perjantai 9. maaliskuuta 2012

i'm wearing the smile you gave me

toppi Cheap Monday, huppari Carlings, housut Dr.Denim, takki & kengät H&M, kaulahuivi Gina Tricot

Mulla on ollu tänään hirmu kiva päivä. Lähdettiin 10 jälkeen aamulla kaverin kanssa kirppareilla käymään ja löysinkin radiokirpparilta pari kivaa juttuja, jotka esittelen myöhemmin. Käytiin myös figarossa aamubrunssilla ja saatettiin me vähän shopatakin, muun muassa Silmäasemalta lähti jotain ihanaa mukaan, josta myöhemmin lisää ;)

Mä hengailen parhaillaan kotona onepiece päällä, syön Ben & Jerry'sin baked alaskaa ja kattelen leffaa, kuluuhan se perjantai-ilta näinkin - mulla ei ainakaan oo mitään valittamista! :)

PS. Blogikirpparin ear cuff-kohteet sulkeutuvat TÄNÄÄN klo 24.00, käykääpä vielä huutelemassa! Blogikirpparille pääset tästä!

4 kommenttia:

  1. onko sulla joku ponnariklipsipidennys tai joku vaastaava? musta tuntuu ihan kun sun ponnarikuvissa sun hiukset näyttäää tosipaljon pidemmiltä kun hiuksetauki kuvissa? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei oo :D mulla on edestä sivuilta hiukset vähän lyhyemmät ko takaata ni sen takia ne näyttää auki lyhyemmiltä ehkä? ihan oma tukka on yllä olevassa kuvassa :)

      Poista
  2. millon oot ostanu tuon nahkatakin? me wants!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. toi on muistaakseni pari/muutaman vuoden vanha, bongasin ton joskus talvella hennesin aleista. en oo varmaan koskaan ostanu hennesiltä mitään noin hyvälaatuista ko toi takki, toi on ihan kun uus ja pysyny tosi hyvässä kunnossa :)

      Poista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX