lauantai 28. toukokuuta 2011

H&M Fall 2011 Women’s & Men's Lookbook

Uppouduin selailemaan tulevaa H&M:n syksyn mallistoa. Muutamia ihania juttuja löysin, jotka on ihan must have (esim. ensimmäisen kuvan valkoinen neule), joten täytyy olla skarppina kun mallisto lanseerataan. Yleisesti ottaen mä en erityisemmin tykänny mallistosta, mutta noiden muutamien juttujen takia odotan jo kovin syksyä.

Täältä löytyy lisää kuvia mallistosta. Must have-juttuja on myös 4.kuvan kaularengas?, 7.kuvan mustat kiilakorot sekä 10.kuvan kiiltävä neule.

Jos totta puhutaan, niin oikeastaan mä tykästyin miesten mallistoon enemmän. Jos mä oisin jätkä, niin voisin kuvitella monet, lähes kaikki näistä vaatteista mun päälle, niin kovin näistä tykkään!

Onko kenelläkään tietoa millon kyseinen mallisto lanseerataan? Mua kiinnoistaisi kovin tietää, en malta odottaa syksyyn! :)

Kerran kun mä täällä H&M:stä jo höpötän, niin heitetään tää asia vielä samaan postaukseen:H&M:n nettisivut on uudistunut! Mä miettisin aamulla kun kävin uutuudet tsekkaamassa, että tulinko väärälle nettisivustolle. Pienen selailun jälkeen totesin, että oikealla sivustolla ollaan, mutta erilaisella kuin ennen. Mä ainakin tykkään kovasti uudesta sivustosta, mutta vanha oli mun mielestä jotenkin selkeämpi tai helppokäyttöisempi.. Käyppäs samantien tsekkaamassa uusi sivusto jollet vielä oo, sillä koodilla 9305 saat 25% alennusta vapaa-valintaisesta tuotteesta 31.5. asti :)

Ja vauhtiin kun päästiin, niin lupaan että tää on viiminen asia tähän postaukseen! Skopunkten tulee Suomeen! Syyskuun lopussa ensimmäiset myymälät aukeavat (jee!) Vantaan Myyrmanni-kauppakeskukseen ja Tampereelle Koskikeskukseen (mitä?). Vähän sama juttu kun Cubuksen kanssa - liikkeiden sijainti on melko mielenkiintoinen, mutta eikö se pääasia oo, että Skopunkten tulee Suomeen ylipäänsä!

5 kommenttia:

 1. Hei mistä noita syysvaatteita voi katella enemmän?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: dataan puhelimella nii en voi just nyt kattoa sitä osotetta, mut laita toi tän postauksen otsikko googleen nii pitäis tulla muutamia osumia, googlettamalla mäkin nää bongasin :)

  VastaaPoista
 3. amazing items!

  damn, I cannot comment with my blogger-account! that's why I am anonymous...

  sassi from http://asterisque5.blogspot.com

  X

  VastaaPoista
 4. Olin oikeesti ihan järkyttyny itekkin kun kuulin tosta Cubuksesta, Myyrmanniin... anteeks mitä? :'D Mutta ihan sika kivaa saada lisää hyviä kauppoja tänne Suomeen :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: that's true!

  kikka: no niin mäkin, mulla oli ihan sama reaktio! :o kait se on pääasia et ne kaupat ylipäänsä on suomessa, kunhan ei minnekkään inariin tms. tuu :-D

  VastaaPoista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX