perjantai 22. huhtikuuta 2011

mää oon sorryruututunika Saksasta, neuletakki Only, takki & vetskarileggarit H&M, kaulahuivi Gina Tricot & kengät Converse

Pahoittelen, että musta ei oo taaskaan kuulunut mitään. Mulla on vaan ollu yksinkertasesti niin kiire ja muut asiat on menny blogin edelle :( Lupaan kuitenkin parantaa tapani!

Tässä ois kuvia tiistailta, kävin kaverin kanssa Raxissa ja keskustassa pyörähtämässä. Sovittelin Hennesillä tollasta mekkotsydeemiä, mikä on niiin ihana! Mutta vaikka siinä noita kerroksia on, niin ne on niin ohuita, että haaraväli näkyy läpi ja se häiritsi mua niin paljon, että päätin jättää ton ostamatta. Jälkeenpäin kun miettii, niin ehkä mun ois sittenkin pitäny napata toi mukaan..höh.

Me ei kuitenkaan menty shoppaamaan, vaan syömään :-D Mukaan ei tarttunu muuta kun New Look, mistä oon kuullu paljon ja piti itekin tsekata millanen lehti se on sekä naamanpuhdistusaine. Kuvissa näkyy myös asua tiistailta - kivasti Hennesin sovituskopissa kuvattuna tietenkin.

Aatella, että ens viikko on viiminen viikko Turussa! Mä oon jotenkin niin tottunu olemaan sielä, että ikävä tulee varmasti :(

9 kommenttia:

 1. Haluisin tiedustella siitä sun Chapnllen laukusta, missä on niitit siel alla. Ne hinnat, mitä siel nettikaupassa on, niin eiks ne oo kruunuina?:) Eli mitä se laukku tuli sulla maksamaan euroissa? Ootko ollu tyytyväinen siihen laukkuun?
  -aida

  VastaaPoista
 2. vähän nätti toi mekko! vaikea kuvitella just noiden kerrosten takia, et siitä näkyis läpi höh :o

  VastaaPoista
 3. Mitä tykkäsit new lookista? :)

  VastaaPoista
 4. Kivat vaatteet :) byy Turku on paras kaupunki <3

  VastaaPoista
 5. sulla on ihana blogi !
  http://youngwildfree-jasmin.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Paljonko toi mekkosydeemi makso, muistatko? :)

  VastaaPoista
 7. Ihana toi mekko! Sukkahousut alle vaan, niin ei oo mitään väliä :P

  VastaaPoista
 8. Really great blog ! Beautiful pics !

  http://cuteredbow.blogspot.com

  VastaaPoista
 9. aida: on kruunuina, ja hinta riippuu ihan tilaushetken kurssista. siellä velotetaan yli 15€ toimituskuluista mikä nostaa sen laukun hintaa. ja mun pitää kyllä sanoa, että laukku on laadultaan aika huono :s mulla meni vetskari jo heti alussa rikki.. mutta niin, mä taisin sillon ko tilasin ton laukun nii pulittaan siitä yli 90€

  Heli: niin on :) toi on vaan ihan superohutta kangasta :s

  Anonyymi: sen verran kun mä oon ehtiny sitä lukemaan niin tykkäsin kyllä ja paljon :)

  Alma: kiitos :) hehee, ei se saloa voita ;D

  Jasmin: kiitti!

  Iina: 19,95€

  Siiri: mä en vois pitää tota ikinä sukkisten kanssa :-D sukkahousut ittessään on jo nii läpinäkyvät eikä toi kovin pitkä oo :)

  cuteredbow: thaanks!

  VastaaPoista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX