torstai 25. elokuuta 2011

autumn cravings


Sparks The Rescue - Autumn
Tässä enemmän tai vähemmän realistisia toiveita, here we go:


Mä tykkään syksystä - mikä sen ihanampaa kun pukeutua lämpimiin ja muhkeisiin neuleihin! Mä oon jo pidemmän aikaa ettiny täydellistä ponchoa löytämättä sitä. Toivottavasti mä löydän sopivan ponchon syksyä varten!

Kenkiäkin mä tarvitsisin tulevaa syksyä ja talvea varten. Mun talvisaappaat on ihan lahoamispisteessä, joten niiden tilalle haluaisin over-the-knee-saappaat. Punaset converset taas on ollut ostoslistalla jo jonkin aikaa.. Mustista Uggeista puhumattakaan - mun ruskeat uggit kaipaisi kovasti kaveria! Tosin mustat Uggit saattaapi olla jonkin ajan kuluttua matkalla mun luokse ;)

Karvaliivin mä bongasinkin jo H&M:ltä, ja nyt se odottaa syksyä mun vaatekaapissa. Valkonen pitsimekko ois ollu niin täydellinen kesämekkona, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan, right?

Mä tarvitsisin myös uusia pöksyjä, lempparifarkut on repeämispisteessä enkä halua luopua niistä.. Oon koittanu ettiä vaaleita, kulutettuja farkkuja - tuloksetta. Talvea varten täytyy kuitenkin hankkia paksumpia housuja, joten toivotaan, että syksyn aikana löytyy sopivat yksilöt.

Viimeisempänä, muttei vähäisimpä laukku! Mulberryn Alexa ois ollu jo aikaa sitten matkalla mun luokse, jollei hinnassa ois ollu yks nolla liikaa.. Mä kuitenkin löysin Turusta sen ruskean laukun, jonka esittelinkin jonkin aikaa sitten täällä blogin puolella, joten laukkuongelmaa mulla ei enää ole! Tosin oon jo keväästä asti kattonu LV:n Neverfullia vähän sillä silmällä, ja oon varma, että se tulee löytämään tulevaisuudessa rakastavan kodin mun luotani.

Semmosia juttuja mun listalla on :)

14 kommenttia:

 1. mä on taas kattellut vuittonin speedyä ja oon varma(no, aika) että se päätyy mun luo jo syksyllä<3 mutta ihana kollaasi, ihania syksyjuttuja!

  http://liisamarian.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. kivoja syysjuttuja ! (:

  http://mimisnotadancer.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. itse löysin juuri lindexin lastenosastolta omasta mielestäni täydellisen ponchon eli suosittelen katsomaan myös lastenvaatteet läpi! :)

  VastaaPoista
 4. täällä meikäläinenkin kuolaa punasia converseja!:)

  VastaaPoista
 5. liisa: kiitos :) mä en oo speedystä innostunut ko siinä ei oo niin pitkää hihnaa, että menis olkapäälle :/

  Jetta: voi kiitos! :)

  Mim: kiitti :>

  Essi: voi kiitos vinkistä! täytyypi mennä heti huomenna kattomaan :)

  Regina: hih, sellaset ois niin täydelliset väripilkut :)

  VastaaPoista
 6. oooh, ihania juttuja oot koonnu tohon! :)

  VastaaPoista
 7. UU kivoja juttuja! mäki haluisin jotku kivat yli polven saappaat, mustat pillifarkut ois kans jees ja tietenki kaikki söpöt mekot ja neuleet kelpaa aina :D

  VastaaPoista
 8. Sini: voi kiitos! :)

  IMAN: kiitti! :) totta, mullekin kelpaa! :)

  VastaaPoista
 9. Hei millä sä oot saanu tonne osote riviin tommosen eiffeltorni ? :o

  VastaaPoista
 10. Eline: me too :D

  Tanja: ulkoasuasetuksista ja sielta favicon

  VastaaPoista
 11. Täälläkin punaset converset on olleet listalla jo jonkun aikaa, rahaa vaan ei oo yhtään, joten listalla ne taitaa vielä hetken pysyäkin. Ja toi Alexa, ah oon halunnut sitä ikuisuuden, mutta hävitän tavaroita sitä tahtia, ettei olis mitään järkeä hankkia niin kallista laukkua.

  VastaaPoista
 12. Miffa: toivottavasti saat punaset conssit :) mäki hukkailen kamoja, mut laukku on ainakin mun kohdalla ollu niin suuri et sitä en oo onnistunu hukkaamaan :) alexa ois niin unelma! :>

  VastaaPoista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX