lauantai 10. maaliskuuta 2012

new sunglasses


Mä vihjasinkin edellisessä postauksessa Silmäasemalta tehdystä ostoksesta ja tälläiset ihanuudet tarttui mukaan! Malli on Versacen 4218-B ja hinnasta älkää kysykö.. Mulla on entuudestaan vähän samantapaset D&G:n aurinkolasit, jotka on muutama vuosi sitten ostettu samasta paikasta kun nämä ylläolevat. Jostain kumman syystä edelliset lasit jäi tosi vähälle käytölle, ehkä siksi, ettei ne istunu ihan täydellisesti mun päähän. Nämä uutukaiset on ihan vastakohdat; ne istuu tajuttoman hyvin ja tuntuu hyviltä päässä, ja mikä tärkeintä - ne jopa näyttää ihan hyvältä mun päässä. Silmäaseman myyjä kertoi näitten olleen aika halutut lasit, kuulemma tosi moni oli käyny näitä ihastelemassa ja sovittelemassa - enkä yhtään ihmettele :)

Joo. Se siitä materialismionnellisuudesta. Nyt loppu hehkutus - mun tarkotushan oli vaan tulla näyttämään teille millaset aurinkolasit löysin!

12 kommenttia:

 1. äiti tais maksaa lol :D:D::D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en tiijä miten teillä päin on, saat kaiken mitä halut ko pyydät vaan? meillä ainaki haluamansa etee tulee tehdä hommia, joten ei, äiti ei maksanu noista senttiäkään

   Poista
 2. haha ihan tiedoxi neitiseni mulla ei ole äitiä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti tiedosta! ja mites tää tieto taas mihikää liitty..

   Poista
 3. noi näyttää joiltai 10e laseilt :ddd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no hyvä juttu! toivottavasti näyttää muittenki mielestä ni mun ei tarvi pelkää, että joku pöllii noi =) mut kukapa tollasii 10€ laseja haluiskaa..

   hehe, ehkä mä opettelen joskus vastaamaan näihin kommentteihin asiallisesti.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. henksualejenkin jälkeen paljon. alkuperänen hinta oli 209€

   Poista
 5. Kylläpäs on taas kateellisten panettelua kommenteissa. :-D Ja mitäpä siitä, jos äiti maksaiskin, kenelle se kuuluu ;-) Hienot ja klassisen kauniit lasit, ihanat! -ExHater-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sellasta se on, ei sille mitään voi.. :D jep, totta puhut! harmi vaan kun äiti ei ostanu mulle laseja yhyy :-D

   kiitti paljon, mä oon ihan samaa mieltä noista laseista :)

   Poista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX