lauantai 12. helmikuuta 2011

we don't look back now, we move into the light

Moikka! Oon parhaillaan töissä, ja töitten jälkeen lähden kohti Espoota. Huomenna ois tarkotus mennä piipahtamaan Valtterissa ja keskustassakin ehkäpä. Sen kummempia suunnitelmia ei vielä oo.

Kävin eilen hakemassa H&M:n paketin, josta löytyi niin kivoja juttuja kuin ei niin kivojakin.



Housut, joiden toinen puoli on nahkaa ja toinen normaalia kangasta sekä binikin yläosan jäi ehdottomasti mulle. Myös yksi kolmaskin juttu kotiutui paketista, ja siitä kuvia myöhemmin pienen tuunailun jälkeen ;)



Tilasin 10€ maksaneet perusfarkut - ei istuneet päällä, sininen paituli - liian pitkä ja mun harmikseni toi ihana puuterin värinen jakku oli hieman iso ja liian lyhyen mallinen mun makuun.

Samalla paketin haku reissulla päädyin pyörähtämään Tiimarissa ja löysinkin pari kivaa juttua!





Tälläset valkoset kivat korit pisti silmään, enkä mä niitä voinu jättää ostamatta kun hintaakin oli vaan 3€/kpl! Tohon alempaan koriin laitoin käytössä olevia rasvoja ja naamatököttejä, ylimmässä puolestaan on hiustököttejä ja purnukoita. Sydänsukkikset löytyi Lindexistä hintaan 7,95€ -70%.








Siivoilin eilen vähän huonetta myöskin(sotkin myös..) ja siinä samalla nappasin muutamia kuvia. Tajusin laatikoita siivotessa, että mulla on hirmusesti erilaisia tököttejä ja meikkejä joita en käytä, sekä käyttämättömiäkin oli aika läjä. Mä ootan niiin kovin, että pääsen muuttamaan omaan kämppään ja sisustamaan sitä. Okei ehkä koitan elää tässä hetkessä ja intoilen vasta sitten kun sen hetki on.

17 kommenttia:

  1. oliko muuten noi kympn maksavat farkut jäykät perusfarkut? vaai venykö ne ollenkaan:)

    VastaaPoista
  2. Moi Milla :) Mietitkö koskaan muiden mielipiteitä pukeutumiseesi liittyen? Ajatteletko koskaan, että "ei, en voi laittaa tätä, en kehtaa"?
    Ja jos et, oletko joskus ajatellut? Miten oot sitte oppinu siihen, että vaan omilla mielipiteillä on väliä?

    Nää kysymykset askarruttaa mieltä, sillä ite ajattelen liikaa toisten mielipiteitä.. haluisin olla oma itteni ja pukeutuu miten haluan, mutta aina tulee se vastaan, etten kehtaa/mitä muutkin mahtaa ajatella.
    Ja minkä ikänen ootkaan?

    =)

    VastaaPoista
  3. such a great post! amazing what you have in your wall!! really beautiful...

    xx

    fashionbit

    VastaaPoista
  4. Anonyymi: kyl ne venys vähän mut oli tosi tönkköö kangasta jote mä en ainakaa tykänny niistä :s

    Anonyymi: mä en pukeudu mun mielestä mitenkään erikoisesti, mut kyl välil tulee mietitty et voinko nyt laittaa tätä. Mä pukeudun sellasiin vaatteisiin mistä mä tykkään ja mikä tärkeintä, sellasiin missä mä viihdyn. Torstaina ko menin kouluun nii joku muutaman vuoden nuorempi teini tuijotti mua päästä varpaisiin ja tokas halveksivaan sävyyn "voi vittu". Mä en osaa ottaa tollasista jutuista itteeni tai mitään sellasta, jos ei miellytä nii ei ole mun ongelma. Mä vaan nauroin koko jutulle, oon vaan semmonen. Pikku hiljaa oon alkanu pukeutuu niin ko haluun, vieläkään en ihan pukeudu nii ko haluisin mut ehkä se ajan kanssa. Mä viihdyn mun tyylissä ja se on tärkeintl mulle. Suoraan sanottuna mua ei kiinnosta mitä muut ajattelee, jos on jotain valittamista nii toivon et pitää sitte mölyt mahassaan. En tiijä saitko nyt sun kysymykseen vastauksen mut toivottavasti :) ja oon 19v

    A N G E L A: thank you :>

    VastaaPoista
  5. mistä tuo käsikoru jossa peace merkki ))))

    VastaaPoista
  6. Hitto MILU! Et oo sit kertonu, et sä kirjotat blogia, mut onneks mä oon näin kyylä, et löysin tän!!!!! ;P

    VastaaPoista
  7. ja jatkoo viel tohon viime viestiin.. Osaaks neuvoo mikä auttais, ku en mä näe yhtään sun blogin kuvia.. :( Uusimman sivun kuvat näkyy ja sit se ei suostu näyttää enää yhtään kuvii, vaan tekstit näkyy..

    VastaaPoista
  8. Mistä noi ihanat englannin kieliset teksti-laput on? Vähänkö mäki haluun tollassii<3

    VastaaPoista
  9. Anonyymi: taitaapi olla lindexistä :)

    Anonyymi: sorppa iida! En aatellu et mun pitää kaikille kuuluttaa :-D mistäs löysit tänne? ;)

    Anonyymi: mulla on photobucketista kuvatila loppu enkä oo jaksanu kaikkia kuvia siirtää ko siinä ois niin iso homma :s ne tulee itestään näkyviin jossain vaiheessa :) suunnitelmissa on kyl päivittää photobucket prohon ko menee hermo ko kuvatila on aina loppu :D

    Anonyymi: pahan heitit! En muista minkä sivuston löysin mikä oli täynnä tollasia kivoja tekstejä, joita tulostelin ja tungin jokapaikkaan :-D voin koittaa kaivaa sen osotteen!

    VastaaPoista
  10. ihanat noi sukkikset, ja noi bikinit kans! :)

    VastaaPoista
  11. Oona: eikö ookki :> harmi vaan että omat koot oli loppu ni joutusin ottaa koon suuremmat :<

    Reetta: niin on, mä tykkäilen molemmista hirmusesti :>

    VastaaPoista
  12. Mä kattelin jotain blogii ja siin oli jotain linkkei yms toisiin blogeihin ja sit siin näkys sellane kuva mis näkys joku tyttö ruutupaita pääl, mut ei sen tytön naamaa ja mul tuli heti sellanen fiilis, et se oot ihan varmaan sä, et se paita oli niin tutun näkönen ja oikeessa olin :P

    VastaaPoista
  13. näyttää ihanalta toi pitsijakku!

    VastaaPoista
  14. Anonyymi: aijaaa :-D

    Sanni: niin näytti, harmi et se oli tyhmän mallinen! :s

    VastaaPoista
  15. Voi että ku sun huone näyttää kivalta!! :)

    VastaaPoista
  16. anna: kiitti :) tosta ei vielä saa hyvää kuvaa, mut huonepostaus löytyy jostakin :-D

    VastaaPoista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX