keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

kuviaa


Munamies - Pomppufiilis

Heippa! Tässä ois kollaasien muodossa kuvia viimepäiviltä, kun ne ois näyttäny ihan tyhmiltä muuten nii laitoin ne kollaaseiksi. Kuvissa näkyy esim uudet JC:n rakkauskorvikset, joihin oon ihan rakastunu!

Tää vika viikko täällä Turussa on jo melkeen ohi höh :( Huomenna on kuitenkin hirmu kiva päivä; aamulla on vika vakava-koe "valmennus", iltapäivällä suuntaan kaupungilla ja illalla mennään linjalaisten kanssa Teiniin syömään ja istuskelemaan. Saattaapi olla, että baariinkin eksytään.

Että sellasta mulle kuuluu :) Mun pitäis olla jo nukkumassa, mutta aattelin kuitenkin datailla vielä hetken aikaa ja tulla kertomaan kuulumisia, moi!

7 kommenttia:

 1. Ootko valmennuskurssilla vai mitä? Mun kaveri on kans menossa vakava-kokeeseen ja se on ihan paniikissa. Mitä kaikkea valmistautumisjuttuja teille on kerrottu?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: en oo valmennuskurssilla, vaan koulussa ollaan käyty vakava-aineistoja läpi ja tällästä :) mä en panikoi VIELÄ yhtään, seuraavat puoltoista viikkoa tulee menemään aika pitkälti nenä kiinni kirjassa :> meille ei valmistautumisesta oo pahemmin mitään höpötetty, monet on käyny jo vakava kokeessa niin tietää millanen se on jne.

  VastaaPoista
 3. Tuun jälleen kommentoimaan sulle korvisasioissa :D Viimeks kommentoin niitä isoja sulkakorviksia, jotka omistan ja nyt tulin kertomaan että omistan myös nämä jc:n sulkakorvikset :D Samanlainen maku kenties? Mut noi on kyllä ihanat!

  VastaaPoista
 4. ihania kuvia, mmm daimkakku!

  ja munamies <3

  VastaaPoista
 5. heii sul on ihan sikaihana blogi ;o

  VastaaPoista
 6. hahaa munamies!! toi biisi on ihan paras ;) ja ihanat korvikset :)

  VastaaPoista
 7. Laura: hahaa ei se mitään! :D sulla taitaa olla erittäin hyvä maku! ;D

  LURA: kiitti :> daimkakku on ihan parasta!

  Derya: ooi kivaa kuulla :)

  Anu: mä tykkään tosta! :D kuuntelen usein tota monta kertaa putkeen :-D kiitti :>

  VastaaPoista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX