lauantai 24. marraskuuta 2012

outfit details

paita Lindex, kaulakoru H&M, rannekorut Guess, Glitter & GinaTricot

Iltaa, tai no oikeestaan öitä! Mulla on unirytmi yövuorojen jäljiltä edelleen vähän sekaisin, joten on tullut valvottua pitkälle yöhön ja nukuttu melkein valoisan ajan ohi. Mulla alkoi justiinsa talviloma, jee! Puoltoista viikkoa vapaata töistä ja kerrankin aikaa tehdä kaikenlaista ja keskittyä pariin askarteluprojektiin, joista kerron vähän myöhemmin lisää :)

Ylläolevat kuvat nappasin pikaisesti tän illan asusta, kun oltiin poikkiksen ja mun kummien kanssa kattomassa ravintolashow Neuroviisuja Rikalassa. Mä tykkäsin esityksestä ihan älyttömästi ja sai kyllä nauraa niin paljon kun vaan jaksoi. Ilta oli kaikin puolin täydellinen - hyvää teatteria, pientä maistelua ja herkullista ruokaa ravintolan puolella esityksen jälkeen, me likey!

Huomenna juhlitaan hieman, meinaan Tuparit part.2 on kyllä paikallaan tänne kotiin takaisin muuttamisen kunniaksi. Mä taidan kuitenkin yrittää saada unta pikkuhiljaa, meinaan täytyy vielä siivota, tiskata ja käydä kaupassa sekä laittaa tarjoilut valmiiksi ennen kuin vieraat tulevat. Tekemistä siis riittää huomenna eikä koko päivää voi haaskata nukkumiseen, joten mä taidan kömpiä tästä tonne sänkyyn päin, öitä!

2 kommenttia:

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX