika samanhenkiseltä ihmiseltä ko minäki oon, ja sehä on tietty vaa plussaa :) keep going girl ♥

    ellaan94@gmail.com

    VastaaPoista
  70. Oon vasta liittyny sun blogin lukijaks, mut tähän asti oon ainaki tykänny tosi paljon! Blogin ulkoasu on ihanan yksinkertainen ja raikas ja banneri on tosi kiva ja persoonallinen. Sä vaikutat tosi kivalta ja iloselta ihmiseltä, ja sun postauksia on kiva lukea. Kuvat on hyvälaatuisia, isoja ja kivoja katsoa. Sun tyyli on persoonallinen ja sulla on kivoja vaatteita. :))

    noora.s@live.fi

    VastaaPoista
  71. JA unohin viel sanoo et linkitän sen mun blogiin :)

    http://jewelry-box-of-life.blogspot.com/

    VastaaPoista
  72. sun blogi on ollut yksi mun lemppareista jo pitkään. tykkään tosi paljon sun selkeistä ja isoista kuvista ja siitä että päivittelet usein. kaikenlisäks oot ihan hurjan söpö ja mukavanoloinen ihminen. :-)

    hmm, postaustoiveita: esimerkiksi päivä kuvina, sitten joku lempparit postaus voisi kans olla kiva (esim, lempikorut, kengät, tv-ohjelmat, artistit/bändit, jne). jotakin tällaisia. :-)

    ja tuplasin myöskin:
    http://katinn.blogspot.com/2011/05/give-me-everything.html

    katin@luukku.com

    ps. en tiiä mitä tämä nyt sekoilee, mutta se ei jotenkin kirjaa mua sisään vaan laittelee tän anonyyminä.

    VastaaPoista
  73. Löysin sun blogiisi alunperin vahingossa, ja hetikun löysin tämän blogin olen ollut sen aktiivinen lukija siitä asti :) Ainakun lueskelen tätä, tuun tosi hyvälle tuulelle, koska näistä postauksista välittyy se kuinka positiivinen ihminen olet ja myös se kuinka paljon rakastat bloggailua!

    Tykkään tässä blogista siitä, että kuvat on isoja ja hyvälaatuisia, sulla on ihania vaatteita ja teet aina tosi upeita löytöjä kaupoista! Tykkään myös siitä, että hymyilet kuvissa tosi nätisti ja susta hehkuu semmonen aitous.
    Itseasiassa en osaa sanoa tästä blogista mitään muuta kuin hyvää!

    Jos jotain saisi toivoa, niin videopostaukset olisi kivoja :)

    petu--1994@hotmail.com

    http://dancingonmyown-petra.blogspot.com/2011/05/sunny-and-windy-dayy.html

    VastaaPoista
  74. sulla on niin nätti hymy ja ihania vaatteita, osaat yhdistellä niitä hyvin ;) maininta blogissa löytyy, tossa uusimmassa postauksessa!

    ida.silvennoinen@gmail.com

    VastaaPoista
  75. Osallistun! Tykkään sun blogista kun on paljon päivän asu kuvia ja varsinki ku oot nyt alkanu ottaan ulkona kuvia. Niitä on paljon mukavampi kattoa ku esim jossain sovituskopissa tai eteisessä otettuja! :)

    VastaaPoista
  76. luen tätä koska sulla on samanlainen tyyli ku mulla ja vaikutat mukavalta tyypiltä! =)

    ostosten esittely, huonepostaukset on aina kivoja!

    mirssse@hotmail.com

    - mmmmmmmira

    VastaaPoista
  77. Tykkään sun blogista siitä, että päivittelet tätä melko usein. Rakastan sun vaatteitas ja tyyli on muutenki aivan ihana! Ja viel tahon sanoo, että tykkään ku sun postauksen on aika usein erilaisii tai sillai, että eri asioista kerrot :)

    Ja myös tuplaan: http://kriswe.blogspot.com/2011/05/english-sucks.html

    kristiinanyl@hotmail.com

    VastaaPoista
  78. Tykkään lukea sun blogias, koska sulla on aina aivan mahtavia asukuvia ja kuvia muutenki. Oot kaikenlisäksi nätti ja näytät positiiviseltä ihmisiseltä! :)
    Ps. Osallistun toki :D

    pppauliina@hotmail.com

    VastaaPoista
  79. Sulla on melko samanlainen tyyli kuin mulla ja se kiva :) haluaisin ehkä sun blogiis jotain speciaalia jonka myötä erottaa toisista blogeista :>

    mariaa.halonen@gmail.com

    VastaaPoista
  80. löysin sun blogin ihan äskettäin, ihan vahingossa mut jäin heti koukkuun ku sul on mahtava tyyli ja oot kaunis ja huomaa oikeesti sun motivaation blogin kirjoittamiseen:) jatka samaan malliin tyttönen!

    laura.alikoski@hotmail.com

    VastaaPoista
  81. miks tajusin vast nyt kattoo tän sun blogin?? ihan sika kivoi vaatteit ja tosi mukavan olone tyttö oot! :--)

    hennahaha@hotmail.com

    VastaaPoista
  82. Tykkään sun blogissa kuvista, tekstistä ja sun tyyli on musta tosi kiva :))

    eemppumoi@gmail.com

    VastaaPoista
  83. Tykkään tosi paljo sun blogista. Se ei oo ihan et joka päivä 50 kuvaa samasta asusta, vaan on myös muita postailuja (: Kun aloin lukea blogiasi, ihastuin heti ensimmäisenä rehelliseesn persoonaasi ja HYMYYN! Tykkään sun tyylistä, koska se ei oo mikään huippu muodikas, eikä mikään liian tavis. Risuja tulee vaan sen verran, että kun sulla on näitä joitain päivän asukuvia niin sulla on niis takki päällä eikä nää koko kokonaisuutta. Et voisit ottaa takki päällä ja ilman kuvia (: Hyvää kesää sulle!<3

    katru.mmoi@hotmail.com

    VastaaPoista
  84. Tää sun blogi on ihan PARAS BLOGI!
    Oon ite saano paljon inspiroita omaan blogiini ja oot vielä ihan kauheen kaunis.
    Kirjotat järkevästi ja et selitä joka asiaa pitkästi (hyväpuoli)

    Risuja en nyt löydä, koska tää on ihana blogi !!

    tessajuuli@hotmail.com

    VastaaPoista
  85. Sä oot tosi nättti ja kuvat on selkeitä ja isoja ja banneri on sika ihana! :)

    VastaaPoista
  86. Kuten nähtävästi monille muillekkin, niin myös mulle, blogeissa on tärkeetä hyvät ja selkeet kuvat ja niissä oot kyllä onnistunu :) Myös sun tekstit on aina kivoja. Oon kohtuu uus lukija, mutta vielä ei oo tarvinnu skipata mitään sillee että "ei kiinnosta" :D Jatka samaan mallii vaa :) "Päiväni kuvina" postaukset on aina jees.

    ...ja tuolta löytyy linkkaus, sain vihdoin pienen postauksen kasaan sitä varten ;D

    http://rrrous.blogspot.com/2011/05/tahtoo-pitkasta-aikaa.html

    roosa.arela(at)gmail.com (jos tää kommentti tuli kahteen kertaa ni toisen voi vaikka poistaa)

    VastaaPoista
  87. Kun "löysin" siun blogin niin olin heti koukussa! Näitä siun aina yhtä pirtsakoita juttuja on kiva lukee ja siun huippuihania kuvia on mukava katella! Tykkään myös tosi paljon siun tyylistä, ja oot hirmu kaunis tyttö :) Postauksiaki tulee hyvään tahtiin ja ootan aina innolla millon tulee uus ;) Toivon että jatkat samaan malliin tän blogin kanssa!

    Linkkasin tän arvonnan uusimpaan postaukseeni eli sieltä löytyy:

    http://johannaiirisirinja.blogspot.com/2011/05/omg-youre-so-sexyy.html

    karoliina999@hotmail.com

    VastaaPoista
  88. Sun blogissa parasta on kivat ja hyvä laatuset kuvat. Ja osaat pukeutuu tosi kivasti ja postaat kivan usein! :) moikkelismoo@gmail.com

    VastaaPoista
  89. Blogissasi on tosi ihania kuvia, jotka ovat tarkkoja ja isoja.

    sapphires_@hotmail.com

    VastaaPoista
  90. käyn sun blogissa satunnaisesti ja rullailen sitten yleensä kerralla useamman sivun postauksia :-) tykkään selkeästä ulkoasusta ja siitä, että tää on aina täynnä hyväntuulisia postauksia.

    VastaaPoista
  91. Inspiroiva tyyli ja hyviä kuvia :)
    Tykkään myös postausten sisällöstä noin yleisesti! Eli jatka samaan malliin ;)

    tarusarkiniemi@hotmail.com

    VastaaPoista
  92. Sun blogin suuria plussia (hyviä kuvia ym enempää paapomatta) on ehottomasti monipuolisuus! Täältä saa paljon hyviä vinkkejä eri aihealueilta :) Sitte otat lukijat aina hyvin huomioo ja kuuntelet niitä, toteutat niien toiveita sydämmellä (tarkotan huolella, ei hutasten:D). Ja vaikutathan sä nyt ihan mielettömältä tyypiltä :-)

    Vähän tylsää, mut ei mulla oo risuja antaa, vaikka rakentava kritiikki ois hyvää :) Oot vahvoilla!

    heltsuprinses@hotmail.com

    VastaaPoista
  93. Rakastan sun blogia! Oot niin kaunis ja kirjotat tosi hyvin! Mun mielestä sun blogi eroo muista silleen et sun blogista huomaa et oot käyttäny aikaa ja vaivaa kirjotuksiin ja oot myös superhyvä kuvaamaan :) Tykkään myös siitä et sun postaukset on erilaisii keskenään, eikä aina sitä samaa u know :) Risuja en kyllä keksi, niin ihana blogi sulla on (;

    Linkkasin tän mun omaan blogiin, http://loveyourlife-lotta.blogspot.com/2011/05/osallistukaa-arvontaaan.html

    lozkuu@hotmail.com

    VastaaPoista
  94. Mie tkkään tästä sinun blogista ko laitat aina paljon kuvia ja kerrot sillee sopivasti aina kaikkea. Ja oon alottanu tämän sinun blogin lukemisen aika vasta ja jatkan kyllä kans. Empä mittään negatiivista keksi mittää.

    täsä se linkkaus:
    http://youngforever-96.blogspot.com/2011/05/mmillanblogi.html

    elisajuopperi@hotmail.com

    VastaaPoista
  95. Mä muistaakseni tykästyin sun blogiin jo ensimmäisellä kerralla, ku löysin tän. Sun blogissa on todella yhtenäinen ja selkeä ulkoasu ja postauksien kuvat ja teksti laadukasta. Tykkään sun tyylistä ja vaikutat hyväntuuliselta ja mukavalta persoonalta! :)

    linkkasin tän tänne: http://sonjai-bohemianlikeyou.blogspot.com/2011/05/oon-yrittany-shoppailla.html

    ssonja.92@hotmail.com

    VastaaPoista
  96. Sun blogi on tosi kiva ja tätä on mukava lukea ! Voisit tehä vaikka videopostauksen :) ja oot tosi kaunis ja sulla on aina hyvä laatuisia kuvia yms :)

    millahenttu@hotmail.com

    VastaaPoista
  97. Eli tällä Rosita tunnuksella osallistun ja sähköposti on : Rosita.moilanen@gmail.com

    Uusimmassa postauksessa eli tässä on sinun blogista maininta ;http://therainbowbehindthesun.blogspot.com/2011/05/taa-on-se-fiilis-minka-ma-jaantaa.html

    Blogissasi plussaa ovat selkeä ulkoasu,ja kuvat ovat tarkkoja ja tekstiä on mukava lukea. Tykkään kans tosi paljon banneristasi ja sinun tyylistäsi. Teksteistäsi huomaa että pidät kirjoittamisesta,ja tää on tärkeää :) pirteältä ihanalta tytöltä vaikutat...(toivon että ees nyt arpaonni suosisi...)

    Miinuksia ; ei ole ? =D

    VastaaPoista
  98. nimimerkki: ronja
    ronjaaa@windowslive.com

    Löysin sun blogis tässä vähän aika sitte ja sulla on iha älyttömän ihania vaatteita(: ja saan itelleniki vinkkejä pukeutumisee ja nää kuvatki on tositosi kivoja! en oikee osaa sanoo nyt mitää risuja, paitsi blogin nimi on mun mielestä vähän tylsä mutta sähän sen päätät!(:

    VastaaPoista
  99. Sun blogisi on todella ihana suoraan sanottuna! Tätä lukiessa tekee mieli aina itekkii mennä ottelemaan kuvia ja lisäillä niitä blogiin! Oot ylikaunis ja sulla on maailman sulosin hymy. Sun vaatetyyli on täydellinen ja oon monestikin ollu kateellinen sun vaatteille. Postaat melkeinpä joka päivä, ja postaukset ovat aina iloisia ja mukavia. Kuvat ovat isoja ja hyvä laatusia! Ja vaikka oonkii vasta nuori ( 13 vuotias ) haluun ottaa susta sillä tavalla mallia ja muuta=)!

    Risuja mulla ei oo antaa:)

    Sähköposti on kaisaa_@hotmail.fi
    Ja blogissani ilmotin susta tässä : http://storyofmylife-kaisa.blogspot.com/2011/05/i-love-you-more.html

    VastaaPoista
  100. tyksin blogistasi tosi paljon .. oot ihana pirtee ja aurinkoinen ja kuvasi ovat mahtavia. Ihanaa et joku pitää blogia täältä turusta :)

    sartsi_@hotmail.com

    VastaaPoista
  101. Tykkään blogistasi tosi hienojen kuvien, tyylisi ja kirjoitustyylisi takia. Esim H&M-postauksesta sai paljon inspiraatiota! Mulla ei oo mitään risuja tästä blogista (-:

    http://ijustwantyouback.blogspot.com/2011/05/arvontaa.html

    h3nn4-@hotmail.com

    VastaaPoista
  102. Tykkään sun blogista, koska se on elämänmyönteinen ja sun kuvat on aina tosi nättejä. Olet suloinen, kun hymyilet :)

    Ajoittain tekstiä vois olla enemmän, kun välillä on aika kuvapainotteisia postauksia. :)

    fools.lullaby(a)gmail.com

    VastaaPoista
  103. mä löysin sun blogis vasta rositan blogin kautta :). joten en voi kauheesti kertoa kuin että oot mun mielestä tosi nätti ja blogis vaikuttaa tosi kivalta, en yhtään ihmettele et noin paljon lukijoita :-).

    souffi96@hotmail.com

    VastaaPoista
  104. Blogisi on ihanan selkeä, hyvät kuvat, jotka saavat selaamaan postauksia pidemmälle. Teksti myös asiallista ja selkeää. Ihania vaatteita ja hienoja asukokonaisuuksia. :)

    rosakemppainen@gmail.com

    Lisäsin myös vinkkauksen arvonnastasi blogiini, http://jsthing.blogspot.com/2011/05/leppoisa-lauantai.html

    VastaaPoista
  105. Moikka! Löysin sun blogin joskus siten, että olit kommentoinut mun johonkin vanhaan postaukseen ja siitä lähtien oon seurannut tätä ihan aktiivisesti. Tykkään paljon sun kuvista ja tavasta kirjoittaa. Joten jatka samaan malliin;)
    Tykästyin noihin arvontapalkintoihin, joten mukana ollaan. Tuplaan vielä mahdollisuuteni ja linkitän tän postauksen mun blogiin ja tässä ois linkki siihen: http://sothisismystyle.blogspot.com/2011/05/lipsticks.html

    Mun s-posti: laura.aaltonen@windowslive.com

    VastaaPoista
  106. mulla ei oikeastaan ole mitään pahaa sanottavaa tästä blogista.
    oot hirveen suloisen oloinen tyttö ja jotenkin todella maanläheinen. blogisi on konstailematon, eikä olla yritetty olla jotain muuta kuin todella ollaan.

    postaustoiveeksi voisin heittää vaikka videopostauksen=)

    VastaaPoista
  107. niin, ja sähköposti on tamminen.laura1@gmail.com =)))

    VastaaPoista
  108. No päätin nyt sitte kans osallistua tähän, vaikka melkein varmasti tiedänkin etten voita, on mulla aina sen verran huonoo tuurii... mutta kuitenkin alotetaan vaikka näistä hyvistä jutuista:

    Kirjoitusvirheitä on tosi vähän ja se on aivan huippu hyvä juttu! postaat tarpeeksi usein, mutta silti postauksissasi on paljon kiinnostavaa asiaa eikä ole sellasia tyyliin "en oo pitkään aikaan postannu, joten nyt postaan, ei oo mitään asiaa joten meen nukkumaan moi". Postauksesi ovat sopivan pitkiä, että ei tuu sellasta kyllästymisen tunnetta niitä lukiessa että huoh, koska tää oikeen loppuuu :) Ja kun sun blogias oon jo jonkun aikaa seuraillu ni tekis itekki mieli vaan alkaa kirjottaa blogia, mutta en oo ainakaan vielä ite alottanu, koska en oo varma kuinka usein kerkeisin sitä ees kirjottelemaan... Ja oon saanu paljo ispiraatioita(?) omaan pukeutumiseenki sun blogistas! no varmasti jäi joku hyvä juttu sanomatta mut nyt siirryn näihi huonoihi puoliin:

    Mietein aika pitkään näitä huonoja puolia mut oli tosi hankalaa keksii mitään, mutta halusin kuitenkin ees jostai asiasta huomauttaa, joten keksein tämmösen että kuvat vois olla monipuolisempia. Sulla on aika paljon mitä oon lueskellu nii ollu noita "päivän asu" -kuvia. Siis ne on myös tosi kivoja ja se on hyvä kun kirjottelet myös mistä vaatteet on ostettu. Mutta ois kiva saada monipuolisempia kuvia. Päivän asusta vois olla vaikka 2 kuvaa ja sitte vois olla muita kuvia, vaikka siitä mitä oot tehny, tai pelkkiä naama kuvia, tai maisema kuvia tai jotain muuta hassun hauskaa :)

    AINIIN tais unohtuu noista hyvistä puolista että ulkoasu on täys kympin arvonen! Tosi selkee, ja ei mikää sellane liian räikee mistä värit pomppii silmillä! tosi kiva :)

    Ja sitten tähän loppuun vielä toive postauksia. Mietein että kivoija vois olla nää:

    Ketä ihailet top 10 ja miksi?, tää vois olla tämmöne kiva idoli jutska, et ketkä on esim. sun tyyli ikoneita? ja kenen musiikista pidät? tai kenen asennetta ihailet?
    Lempi vaatteet ja kengät, voisit kuvata lemppari vaatteitasi ja kenkiäsi ja kertoa mistä olet ne ostanut ja miksi pidät niistä niin paljon.
    100 totuutta millasta, tää on tää perus
    Hirveimmät/oudoimmat vaatteet jotka sinulta löytyy, voisit kuvata parit vaatteet joitka sinulta löytyvät mutta joista kuitenkaan et kovin pidä. Voisit kertoa miksi ne kaapistasi löytyy ja muita juttuja niistä.
    Meikki & kasvo- ja ihonhoito postaus, siinä voisit selittää et mitä meikkejä ja rasvoja ja muita ite yleensä käytät ja mistä meikit ja muut yleensä ostat

    No tossa tais olla noita tärkeimpiä! Toivottavasti et kyllästy bloggaamiseen vielä pitkään aikaan :)

    Paiw-@hotmail.com

    VastaaPoista
  109. Oon suht uusi lukija sun blogillas ja oon lukenut tätä ehkäpä n. kuukauden? Ja löysin tän blogin jonkun muun blogin kautta.

    Ruusut:

    - Hyvät kuvat
    - Elämäntäytteinen
    - Sun tyylisi
    - Sulta saa inspiraatiota

    Risut:

    - Ei mikään, en itse ainakaan tulisi muuttamaan mitään blogissasi. Näin on juuri hyvä! :)

    Postausideoita vois vaikka olla, että päiväkuvina tai sun jotain lemppariasioita (hajuvedet,kengät jne.)

    eerika_moi@hotmail.com

    VastaaPoista
  110. Mä oon muutaman kuukauden vasta lukenut sun blogia, mutta tykkään sun luonnollisuudesta, eli oot oma ittes ja tavallaan ihan tavallisen näköinen, siis hyvällä tavalla, suhun samaistuu :) ja hyvälaatuisista kuvista tykkään tietenkin, voi kun omaankin blogiin saisi jotain noiden kauheuksien tilalle. Tykkään myös blogin yksinkertaisesta ilmeestä. Risuja en oikein osaa antaa, kun niitä ei mun mielestä juurikaan ole.

    VastaaPoista
  111. Oon seuraillu tätä blogia jo jonki aikaa ja tykkään tosi paljon sun tavasta kirjottaa ja vaikutat ainaki tän blogin kautta tosi pirteeltä ja ystävälliseltä ihmiseltä. Plussaa on se että jaksat postata useesti etkä kerro aina samantyyppisistä asioista. Saan paljon inspiraatiota sun pukeutumisesta ja olemuksesta!
    Jatka samaan malliin!

    http://sara--says.blogspot.com/

    VastaaPoista
  112. Blogi on tosi kiva luettava, tekstiä vaan vois olla vähä enemmän :) Mutta kirjotustyyli on ihana ja kuvat hienoi!

    soile1992@hotmail.com

    http://shokingpink.blogspot.com/

    VastaaPoista
  113. sulla on tosi kiva blogi ja ihania kuvia ! :)

    VastaaPoista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX