sunnuntai 7. elokuuta 2011

looking for

Heissan! Tällä hetkellä mä temmellän jossain päin Mallorcan saarta ja nautin paahtavasta auringonpaisteesta - ainakin toivottavasti :D Ajastin ennen matkalle lähtöä tän postauksen, jotta tää blogi ei olis ihan kuollut koko matkan ajan.

Keräsin muutamasta eri liikkeestä mun lemppareita kollaaseihin, ja jotain tälläsiä juttuja mulla on ostoslistalla ja toivottavasti täältä Espanjastakin löytyy joitakin näistä :)




Mango on sellainen kauppa, josta tykkään, mutta josta harvemmin löydän mitään. Selailin valikoimaa netissä, ja nää jutut miellytti eniten silmää.




Stradivarius ja sen valikoima on ollu aina mun mieleen. Harmi vaan, että lähin liike on Tallinnassa, ja siellä tulee melko harvoin käytyä. Toivottavasti täältä Espanjasta löydetään Stradivarius ja ehkäpä jokin näistä yllä olevista jutuista :)




Pull and Bear on myös yksi lemppareista. Mä rakastuin tohon ruskeaan laukkuun ja siniseen hameeseen - mun on pakko saada ne!








Ja viimisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä Zara! Zara on kaikkein lempparein näistä - voisin kotiuttaa vaikka koko valikoiman, niin kivoja Zaran vaatteet on :)

9 kommenttia:

  1. Ahhhh noi zaran kaikki housut ois aivan ihania!

    VastaaPoista
  2. Oon ainakin ite käyny Stradivariuksessa just Espanjassa, se tosin oli Marbellassa enkä tiedä että onko sitten siellä Mallorcassa yhtään sellasta kauppaa :) Ja Zara on aina ykkönen!

    VastaaPoista
  3. Missä Bershka? :-)

    VastaaPoista
  4. Zara on kyl tosi ihana kauppa! Ja mäkin olen käynyt Espanjassa stradivariuksessa, joten luulisin, että siellä Mallorcallakin sellainen on (:

    http://sodifferentlife.blogspot.com/

    VastaaPoista
  5. Aaaw, rakastuin toho ekan kollaasin ekaan mekkoon ♥

    http://lieofjasmy.blogspot.com/
    + Käy vilkasee jos jaksat :)

    VastaaPoista
  6. eikääää, in love: zaran punaset farkut ja toi zaran ykspuolinen musta toppi/mekko..... nyt tää postaus on kyllä aivan yli kiduttavaa kateltavaaa:S

    VastaaPoista
  7. Anonyymi: niin ois :)

    Kira: zara on! ma tsekkasin netista ennen lahtoa, et kaikki naa kaupat loytyy palmasta mita tassa ylla on lueteltuna ;)

    Anonyymi: no taalla! ja lahin tallinnassa! :D

    Alma: niin on ja molemmat loytyy taalta! :)

    jassmy: se on ihana! :) kayn kurkkimassa :>

    SAARA: heh, sorppa! :D ma tykkaan noista molemmista ihan hirmusesti! :)

    VastaaPoista
  8. heiii sulla on ihana blogi! pakko kysyä että miten sait tilattu chapnllesta noita ihania laukkuja kun en onnistu mitenkään siinä tilauksessa? voisitko auttaa, kiitos jo etukäteen :P

    VastaaPoista
  9. Anonyymi: kiitsa! en ma taida osata auttaa, ihan oon tilauksen tehny niitten ohjeitten mukaan ko siela sivuilla on :/

    VastaaPoista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX