tiistai 20. maaliskuuta 2012

saturday's outfit

toppi Club L, housut Dr.Denim

Eilisestä shoppailureissusta ja illan työvuorosta on selvitty ja univelkojakin ehtisin nukkumaan tänään hieman pois. Mä lupailin kuvaa lauantai-illan asusta, ja tältä se näytti. Päällä mulla oli uusi korsettimainen toppi (joka on oikeesti mekko?!), tilasin sen jokin aika sitten Nellyltä ja mä ainakin tykkään siitä kovasti. Kuvasta puuttuu Lindexin vetskariclutch ja Elloksen kengät, jotka saattaa olla vilahtaneet täällä blogissa joskus aikaisemmin, mutta kuvia niistä mulla ei valitettavasti ole.

Mä jatkan nyt huoneen siivoomista ja eilisten Turun reissulta tarttuneiden ostosten sekä parin vanhemmankin ostoksen kuvaamista, joten palaillaan ostosten parissa seuraavan kerran, moi!

10 kommenttia:

 1. oon tätä sun blogia jo vuoden alusta seuraillu ja nyt oon alkanu miettimään, ihan tosi, käytätkö mitään muita housuja kun noita mustia dr. denimeitä? :-D jokaisessa asukuvassas on noi samat housut. vaikka ne hyvät jalassa onkin niin kannattaa ne housutki joskus vaihtaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lähdetään siitä, että mulla on kolmet mustat dr denimit, ja sitä paitsi jos mulla on asukuvia muutaman kerran viikossa niin mulle jää 4 päivää käyttää muita pöksyjä. te ette vaan oo tietoisia siitä kun niinä päivinä en oo asukuvia sattunu ottamaan :)

   Poista
 2. mistä noi normi dr denimit on?:o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää taitaa olla one waysta ostettu muistaakseni

   Poista
 3. onko joillain sun kavereilla blogeja? :) jos on niin voisitko antaa osoitteita :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kavereilla, tutuilla kylläkin :) voisin niitä linkata!

   Poista
 4. anteeksi vain neiti.. mutta sulla on joulukuulle asti asukuvia joissa sulla on nuo samat mustat housut. Kyllä mun oli pakko kattoa että kuinka monessa ne on ollut :D huoh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi herran jumala täytyykö rautalangasta vääntää :D mä justiinsa sanoin että mulla on kolmet mustat dr denimit joten mulla ei oo noi samat housut jalassa. Pitääkö mun numeroida ne kolme paria "tänään jalassa pari nro2"? :D ja ei kai noita ny ennen joulukuuta ookkaan näkyny ko oon ne sillon ostanu :D tää alkaa olee taas niin naurettava asia että eiköhä tää ollu tässä :D

   Poista
 5. ownaa toi anonyymi ja ostele seuraavaks jotai erivärisii housui!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa :D mun tuskin tulis käytettyä muun värisiä pöksyjä ko mustia, sinisiä taikka vihreitä ja niitä värejä löytyy jo mun kaapista :) punaset pöksyt mä kyllä haluun muttei sopivia oo tullu vastaan :( ja tolle ekalle anolle vielä terkkuja, vaikka mulla ois pöksyjä jokasessa sateenkaaren värissä niin en mä niitä ny baarissa pidä!

   Poista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX