perjantai 20. toukokuuta 2011

tangle teezer + lookfantastic.com-tilaustaHeippa! Mä kävin eilen illalla hakemassa postista sen Lookfantastic.comin paketin, jota oon odotellu kuin kuuta nousevaa. Sisältö osoittautu just niin täydelliseks kun mä kuvittelin ja oon kyllä niin tyytyväinen tohon tilaukseen!Paketti sisälsi siis pinkin Tangle Teezerin £9,99, Tigin Bed Head Some Like It Hot seerumin £9,55 ja Chi Silk Infusion Silk Reconstructin G Complex silkkitippoja £12,05. Paketin toimituksessa kesti noin parisen viikkoa, joten toimitus ois voinu olla nopeampaa, muita miinuksia ei olekaan.Ja nyt sitten asiaan!

"Sano hyvästit takuille ja vähennä dramaattisesti hiusten katkeilua, haaroittumista, ja vahingoittumista seurauksena hiusten huonosta kohtelusta."

"Harjatessasi Tangle Teezerillä sen uniikki kokoonpano tarkasti suunnitelluista harjaksista, jotka joustavat juuri oikean verran, avaa takkuja ja auttaa hiuksen sarveiskerrosta silottumaan tasaiseksi suojaamaan sisempää kuitukerrosta vahingoilta."

"Vahingot hiusten sarveis- ja kuitukerroksille ovat peruuttamattomia, siksi vahinkojen ehkäisy on avainasia kiiltäviin ja terveisiin hiuksiin."

"Tangle Teezerin uniikki malli mahdollistaa vaivattoman takkujen poiston samalla minimoiden harjalla nykimisen, hiusten katkeilun ja sarveiskerroksen vauriot."♥ Tangle Teezer on erinomainen takkujen poistoon hiusten olleessa kuivina tai märkinä.
♥ Älä ole perusteellinen! Tangle Teezer ei ole samanlainen kuin muut harjat.
♥ Fantastinen, kivuton takkujen poisto saavutetaan käyttämällä vähemmän voimaa.
♥ Tangle Teezer antaa siunauksellisen rentouttavan päähieronnan jopa herkimmästäkin päänahasta kärsivälle.
♥ Toisin kuin perinteiset kammat ja harjat, Tangle Teezeriä voidaan käyttää juurista latvaan, tai puolipituudesta latvaan.
♥ Tangle Teezer on ideaali hoitoaineen tasaisesti levittämiseen märkiin hiuksiin, taaten tuotteen tasaisen leviämisen, joka puolestaan johtaa kevyeen hiusten kuivaamiseen.
♥ Tangle Teezer on ehdoton niille jotka käyttävät hiuslisäkkeitä; Se yksinkertaisesti liukuu hiusten läpi juurista latvoihin, ohittaen kivuttomasti hiuslisäkkeiden kiinnikkeet ilman kiskomista.
♥ Samanlaiset erinomaiset tulokset saavutetaan myös kun on kyseessä tiukimmatkin kiharat tai afrohiukset.
♥ Hiusten katkeilun minimoinnin ansiosta, Tangle Teezeriä käytettäessä hiuksesi alkavat ajan myötä tuntua paksummilta ja terveemmiltä.Oon eilisestä illasta asti käyttäny tota eli vasta vähän aikaa, mutta oon ihan rakastunut tohon harjaan! Se oikeasti vaan liukuu hiusten läpi eikä kisko hiuksia niin kuin mun vanha harja. Eron kyllä huomaa heti ja tuntuu, että toi tekee hiuksista sileät, päänahkahieronnasta puhumattakaan. Ai että, mä voin suositella tota ihan jokaselle - niin rakastunut mä oon tohon! :)

Mitä te ihanat tykkäätte? Houkuttaisko teitä kokeilla Tangle Teezeriä? :)

14 kommenttia:

 1. ah nyt houkuttais tollanen tangle teezer :--D oisko linkkiä mistä tommosen sais omaks ? =)=)

  VastaaPoista
 2. Mä niin haluaisin kans Tangle Teezerin! Pitää kyl varmaa laittaa pian tilaukseen ku jo parista paikasta kuullu niin positiivista juttua. :)

  VastaaPoista
 3. ooo toi kuulostaa täydelliseltä!

  VastaaPoista
 4. toi tulis kyllä niin tarpeeseen täälläki!

  VastaaPoista
 5. nyt rupes kyllä houkuttaan :-)))
  etenkin mun huonoille hiuksille toi ois ihan mahtava! :D

  VastaaPoista
 6. kuulostaa kyllä tosi hyvältä! olis kiva kuulla vielä myöhemmin ootko ollu tyytyväinen jne. :))

  VastaaPoista
 7. sofia: tota saa vissiin tilattu useammastakin paikasta, mutta mä oon aikasemminkin tilannu lookfantastic.comista ja tykänny siitä niin tilasin sieltä :) tosta linkistä löytyy niitä: http://www.lookfantastic.com/accessories/tangle-teezer

  Jennika: mä voin ainakin suositella, kyllä meinaan huomaa eron eikä oo rahallisesti suuri menetys :)

  emma: sitä se on! :)

  Ami: eiko tilailemaan! :>

  henna: sitte ei auta ko testata :)

  Roosa: voin kertoa sitte ko oon tota kauemmin testaillu :)

  VastaaPoista
 8. Kuulostaa kyllä tosi mielenkiintoiselle! Kuten aiemmin mainittu; sun TÄYTYY raportoida myöhemmin lisää, kun uutuudenviehätys on kulunut pois ;)

  VastaaPoista
 9. Oon miettiny ton tilaamista jo vaikka kuinka kauan, kai se nyt on sitten viimestään pakko :-D Oon kuullu tosta niin älyttömästi hyvää, tosi kiharalle hiukselle ei kuulemma sovi vaan niin hyvin?

  VastaaPoista
 10. kiinnostava toi tangle teezer...tahtoo kokeilla!

  VastaaPoista
 11. Pakko saada toi tangle teezer! Oonkin harkinnut että tekisin taas tilauksen lookfantasticille, nyt tuli taas yksi tuote lisää ostoslistaan.

  VastaaPoista
 12. voi ei! pakko saada toi! eikä hintakaan oo ihan päätä huimaava :) taidankin laittaa ton seuraavaan lookfantastic:in tilaukseen, sen verran hyvältä se vaikutti :)

  VastaaPoista
 13. toi kuullostaa täydelliseltäää :D!

  VastaaPoista
 14. BabyJane: mä kerron! :)

  Noora kannattaa kokeilla :> mulla on luonnon kiharat hiukset nii voin testailla tota mun kihariin ja raportoida hetken käytön jälkeen :)

  Irina: noin mäkin aattelin ko ekan kerran tosta kuulin! :>

  Riikka: kannattaa kokeilla, jos on vaan mahdollisuus :) mä oon ainakin niin tyytyväinen :>

  emmi: no ei kyllä ole paha hinta :> tähän asti se on ainaki toiminu mulla lupaustensa mukasesti :)

  Laura: sitä toi on! :)

  VastaaPoista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX