torstai 2. kesäkuuta 2011

i'm not dead!

Moikka pitkästä aikaa! Mä pahoittelen ettei musta oo kuulunu mitään pariin päivään. Mulla on ollu hirveesti töitä ja kauhea kiire koko ajan, joten voimat on ollu melko vähissä. Huomenna mulla on kuitenkin kauan kaivattu vapaapäivä, joten ainakin huomenna saa hetken levähtää. Mä sain väkerrettyä arvontaan osallistuneista tollaset pikkulaput ja arvonnan voittajan mä arvon huomenna ;)

Viikonloppu tulee olemaan todella kiireinen, sillä se tulee sisältämään mm. pari työvuoroa, neljät yo-juhlat ja illanviettoa parhaassa seurassa :) Joten mä aattelin huomenna ajastaa teille yhtä toivottua postausta viikonlopuksi ettette ihan unohda mun olemassa oloa ;)

Arvonta-postaukseen tuli kommentteja, että ollaan tyytyväisiä tekstin määrään postauksissa ja jotkut oli sitä mieltä, että tekstiä on liikaa. Mä oon sitä mieltä, että sillon kun mun tekee mieli höpöttää tänne niin mähän kirjotan paljon jos niin haluan ja joskus voi olla ettei kirjottaminen oikeen suju. Jos tekstiä on teijän mielestä liikaa, niin voitte hypätä joka toisen lauseen yli niin tekstin pituus vähenee puoleen, hehe! :-D Niin, jokut tais sanoakin, että on hyvä etten raiskaa tekstejä hymiöillä, noooh joskus käy näin, että tuli sekin moka tehtyä :D (mun mielestä tää ei oo kyllä vielä hirmu määrä hymiöitä, vaiko?)

Niin ja niistä ruokiin ja ruuanlaittoon liittyvistä toiveista sen verran, että mun "kokkaustaidot" tulee ilmi tossa keskimmäisessä kuvassa, se ruuanlaitto ei vaan oo mun juttu. Mä kyllä opettelen sitten kun omilleni muutan!

Yks juttu vielä! Useammassa kommentissa toivottiin persoonallisempia ja monipuolisempia postauksia. Mä en kuitenkaan päässy ihan jyvälle, että mitä te oikeen haluutte multa, joten kertokaa tarkemmin, niin katotaan voidaanko asialle tehdä jotakin :)

Okei, toinenkin! Haluun vielä kiittää teitä kaikkia arvontaan osallistuneita teijän ihanista ja piristävistä kommenteista! Te saatte mut aina hymyilemään :)

5 kommenttia:

 1. Oii mikä toi vaate on mitä silität tos yhes kuvas? Se näyttää lovelyltä :-)Ja just hyvä määrä hymiöit :D!

  VastaaPoista
 2. hyvä määrä hymiöitä ja mielestäni ei turhaa jaarittelua ole ollut että tekstiä on hyvä määrä ;)

  VastaaPoista
 3. Hymiöt tuo eloisuutta ja persoonallisuutta tohon tekstiin! Musta siinä ei oo mitään väärää että miten paljon niitä laittaa :----))))
  I love :)

  VastaaPoista
 4. lol. turhaan piti kertoo plussii ja miinuksii sun blogista ku kumminki arvot silmät kiinni voittajan...

  VastaaPoista
 5. Riina: hih se on ihana hame, jota ei oo tullu käytettyy :)

  Anonyymi: kiva kuulla! :>

  Alma: jep :)

  Anonyymi: mmm yleensä arvonnassa ARVOTAAN voittaja. ps.hieno asenne sulla!

  VastaaPoista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX