torstai 8. maaliskuuta 2012

biker jacket

neule Lindex, housut Dr.Denim, ristikoru Seppälä, nahkatakki H&M, huivi Gina Tricot & kengät Duffy

Heipähei! Täältä tulee taas pitkästä aikaa asukuvaa, ja huomatkaa nahkatakki (!). Mä uskalsin toista kertaa tänä vuonna lähteä nahkatakin kanssa matkaan enkä edes paleltunut (ainakaan pahasti) - tää tarkottaa ehdottomasti sitä, että kevät on tulossa pian. Nahkatakin käyttöönottamisen lisäksi oon ehtiny lähiaikoina näkemään kavereitä, käymään laskemassa Teijolla, kerämään kasaan blogikirpparille meneviä juttuja sekä vähän shoppailemaan tietenkin. Niin, työntekoa ei saa unohtaa, suurin osa ajasta menee töitten parissa ja loput vapaa-ajasta oon pyhittäny kavereille ja leffoille ja iisisti ottamiselle.

Mä vielä muistuttelisin, että blogikirpparilla myynnissä olevat ear cuff-kohteet sulkeutuvat huomenna perjantaina klo 24.00, muistakaapa käydä huutamassa ne pois! Blogikirpparille pääset tästä.

PS. Hyvää naistenpäivää ihanaiset! :)

10 kommenttia:

  1. Heii pakko kysyä noista Dr. Denimin housuista! Onko noi sun ihan ns. kunnon housut, farkut tm. taskuilla ja "selvillä saumoilla"?

    Tänään kun sovitin ja koitin katella Carlingsista jotain Dr. Denimin mustia housuja, niin ne oli kyllä tosi ohuet farkkulegginsit jotka näytti vähän kalsareilta ainakin mun päällä. :s

    Noi taas näyttäs ihan hyviltä ja mietin vaan, että onko niitä jotenkin eri "versioita"? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. noi on malliltaan kissy leggings, eli farkkulegginssit. noissa on kaikki taskut, saumat sun muut sellaset ja on tosi joustavaa kangasta, mun mielestä ei kylläkään mitenkään erikoisen ohutta :)

      mä en kaikista malleista tiijä, mutta mulla on siis noi ylläolevat pökät myös korkeevyötäröisinä ja paksumpina, farkkumaisempina mut ei kuitenkaan oikeen kunnon paksuina farkkuina. en osaa oikeen selittää, mahtoko tää höpötys yhtään selventää? :-D

      Poista
  2. Moikka. Oon lukenut sun blogia aika kauan, ja kattellut sun saamia kommentteja monet kerrat. Mun on tehnyt jonkin aikaa mieli sanoa parista asiasta joten jos sen nyt vihdoin tekisin.
    Mua ärsyttää (tarkkaa syytä en tiiä) mielettömästi se kun tosi monessa sun postauksessa on lause/virke/mikälie "tulin nyt vaan pikasesti...". Toinen mikä ärsyttää on se, että tosiaan vastaat näihin kuuluisiin anonyymikommentteihin aika kärkkäästi. Jos saat hyvää palautetta kiität ja laitat hymiötä, jos joku vähän kritisoi tai antaa rakentavaa palautetta, oot heti tosi sarkastinen ja kiellät kaiken kritiikin. "Vittu oot läski ja ruma" -kommentit on tietty eri asia, ei semmosia tartte kattella.

    Toivon, ettet ota tätä kommenttia ittees, koska tässä ei mun mielestä ollut mitään asiatonta enkä mä kritisoinut sun ulkonäköä enkä sua vaan sun blogia. Sen sanon vielä, että täytyy tässä jotain koukuttavaa olla kun oon niin pitkään ollut seuraajana ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. moi, kiitos palautteesta! mäkin oon huomannu, että se "tulin vaan pikaisesti"-lause on liian usein eksyny teksteihin, mutta mulla ei oo ollu aikaa panostaa tähän blogiin niin paljon ko haluaisin, niin ehkä se vaan luontevasti tulee alitajunnasta tekstiin kirjotettua... :-D

      ja noista kommenteista sen verran, mun vastaustyyli riippuu ihan siitä, miten mä sen kommentin koen, esim tää sun kommentti on ihan asiallinen ni asiallisesti mä tähän vastaan :) mutta useimmiten/välillä ne kritiikit tulee aika törkeään sävyyn kirjotettuna, kun nätimminkin voisi sanoa, niin mä en aio vastailla nätisti jos kommentin kirjoittajakaan ei oo voinu asiaansa nätisti sanoa.

      en todellakaan ota itteeni tätä kommenttia, miks ottaisin? tällästä palautetta lukee ihan mielellään, kun on ihan asiallista juttua ja rakentavaa sellasta :) ja kiitos paljon, samaa mä voisin sanoa tästä blogin kirjoittamisesta - monesti on aika kortilla ja kamera pysyny visusti piilossa, mutta silti on pakko vaan jatkaa, vaikkei aina niin nappaiskaan :)

      Poista
  3. sulla on ihana tyyli! ::)

    lauantaimurhetytto.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. miten ootmuuten vaalentanu sun hiuksia? tai siis kävitkö kampaajalla vai teitkö iha operaation itse? ja jos kävit kampaajalla ni paljon makso?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihan raidottamalla näitä on vaalennettu ja kampaajalla oon käyny. mun kaveri on kampaaja ammatiltaan ni oon saanu pieniä alennuksia mutta vajaa 100€ menee yleensä kampaajalla käydessä riippuen siitä mitä tehdään; raidotus, pohjaväriä, etutukan leikkaus ja latvojen tasotus yleensä sisältyy mun kampaajalla käyntiin :)

      Poista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX