tiistai 6. marraskuuta 2012

inspiration









 pics via various tumbrls

Heippa! Melkeen viikko taas vierähtänyt ja ihan hiljaista on ollut täällä blogin puolella..häpeä minä. Asuja ei oo tullu kuvailtua tuolla pimeässä ja vesisateessa, enkä oo oikeestaan ollut missään, että olis kuvamateriaaliakaan. Mun täytyy kyllä ryhdistäytyä, ärsyttää ihan itseäkin tämmönen aikaan saamattomuus (onkohan toi yhdyssana?!)

Päätin etsiskellä vähän inspiraatiota netin syövereistä ja keräsin läjän kuvia kollaaseihin, jotka iskee ainakin muhun ja kovaa! Entäpä teihin? Kovin on niitti- ja nahkapainotteista, mutta noista molemmista mä tykkään niiin kovasti.

Mulla on tänään vielä yövuoro ja huomenna vapaata, joten aattelin tosissani yrittää saada huomenna jotain aikaiseksi. Te toivoitte sitä päivä kuvina-postausta, jonka mä aion toteuttaa ihan ehdottomasti! Täytyy vaan miettiä joku sopiva päivä, esimerkiksi huominen saattais olla aika passeli :)

Mistä tulikin vielä mieleen (olempas mä ihana kun jankutan samasta asiasta..), voisitte laittaa vaikka tän postauksen kommenttiboksiin vielä postaustoiveita? Kuvapostaus on mun lemppareita, joten mä tykkäisin kovasti tehdä sellaisen, mutta jaksaisitteko te huikkailla mulle kuvattavia juttuja, sitten kun postauksen teen?

Mä taidan alkaa laittamaan itteäni kuntoon ja siivoilemaan hieman, samalla kun ootan poikkista, jonka Turun visiitti on venynyt ihan liian pitkäksi mun mielestä, hehe. Palaillaan mahdollisesti huomenna taikka lähipäivinä päivä kuvina-postauksen merkeissä ;)

13 kommenttia:

  1. Heii, voitit meidän blogin arvonnassa XZ:n hiustuotteita! Kai sähköposti tuli perille? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä juu vai jee :) en oo saanu s-postia, kävin äsken molemmat sähköpostit kurkkaamassa kun en muista kumman osotteen laitoin arvonnan osallistumiskommentiin :(

      Poista
    2. No onpas outo, oiskohan mennyt roskapostiin? Hotmailin osoitteeseen lähetin sen..

      Poista
    3. Kurkkasin sieltäkin mutta eipä näkynyt :/ toivottavasti osote oli oikein eikö sisältäny mitään kirjoitusvirheitä.. Oikea osote on miltsi_91@hotmail.com, tuolta mun pitäs saada se helposti luettua :)

      Poista
    4. Outoa, se kyllä oli sama osoite. Lähetin nyt uusiksi, toivottavasti tuli perille?

      Poista
    5. nyt se oli tullut roskaposti-kansioon, eilen illalla kun katoin ni ei näkynyt sielä.. mut pääasia että löyty vihdoinki :)

      Poista
  2. et näemmä ainakaa niiteist tykkää.... :DDDDDDDDDDDDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enkö mä juuri sanonut että TYKKÄÄN ja paljon tykkäänkin..

      Poista
  3. mikset tykkää niiteist? :oo

    VastaaPoista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX