perjantai 17. kesäkuuta 2011

hiustuotepostaus

Mä sain vihdoinkin kuvattua ja toteuttettu tän postauksen mun käytössä olevista hiustököteistä, jota te ootte jo pitkään pyydelleet. Joten here we go!



TIGIn Bed Head-sarjan Moisture Maniac shampoo ja hoitoaine on mun lemppareita! Oon tykästyny noihin niin kovin ja noi tuoksuu ihan taivaalliselta, sekä on tosi riittoisia suuren koonsa takia.



Shampoon ja hoitoaineen jälkeen levitän hiuksiin Bonacuren Repair Rescue-tehohoidon, joka korjaa kärsineitä ja hauraita hiuksia. Tää on ihan kun mun tukalle suunniteltu, tykkään kovasti.



Suihkun jälkeen suihkautan hiuksiin jompaakumpaa näistä Schwarzkopfin tököteistä, vasemman puoleinen on hiuksia korjaava ja oikean puoleinen kosteuttava. Useimmiten käytössä on Bonacuren kosteuttava, muutama suihkaus jokapuolelle päätä, niin hiukset saa huomattavasti helpommin selvitettyä suihkun jälkeen.



Seuraavaksi laitan latvoihin CHIn Silk Infusion silkkitippoja, jotka korjaa latvoja ja estää niitten haarottumista. TIGIn Rockaholic-sarjan Shine Blasteria hieron käsiin ja levitän hiuksiin tuomaan kiiltoa ja silottamaan hiuksia. Tää Shine Blaster on yks mun lemppareista, tuoksuu taivaalliselle ja kyllä toimii! :)



Sillon tällön tulee käytettyä Bonacuren Color Savea, joka suojaa väriä eikä lähde niin nopeasti. Jos mä föönaan hiukset, niin käytän L´oréal Professional Tecniart-sarjan silottavaa föönaukseen tarkoitettua voidetta. Lämpösuojana mulla on ihan paras Redkenin Iron Silk. Vaikka hinta kirpasee, nii en voi kun suositella tota!



Muotoilutuotteita mä käytän melko vähän, kuten näitä Goldwellin ja Wellan muotoilunesteitä sekä Goldwellin tyvikohottajaa.



Muita enemmän tai vähemmän käytössä olevia muotoilutuotteita on Four Reasonsin pikkulakka, joka ihan älyttömän hyvää! Tota mä kannan välillä laukussa mukana, jos lakkaa tarvitsen. Lakoista TIGIn Masterpiece on taas yksi niistä lemppareista, joista mä en kyllä luovu - toi on kaikin puolin täydellinen lakka ja mun ei varmaan tarvii taaskaan mainita siitä taivaallisesta tuoksusta.. Mä käytin TIGIn Rockaholic sarjan kuivashampo jota, mutta se pullo tyhjeni aina itekseen, joten oon jo pidemmän aikaa käyttäny Biozellin kuivashampoota, jossa hinta-laatu-suhde on kohdallaan.



Pidennyksiin laitan TIGIn Rockaholic sarjan silottavaa ja takkuja vähentävää tököttiä, kuolleisiin latvoihin Bonacuren latvasuojaa, suoristaessa tai kihartaessa TIGIn Some Like It Hot-seerumia, sähköisiin hiuksiin suklaa&vanilja suihketta sekä rasittuneisiin hiuksiin Nivean hiuksiin jätettävää voidetta.

Sellasia tuotteita mulla on käytössä. Löytykö joitakin teijän lemppareita ja ikuisuussuosikkeja? :)

18 kommenttia:

  1. mä en tienny et sulla on pidennykset :D mut hei miten sä peset niitä pidennyksiä? millä aineilla ja mistä? kuinka kauan ja kuinka usein yms?

    VastaaPoista
  2. Toi rockaholic on taivaaaaaaaaallinen tuote!:D

    VastaaPoista
  3. ihana postaus ja kiva oli saada vähän sunkin mielipiteitä noihin tuotteisiin! (;

    VastaaPoista
  4. mäkään en tiennyt että sulla on pidennykset, minkälaiset ? :)

    VastaaPoista
  5. Mulla on tällä hetkellä käytössä just ton Bonacuren Repair Rescue shampoo, hyväksi oon havainnu ! (==

    VastaaPoista
  6. tee joskus sellanen postaus missä esittelet sun lempi blogeja! mielummi sellasista vähemmän tunnetuista blogeista =) kaipaisin uusia blogeja luettavaks, niin ois kiva tietää mitä sä lueskelet

    VastaaPoista
  7. ai sulla on pidennykset? onko ihan teipit? mulla on teipit ja käyn huoltaa n. kuukauden välein, pesen kyllä niitä ihan normaalisti ilman mitään erikoisaineita, redkenin shampoolla ja hoitoaineella.. lämpösuojia en käytä ikinä, vaikka ehkä pitäis :D kuitenki aina kun meen parturiin huoltamaan, on sanottu mulle että harvemmin on niin hyvässä kunnossa teipit ku mulla on! miten sä siis hoidat noita :o

    VastaaPoista
  8. sullahan on paljon hiustenhoitotuotteita ! :D toosi mielenkiintonen postaus :)

    VastaaPoista
  9. Anonyymi: mulla on klipsit, tosin käytän niitä melko harvoin :) koska mä käytän niiitä niin vähän, enkä laita niihin lakkaa yms muita tököttejä pahemmin niin pesen tosi harvoin. joten mä en osaa oikeen vastata tohon sun kysymykseen sori :s

    Kati: niin on! :)

    Ida: kiitos, kiva kuulla, että en väkertäny tätä postausta turhaan :>

    Alisa: clip onit, mutta mä en niitä juurikään käytä. siinä friends-postauksessa mulla oli ne päässä :>

    Kaisa: kiva kuulla :> pitäisköhän munkin testailla sitä :)

    Anonyymi: joo mulla on ollu suunnitelmissa tehdä sellanen, toteutus on vielä vähän auki :)

    Anonyymi: clipit on niinko ylempänä jo selitin :> mä voisin sanoa, että mä en oikeestaan hoida niitä mun pidennyksiä juuri mitenkään ko tosiaan käytän niitä niin harvoin :/

    emilia: hehe kiitti :)

    VastaaPoista
  10. oon miettiny pidempään ton tigin rock out kiiltohommelin ostamista mut en oo uskaltanu ku aattelin jos siit tulee ihan rasvasennäköset hiukset taijotain. mut nyt kun kuuli jonkun muun hyvii kokemuksia niin ehkäpä vihdoin pistän hankintaan!:3

    VastaaPoista
  11. noi tigin oranssit shamppoot on mun lempparei! Niistä jää ihana tuoksu hiuksiin :)

    ilikeit-taru.blogspot.com

    VastaaPoista
  12. En ikinä jaksa lukea näin "pitkiä" postauksia (lue: olen laiska lukija) mutta tän luin alusta loppuun koska oli niin mielenkiintoinen ja kiva postaus. Kiva juttu! :))

    http://larakoo.blogspot.com/

    VastaaPoista
  13. tigin some like it hot lämpösuoja on käytössä täälläkin:-) mahtava tuote ja tuoksuukin tooosi hyvälle, ah!

    VastaaPoista
  14. Noi silkkitipat on niin hyviä, mut nyt on tullu myyntiin kampaamoihin uudet silkkitipat. Isompi pullo, halvempi ja toimivampi ! (:

    VastaaPoista
  15. Käytäksä tota Bonacuren latvasuojaa ennen suoristusta vai suoristuksen jälkeen? :)

    VastaaPoista
  16. Nina: jos ei laita liikaa niin ei tuu yhtään rasvasen näköset hiukset :)

    taru: niin munkin, ja se tuoksu on ihana! :)

    Laura K: oi kiva kuulla, että kiinnosti ja jaksoit lukea :) mä voisin koittaa useammin postailla jtn hiusjuttuja :>

    Janette: se on! :) mutta ei se kyllä tota redkenin tököttiä voita ;>

    Tessahej: mitä juu vai :o mä oon noi CHIn silkkitipat ostanu kampaamosta hintaan 25€ ja nyt tilasin samankokosen pullon netistä hintaan 13€, ei paha! :>

    Anonyymi: ennen suoristusta :)

    VastaaPoista
  17. tosi kiva blogi :) sait yhden lukijan lisää :)

    VastaaPoista
  18. minna: voi kiittos ja tervetuloa :>

    VastaaPoista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX