keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

mahtilöytöjä


A friend in London - New tomorrow










Heipsun! Viime päivät on taas hujahtanu ohi ennen kun oon huomannukaan, eikä näytä tahti helpottuvan kun vasta lauantai-illalla, jollon suuntaan taas pääkaupunkiseudulle. Käytiin eilen J:n kanssa kattomassa Kauhea Kankkunen 2, ja voin kyllä suositella sitä! :)

Eilisen ja tän päivän oon käyttäny tenttiin lukemiseen, oon taas jälleen kerran ajoissa alottanu senkin homman.. Niin, ja kaikenlisäks mä oon vielä kipeä. Tää on jotenkin niin mun tuuria.

Kuvissa näkyy muutamia uusia 2nd hand-llöytöjä, jotka kaikki on bongattu Radiolta. H&M:n pallopaita, joka multa löytyy jo raitakuosissa 2,50€, Ginan käyttämätön farkkupaita 5€ ja supermahtilöytö superhyvässä kunnossa olevat All Star Light Hi Converset 14€! Vaikka mulla onkin jo mustat varrelliset perusconssit niin pakko noi oli ottaa, on muuten hirmusen hyvät jalassa! :)

25 kommenttia:

  1. ööö en tajuu kui kehtaat ottaa kuvii vaa bikini yläosan kaa :o ku et tosiaan mikään laihin oo

    VastaaPoista
  2. oon kyl ihan eri mieltä ton ekan anon kaa!! mun mielest on tosi hyvä ettei kaikki oo mtn anorektikkoi, koska se ei oo ees kaunista. Sä oot hirmu nätti! muttta sitten siihen mun varsinaiseen asiaan: oon jo pitkää miettiny et toi new tomorrow kuulostaa joltai toiselta biisiltä mutten millää saa päähän, et miltä, ni aattelin et tiiäksä? tää asia nyt ei ollu kovin tärkee :) p.s tosi kiva blogi<3

    VastaaPoista
  3. huomaa ettet oo mahasta kovin kiintee :Ddd treenaisit vähäse

    VastaaPoista
  4. jooooo toi bikinikuva.....vaikka on kesä ja jotku LAIHAT laittaa sellasii kuvii nii ei sun tartte, sorry XDDDDDDD

    VastaaPoista
  5. musta sun kuvat on just kivoja ja heh, olis tolta yheltä ihmiseltä varmaa yksikin kommentti riittäny :D

    VastaaPoista
  6. Ihanan iso huivi! Mitä nää kommentit on? huhhuh. Miten kukaan voi sanoa noin!?

    VastaaPoista
  7. ja taas tollasia arvosteleviä kommentteja ilman omaa nimee anonyyminä...Sulla on just sopiva masu:)

    VastaaPoista
  8. Oi vitsi mitä löytöjä ! Nyt oon kyllä kateellinen (8
    Ja hei öö härrekuuud noita anonyymejä.. :-----D Olet kaunis ! : >

    VastaaPoista
  9. Anonyymi: no en tosiaan oo mikäl laihin ja hyvin tyytyväine siihen! mä en ymmärrä miten kehtaaminen liittyy mitenkään tähän - normipainoinen ja kokonen ihminen, mitä hävettävää siin on?

    Anonyymi: voi kiitti :) ei nyt kyl tuu mieleen :s ja tosta ekasta kommentista sen verran et oon ihan samaa mieltä sun kanssa, siinä missä toisilla on läskiä nii toisilla törröttää luut - mun mielestä välimuotona on ihan hyvä olla :) kaikki on sellasia ko on

    Anonyymi: hyvä jos sä oot huomannu sen vasta nyt, mä oon ainaki ollu tietonen asiasta jo pitkään! ja hei - elintasomaha pitää olla!

    Anonyymi: ei mun tietenkään tarvii, mitä sä luulet? jos sä väität mua läskiks nii sun maailmankuvas on hieman vääristyny :) mä en oo koskaa väittäny et oisin laiha - oon tyytyväinen itteeni just tälläsenä ko oon! :)

    Ami: kiitti :) heh, mä aattelin ihan samaa :D taitaa olla pullataikina-anonyymi käyny täällä jo ja jos ei oo nii ootan innolla :)

    Liina: kiitti, toi huivi on ihana! jep mä mietin vähän samaa, nykyajan kauneusihanteet on kyllä nii sekasin joillakin..

    iidda: tyypillistä :> voi kiitti, sopiva se munkin mielestä on! :)

    Kaisa: hih, mä en koskaan löydä mitään nii kiva että joskus käy ees tuuri :) joo samaa mä funtsailin kans, mistä näitä kommentteja tulee? :D

    VastaaPoista
  10. Kivoja kuvia:D Joo järkihoi nui jotku kommentit,oot täysin normaali painonen.ihanku pitäs olla joku langanlaiha! ja suurin osa ihmisistä ei ees halua olla mitään tikkuja,eihän semmonen oo ees normaalia.

    VastaaPoista
  11. kyllä ne muutkin saa laittaa bikinikuvia vaikka ei mitään kukkakeppejä oliskaan, näkeehän niitä rannallakin ihan samalla tavalla näitä normaalipainosia! oot vartaloltas ihan niinku minä ja se on hyvä ettei häpee itteensä! :----))

    VastaaPoista
  12. rehellisesti sanottuna mua nauratti noi ekat kommentit. mun mielestä sun kropas ei ainakaa kyl mitää ylimäärästä! olisin tosi tyytyväinen jos näyttäsin samalle ku sä(:

    VastaaPoista
  13. herrajumala milla sä OOT hoikka ja kaunis! onneks et anna tollasten anonyymien lannistaa ittees (:
    ps. ihan mahtilöytöjä!

    VastaaPoista
  14. meinasin tulla just kommentoimaan jotain kivaa sulle, mutta pisti kyllä aika vihaks miten julmia ihmiset osaa osaa.. oma on blogis ja ihan sama vaikka painais sata kiloa, sitä saa mun käsittääkseni ladata sen kuvan silti :D sitäpaitsi sä olet kaunis nuori nainen, joka voi hyvin haistattaa noille laukojille, joilla tuntuu olevan ongelmia ainakin sisäisessä kauneudessa...

    mutta siis, sitä olin kommentoimassa että aivan ihana huivi! just tollasta oon ettinyt. tuo sulle tosi kivasti väriä asuun joka on muutenkin tosi kiva :) ja mahti löydöt!

    VastaaPoista
  15. voii ihana asu :) ja söpöi juttuja oot löytänyt !

    VastaaPoista
  16. Anonyymi: kiitti :> jep, totta puhut!

    Jenina: samaa mieltä oon sun kanssas! se on jännä juttu, miksei rannalla kukaan oo koskaan tullu sanomaan, et "miten sä milla kehtaat olla bikinit päällä kun oot niin läski"? mun mielestä ihan sama asia, ja helppo se on tollasta laukoo nimettömänä :>

    Mirka: niin muakin, siitä ylimääräsestä en oo ihan samaa mieltä mut en kyllä koe itteäni mitenkään läskiks :>

    Roosa: kiitti :) en mä kyllä hoikka oo mut en kyllä läskikään :D mä en jotenkin pysty ottaa noita anonyymien kommentteja mitenkään vakavasti ko ei niissä oo mtn perää :D

    Lilian: voi kiitos paljon, toi huivi on kyllä niin paras ja monikäyttöinen! :) samaa mäkin miettisin noista anonyymikommenteista..

    Derya: kiitos :>

    Luci Ana: thanks!

    VastaaPoista
  17. hiukan mulla kiehahti päässä ku näin noi kommentit -.- huhhu, ku on taas kypsiä ihmisiä täällä!

    Ihania vaatteita sulla ! :)

    VastaaPoista
  18. ei hyvää päivää noi jotku ekat kommentit ! kivoi kuvii ja löytyi oot tehny. btw sovitin tota farkkupaitaa iteki radiol tossa pari pari päivää sitte (:

    VastaaPoista
  19. Sini: kiitti :> jep, mä ihmettelen että kui nää anot lukee mun blogia

    Elena: sanos muuta! hih, kiitti ja kiitti siitä et jätit sen paidan mun löydettäväks ;)

    teemu: mee pois

    VastaaPoista
  20. aivan ihanat käsikorut! mistä toi siisti peacekoru on? :) ja kivoja kirppislöytöjä, etenki tykkään tosta farkkupaidasta :o

    VastaaPoista
  21. sonjai: kiitti :) peacekoru on lindexiltä, mut melkeen samanlaisia on ainakin jc:ssä. ja mäkin tykkäilen tosta farkkupaidasta :)

    VastaaPoista
  22. Mä oon ihan raivoissani tolle ekalle anolle D:< Oot laiha ja kaunis ja yks pystyy viä tuleen haukkuun): Ja eikö sitten pulleat ihmiset sais käyttää biksuja? :D Ihan hirveetä tekstiä o:

    VastaaPoista
  23. katariina: vissiinki niin sitte nykyään aatellaan et vaan laihat saa esiintyä biksuissa.. naurettavaa :D ja kiitos! :>

    VastaaPoista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX