maanantai 13. kesäkuuta 2011

diy hapsutoppi

Moikka! Mä oon ottanu ilon irti näistä lämpimistä päivistä ja ollu koko ajan menossa kauheeta vauhtia. Mä luulin, että kesä on se aika, jollon pitäis vaan saada olla ja ennen kaikkea pitäis olla aikaa tehdä kaikkea - tosin mun kohdalla kesä on ollu kaikkea muuta kun aikaa ja kiirettömyyttä..

Mutta mennään asiaan:Kaivoin kaapista viimekesänä ostetun H&M:n topin, jota ei oo tullu käytettyä kun pari kertaa. Toi kuosi on vielä niin kiva, että siihen sopii hapsut hyvin. Tässä vaiheessa voisin vinkata, että kannattaa hankkia TERÄVÄT sakset, se helpottaa hommaa huomattavasti :-D
Leikkasin topista alhaalta resorin pois. Toi toppi on melko pitkä ja löysä, joten pituutta ois voinu ottaa vähän pois tässä vaiheessa.Sitten hapsutin koko topin alareunan. Oisin toki voinu ajatella tässäkin vaiheessa vähän enempi, ja leikata vielä ohuempia hapsuja niin ne ois näyttäny vielä kivemmiltä.Koska toi toppi on melko pitkä, nii en oo tyytyväinen tohon takaosan pituuteen. Aion vielä leikata noita hapsuja pidemmäks ja ottaa vähän pituutta niistä pois, ehkä myös siistiä vielä ja kaventaa.Edestä päin tää toppi näyttää ainakin mun mielestä ihan täydelliseltä. Tykkään tosta kovin ja kyllä ton inkkaripaidan kanssa kelpaa tsillailla. Vai mitä te ootte mieltä?

10 kommenttia:

 1. ite en kyllä käyttäis, mut tosiaan vois olla kivempi ku leikkaisit noista ohuempia hapsuja! :)

  VastaaPoista
 2. ihana! käyttäisin todellaki. viksu milla ;)

  VastaaPoista
 3. leikkaisin ite noista varmaan aika reilusti ohuempia, niin ne hapsut menis vähän silleen tavallaan 'rullalle'. mut tuo on kyllä kiva :-)

  VastaaPoista
 4. Tosta topista tuli kivan näkönen! :))

  VastaaPoista
 5. leikkaa ohuempia ja pidempiä

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: ohuemmat ois kyllä jeesimmät :>

  Anonyymi: kiva kuulla! :>

  Sara: mäkin meinasin tehdä niin, tosin terävien saksien puute vähän vaikeutti hommaa :D leikkaan kyllä viel tota toppia kunhan vaan ehdin :)

  Niina: kiitti :)

  Anonyymi: eikä pidempiä, ohuempia joo!

  Anonyymi: onks pakko jos ei taho?

  VastaaPoista
 7. " onks pakko jos ei taho " lol vitun teini

  VastaaPoista
 8. Oii hapsutoppi! Oon himoillu ton helleviikon makeesta hapsutopista mut ei oo tullu kaupassa vastaan, ei sitten tullu mieleen et vois sellasen tehdä ihan itsekin!
  Kiitos kommentistasi blogiini, kiva kun pidät! <3 Täytyy minunkin tutustua tähän hieman paremmin. :)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: ahahaha no lol ittelles

  Minna Karoliina: heh, eikun kokeilemaan! :) kiva kuulla, jos kiinnostaa :>

  VastaaPoista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX