perjantai 9. marraskuuta 2012

outfit








 takki & neule H&M, housut Dr.Denim, kaulahuivi Gina Tricot, laukku Chicnova.com & kengät Nelly.com

Heips! Enhän mä tietenkään ehtinyt keskiviikkona sitä päivä kuvina-postausta toteuttamaan, joten uudelle yritykselle hyvä aika saattaapi olla huominen taikka maanantai-tiistai, jollon mä suuntaan Jyväskylään pariksi päiväksi, mutta siitä myöhemmin lisää :-) 

Tulin kuitenkin heittämään päivän asua tänne, jonka sain kerrankin tallennettua kameralla vielä valoisaan aikaan. Hennesin punaisen neuleen taisin tilata kesällä verkkokaupan aleista ja maksaa siitä jopa huikeat 7,45€. Onneksi ostinkin, sillä multa löytyy samainen neule valkosena, mikä alkaa olemaan jo parhaat päivänsä nähnyt. Värikäs neule synkkää syksyä piristämään ja naurettava hinta - sopii mulle paremmin kuin hyvin!

Kuvissa näätte myös mun uusia rakkauspopoja, mutta niitä tuutte näkemään myöhemmin lisää - noin ihanan täydelliset kengät ansaitsee kyllä ihan oman postauksen. Leijonan harjakin näyttää saaneen tiikeriltä vähän vaikutteita, joten saattaapi olla että tarttis käydä taas kampaajalla laittamassa tukka kuntoon. Tiedän tasan tarkkaan millasen tukan haluan, mutta vaihtoehtoja on kaksi ja niistä päättäminen yllättäen hankalaa.

Palaillaan niiden tukkakriisien kanssa sitten myöhemmin, sillä mä suuntaan nyt iltaa viettämään ja tota poikkista treffailemaan. Huomenna ja sunnuntaina ohjelmassa on pitkästä aikaa päivävuoroja, joten katotaan mitä illalla tapahtuu. Nyt kuitenkin heipat!

14 kommenttia:

  1. Noi sun hiukset sopii sulle täydellisesti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) mä tykkäänkin näistä ihan älyttömästi! :) täytyyn vaan tyvi värjätä, vähäsen alentaa tumman ja vaalean rajaa ja vaalentaa vielä latvoja, niin sitte nää on just sellaset ko haluaisin :)

      Poista
  2. sulla on aina hyväkuntosen näkösiä vaatteita. Mitä pesuainetta käytät vaatteiden pesuun? ja onko sulla jotain vinkkejä niiden hoitoon?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaatteiden hyväkuntosuus selittyy varmaan osaksi sillä et mulla on niin paljon vaatteita että ainoastaan aivan lempparit joutuu kovaan käyttöön. Pesuaineena mulla on bioluvilin joku iholle hellävarainen versio, kun mulla on niin kuiva iho. Mutta huuhteluaineita en käytä enkä kuivausrumpua ja koitan lingota vaatteita varovasti koneessa riippuen mistä vaatteista on kyse. :)

      Poista
  3. Voi että, tykkään ihan hirmupaljon noista sun kengistä, laukusta ja kaikista ihanista niittijutskuista sun käsissäsi!:--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii niin minäkin, noita ei voi koskaan olla liikaa :-)

      Poista
  4. joo kengistä lisää kuvaa ;) onks noi sun minkä kokoset?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tulossa on ;) noi on 36, mutta 35½ ois ollu ehkä vielä pare muttei tollasia puolikkaita kokoja oo..

      Poista
  5. Nätti asu :) Vitsi noi kengät on siistit!

    VastaaPoista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX