torstai 15. marraskuuta 2012

Jyväskylä trip


Hoi sielä ruudun toisella puolella! Mä en muista kerroinko, että lähden alkuviikosta Jyväskylään? No näin kuitenkin tein. Täältä tulee vähän päivä kuvina-tyylistä postausta reissusta, olkaapa hyvät!

Poikkiksella oli maanantai ja tiistai-päivät koulua Jyväskylässä, joten lähdettiin aamulla (yöllä siis..) ajoissa ajamaan kohti Jyväskylää. Herätyskello soi hieman ennen neljää, napattiin poikkiksen kaveri kyytiin, joka tiputettiin Tampereelle, ja lähdettiin ajamaan kohti Jyväskylää. Mä koomasin Tampereelle saakka aika hyvin takapenkillä, enkä tiennyt kuusta enkä maasta sekaisin menneen unirytmin takia. Voitte vaan arvata, auttoiko ennen neljää herääminen tätä mun unetonta rytmiä.

Kun päästiin perille, poikaystävä tiputti mut Jyväskylän keskustaan, jossa yksi ihanan tyttönen asuu. Suuntasin hänen luokse siinä puoli yhdeksän aikaan aamulla ja poikkis jatkoi matkaansa kouluun. Oltiin sovittu parin ihanan tyttösen kanssa, että nähdään kun he pääsevät koulusta. Mä jäin kaverin luo datailemaan ja syömään aamupalaa siksi aikaa, kun heillä molemmilla oli koulua. 

Yhden paikkeilla nää sankarit saapuivat sitten hakemaan mua, ja suunnattiin yhdessä Cafe Vocaan vaihtamaan kuulumisia. Mä otin tollaisen mansikkapirtelön mikä oli ihan älyttömän hyvää! Kaakao olis ehkä ollut järkevämpi valinta sateisessa ja kylmässä säässä, mutta sillä hetkellä teki mieli pirtelöä ja onneksi otin, oli meinaan ihan älyttömän hyvää! Kun kuulumiset saatiin vaihdettua, kierreltiin tyttöjen kanssa kauppoja läpi ja mä oottelin, että poikkis pääsee koulusta. 

Poikaystävän päästyä koulusta käytiin syömässä Raxissa kun molemmilla oli ihan hirmuinen nälkä, ja syömisen jälkeen suunnattiin Laajavuoreen, Rantasipi Kylpylähotelliin. 

Rax mättöjen jälkeen ruokalepo oli tarpeessa ennen kun mentiin rentoutumaan kylpyläostolle. Väsymys alkoi kyllä pikkuhiljaa painaa kun on ennen neljää herännyt ja kokopäivän mennyt paikasta toiseen. Mä olisin voinut vaikka nukahtaa sinne kylpylän 37asteiseen altaaseen.. Tälläinen kylpylä- ja shoppausreissu tuli kyllä niin tarpeeseen, epäsäännöllisten työvuorojen takia on unirytmit sekaisin ja muutenkin aika loppu. 

Illalla käytiin vielä hotellin baarissa juomassa yhdet, poikkikselle kaljaa ja mulle ananasmehua. Yhdeksän paikkeilla tultiin takaisin hotellihuoneeseen ja alettiin katsomaan vanhinta Bondia. Arvatakin saattaa, että molemmat nukahti aikalailla samantien kun elokuva oli alkanut.. 

Aamulla herätys soi vähän ennen seitsemää. Suunnattiin aamupalalle ja mä sain aika heikolla menestyksellä mitään alas, vaikka nälkä olikin. Tällä toisella onnekkaalla koitti kouluun lähdön aika puoli kahdeksan aikaan kun mä jäin tyytyväisenä nukkumaan.

Huoneen luovutus oli siinä kahdentoista aikaan, joten heitin kamat kasaan ja suuntasin hotellin aulaan odottelemaan kun poikaystävä heitti ruokavälkällä mut kaupungille siksi ajaksi, kun itse oli vielä koulussa. 

Mä sain aikani rattoisasti kulumaan kauppoja kierrellessä ja kukkaroa tyjhentäessä siinä samalla.. Haluisitte varmaan nähdä, mitä kaikkea mä löysin? Voisin vaikka kuvailla ostokset ja laittaa ne tänne teidänkin nähtäväksi. Sokos oli kuin taivas - ihan älyttömästi kaikkia ihania joulujuttuja! Kiertelin varmaan tunnin ja miettisin, mitä kaikkea mun kämppään sopisi. Hopeiseen väriin mä oon tykästynyt kovin ja luulen, että tänä jouluna mun kämpästä ei löydy ainuttakaan punaista joulujuttua, vaan hopeata ainoastaan. 

Viiden aikoihin päästiin lopulta lähtemään ajamaan kohti kotia. Matkalla pysähdyttiin Tamperella ja käytiin Ikeassa. Ikea ostoksia mä voin myös kuvailla teille, vaikka uuden asuntopostauksen yhteydessä? Voin vähän vinkata, että Ikea ostoksetkin onvat sitä valkoinen - hopea linjaa, ylläri. Lopulta oltiin ennen kymmentä kotona ja uni tuli kyllä melkein samantien kun nukkumaan pääsi.

Että tälläinen alkuviikko mulla, täytyy kyllä sanoa, että vaikka rankkaa olikin niin onneksi tuli reissu tehtyä! Mulla oli eilen yövuoro ja vielä tänään suuntaan yöksi töihin. Lauantai ja sunnuntai meneekin iltavuorojen parissa, joten katsotaan millon mä saan ne ostokset tänne. Mutta tämmöistä, mulle kuuluu hyvää, toivottavasti teillekin! :)

4 kommenttia:

  1. Ai sulla on poikaystävä? millon oot alkanu seurustella? voitko laittaa tästä pojasta kuvaa? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heinäkuussa jos asia on niin kiinnostava :) jaa-a, saapi nähdä! katotaan jos toi toinen joskus innostuu asiasta :-D

      Poista
  2. tää postaus oli tosi kiva :-) ja ehdottomasti ostosjuttuja kehiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva kuulla! :) kommenttien määrä on niin huikea, et pisti jo vähän mietintään.. :-D joo kuvailen vaikka huomenissa ko kerrankin oon valoisaan aikaan kotona! :)

      Poista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX