tiistai 16. elokuuta 2011

Åbo


Heissan! Päivä lähti käytiin jo kahdeksan jälkeen aamulla, jolloin suunnattiin kaverin kanssa torille brunssille. Puoli 10 junalla matkattiin Turkuun, jossa päivä kului kauppoja kierrellen. Päivällä syömässä Amarillossa, ja iltapäivällä suunnattiin takaisin Saloon.

Mun oli tarkotus ostaa vaan muutamia juttuja, joita tarvisin. Aika hyvin mä onnistuinkin, sillä mitään turhaa/tarpeetonta ei tarttunut reissusta mukaan. Mustat farkut on ollu ostoslistalla jo pidemmän aikaa, ja vihdoin löytyi täydelliset pöksyt - One Waysta hintaan 54,90€. Monikäyttöinen Lindexin valkoinen peruspaituli löytyi kahdellakympillä sekä eräs pitkään metsästetty laukku tarttui mukaan myöskin! Vastaavia on netissä pilvin pimein, mutta 50-70€ hinnan lisäksi korkeat postikulut ei innosta tilaamaan. Tosin mua ei haittaa ollenkaan, koska Sokokselta löytyi yhtä täydellinen sekä malliltaan että hinnaltaan, henkilökunta-alennuksen jälkeen hinnaksi jäi 34€ (norm. 39,95€). Me so happy! :)

5 kommenttia:

 1. aivan yli söötti toi laukku, haluaa haluaa

  LUE JA KOMMENTOI >> http://julia-angelika.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. hienoja kuvia ja kivoja noi ostokset :--) !

  VastaaPoista
 3. miks oot keskittäny ton päivämäärän ja otsikon? ei mun mielest sovi sun blogiin ku noi kaikki muut tekstit ja kuvat on reunassa

  VastaaPoista
 4. Nice blog!

  Follow me if you like my blog and I'll follow you back. :)

  UNDERNEATH THE STARS

  VastaaPoista
 5. julia: niin on! :>

  hanna: voi kiitti :)

  Anonyymi: koska oon halunnu tehdä niin. mun tietääkseni tää on mun blogi joten enköhän mä saa tehdä just niin ko haluan :-)

  Anđela Vitorović: thanks! :>

  VastaaPoista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX