torstai 19. toukokuuta 2011

tyhmä sääHeippa! Selasin vanhoja kuvia läpi ja löysin nää kuvat. Kuvat on otettu Naarilassa viime syksynä. Aattelin lätkästä nää tähän kuvitukseksi, kun sääkin on niin samanlainen kuvissa ja tällä hetkellä että passaa vallan mainiosti.

Sen kummempaa asiaa mulla ei ollu, aattelin vaan tulla kertomaan, että mun lookfantastic.comin paketti on saapunu jee ja meen hakemaan sen tänään, joten siitä on tulossa postausta pikimmiten :)

Mua ärsyttää tää typerä sää ihan liikaa, ja on sellanen fiilis, ettei jaksa tehdä yhtään mitään. Oon tsillaillu koko päivän yökkärit päällä ja ollu koneella - tosin voisin kyllä ryhdistäytyä ja alkaa vaikka siivoomaan..

10 kommenttia:

 1. Kivaa nimpparia apina! <3

  - Annitanni

  VastaaPoista
 2. Mulla on tällä hetkellä ihan samanlainen fiilis :D Kun kello löi 16:00 niin meikä vaihto yökkärit normivaatteihin ja pesi hampaat :D Koko päivä on kulunu koneella ja nyt ois tarkotus vähän siivoilla. Eli samalla kaavalla mennään ;) Onneks nyt on kesäloma eikä tarvi tuntea huono omatuntoa !

  VastaaPoista
 3. sanos muuta toi sää masentaa mua niin pahasti et mä elän tällä hetkellä tän vuoden surkeimpia päiviä:D:D koko ajan vaan masis masis ja masis. kiva toi kalanruotoletti ! mäki opettelin sen ja osaan sen jotenki mut se alku menee mulla aina löysäks mut kai se harjoitus tekee mestarin:D

  VastaaPoista
 4. http://moioonjulia.blogspot.com/2011/05/check-this-out.html

  Käy tsekkaa, tuolt taitaa löytyy sunki blogi! :)

  VastaaPoista
 5. hahah mul on toi fiilis ihan liian usein :-D

  VastaaPoista
 6. Anni: voi kiitti!♥

  Laura: jep! vieläko sää alkais näyttää kesältä nii vois tehdäkin jotain, onneks tällä hetkellä paistaa aurinko :)

  vilma: koita piristyä! :) mulla menee fiilikset pitkälti sään mukaan; eilen oli lagaus päivä ja tänään aattelin puuhata vaikka mitä ja on sellanen happy fiilis ko aurinkokin paistaa :) mä en oo ikinä oppinu tekemään tollasta lettiä :(

  Emilia: kiitti, sulle myös! ;)

  Julia: kävin kurkkaa ;>

  theprettydreams: thanks :-D

  Elsi: sellasta sattuu :D

  VastaaPoista
 7. miten kuvien reunoilta saa reunukset pois ? :) kiva blogi !!

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: mitkä reunukset? :-D ööm mä en tiijä sellasesta mitään, vissiinki ihan bloggerin asetuksista? kiitti!

  VastaaPoista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX