torstai 5. toukokuuta 2011

lookfantastic.comHeippa! Laitoin alkuviikosta Lookfantastic.comille pientä tilausta menemään. Oon kuullu tosta Tangle Teezeristä niin paljon hyvää, että mun oli pakko tilata se ja toivottavasti se ei tuota pettymystä :) CHI:n silkkitipatkin mulla alko olla vähissä, eikä tarvinnu kauaa miettiä tilaanko vaiko en, mä oon ton mun putelin ostanu kampaamosta ja saanu pulittaa siitä 25€ että silleen..

Että simmosta. Jos teitä kiinnostaa jokin tuote tarkemmin niin kysymyksiä vaan tulemaan, koitan sitte vastailla niihin niin hyvin kun osaan. Tangle Teezeristä on tulossa enemmänkin juttua, kunhan vaan saan sen käsiini ;)

4 kommenttia:

 1. tää nyt on ehkä luultavasti maailman tyhmin kysymys, mut tarkalleen ottaen, mikä toi tangle teezer on? :) katoin sitä tuolla nettikaupassa mut silti meni jotenkin ohi :D

  VastaaPoista
 2. emmi: ei ollenkaan tyhmä kysymys, toi on meinaan melko oudon näkönen :) toi on siis sellanen hiusharja, joka on suunniteltu niin, ettei se vahingoita märkiä tai kuivia hiuksia kammattaessa. Esim. ne piikit joustaa niin et hiusten katkeilu vähenee eikä se revi takkuja auki :p mä kirjottelen siitä tarkemmin ja kerron onko toiminu kunhan vaan saan sen :) ainaki mun hiukset on niin hauraat että jos toi vähän päälle 10€:n investointi yhtään auttaa nii mä oon ainakin tyytyväinen :)

  VastaaPoista
 3. mitä noi toiset on tai siis noi silkkitipat tms? :-DDDD

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: toi tigin puteli on sellanen seerumi, suojaa hiuksii esim suoristusraudalta ja silkkitipat silottaa hiuksia ja suojaa latvoja yms :)

  VastaaPoista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX