keskiviikko 28. marraskuuta 2012

HOME SWEET HOME


ETEINEN
WC



KEITTIÖ



OLOHUONE





33 kommenttia:

  1. Oi sulla on tosi söpö koti :) Tykkään sun sisustusmausta! Voin kuvitella että tonne on ihana paeta muuta maailmaa ja hautautua peiton alle kuuntelemaan sateen ropinaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti :> mä tykkään tästä ja viihdyn täällä niin hyvin :) useimmiten liiankin hyvin ainakin kavereiden mielestä ko oon aina kotona :-D mä tykkään kattella telkkuja ja datailla ja ottaa rennosti tossa sohvalla ja poltella kynttilöitä iltaisin :)

      Poista
  2. wouu, ihan sika hieno kämppä sulla! Onks tossa monta neliöö ja paljon vuokra :) anteeks jos oot jo kertonu mut en jaksa ettiii vanhoist postauksista :D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) 38 vai 39 neliöä, en muista :-D ihan tarpeeksi mulle :) vuokra on 420€+vesi+sähkö

      Poista
  3. Vau mikä kämppä!! :--) oon ihan kade!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vau mäkin aattelin ko ekan kerran tän näin :-D on tää kyllä edelleenkin aika vau :)

      Poista
  4. Tosi kiva koti sulla kyllä on :-)

    VastaaPoista
  5. Onko tää sun oma kämppä?:o ihan sairaan makee!

    VastaaPoista
  6. sulla on kyllä ihana kämppä! tykkään sun sisustuksen selkeydestä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti :) mäkin tykkään niin kovasti tästä :) tiesin jo tänne muuttaessa et haluan yksinkertasen värimaailman; valkosta, ruskeeta ja mustaa :) tosin tässä joulunalla oon innostunu hopeasta ihan hirmusesti :-D mut yksinkertasen mä tästä halusin ja mun mielestä tää onkin just semmonen :)

      Poista
  7. sun kämppäs on kyl unelma :)

    VastaaPoista
  8. Aivan uskomattoman ihana kämppä! :o saako kysyy paljonko tosta joutuu/saa maksaa vuokraa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti :) 420+sähkö+vesi joutuu/saa maksaa, miten sen ottaa :-D

      Poista
  9. great post sweetie *_* your blog is very good and interesting. im glad if you visit my blog, too <3 keep in touch!

    xx
    beauthi.blogspot.com

    VastaaPoista
  10. Oon iha rakastunu sun kotiiiin :) niin ihanasti sisustettu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti paljon :) mäkin tykkään niin kovasti tästä kämpästä! :)

      Poista
  11. sun kämppä on hieno siks koska se on "uus" remontoitu, hella miinusta. sisustuksessa ei ole mitään hienoa koska värit ovat niin ykstoikkesen " puhtaat " niin sitä ei voi olla kehumatta. mutta sen takia plussia koska kämppä on harvinaisen uusiremontoitu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tää kommentti on mun mielestä hieman ristiriitainen.. väität, että kämppä on hieno koska tää on remontoitu äskettäin, mutta hellassa on jotakin vikaa? jos oot tota mieltä, niin ihmetyttää mikä hellassa on vikana, kun se on ihan yhtä uusi kun kämpän remonttikin.

      sisustuskaan ei sun mielestä ole hieno kun se on niin ykstoikkoinen, mutta kuitenkin väität ettei sitä voi olla kehumatta? toiset tykkää yksinkertaisesta sisustuksesta, toiset ei tykkään ollenkaan. tän kommentin perusteella mä en saa kyllä selvää tykkäätkö sinä, vaiko et.

      mutta mun mielestä kämpän hienouteen ei vaikuta mitenkään onko se juuri remontoitu vaiko ei. mä voisin niin kuvitella asuvani vanhassa talossa jossa on vanha puulattia, vanhat ikkunat ja siihen aikaan yleiset leveät ikkunalaudat jne. jos aatellaan tätä äsken mainitsemaani kuviteltua asuntoa, niin mun mielestä kämppä on ihana, jos se on kokonaan valkoinen, vaikka katosta lattiaan pelkkää valkoista tai muuten valkoinen mutta siinä on ruskea lattia. jos kämpässä on taas kirkkaita värejä esim tapetissa, niin silloin se on mun mielestä kamala.

      mä ite satun tykkäämään tosi pelkistetystä tyylistä, mutta eräs henkilö esimerkiksi vertas mun kämppää sairaalaan kun täällä on niin paljon valkoista, kun hän ei tykkää sellaisesta tyylistä ollenkaan.

      mä en tiijä ymmärrätkö tän epämääräsen selityksen perusteella mitä haen takaa, mutta lyhyesti tiivistettynä mun mielestä hieno ei tarkoita uutta ja pelkistettyä. aattele mun kämppää, jos mulla olis vihreä sohva, erivärisiä puunsävyjä huonekaluissa, keltaisia tekstiilejä, siniset verhot jne. täähän olis ihan kamala sekasoppa tää kämppä ja niin ollen ainakin mun mielestä hirveän näkönen, huolimatta siitä oliko tää juuri remontoitu vaiko ei.

      :)

      Poista
    2. edellinen varmaan tarkottin tuota uuni juttua sillä et nykyään uunien liedet on keraamisia eikä valurautaisia niin kuin sulla on vaikka se onki uusi.. Et on ns. vanhanaikaista olla valurautaliesi uudessa kämpässä mut tietty ne on hinnalta halvempia ku keraaminen..

      Poista
    3. Aijaa haha ymmärsin asian eritavalla :-D mä en oo liesikaupoilla ollut niin ei oo mitään tietoa mistään keraamisista liesistä kun en oo semmosta koskaan elämässäni käyttäny :)

      Poista
  12. upea tuo olohuoneen matto, mistä olet sen löytänyt? :o

    VastaaPoista
  13. aivan upea koti sulla:)oon itse sisustusmaultani samanhenkinen, paljon valkoista ja mustaa, pelkistettyjä linjoja. IHANA!

    Ida/
    http://sevenstepstotown.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX