keskiviikko 23. helmikuuta 2011

wanhoja part 2

Tässä ois vielä loput wanhojen tanssi-kuvat, jotka aion tänne laittaa. Pistän nää eri postaukseen, koska en tykkää että pysty- ja vaakakuvia on sekaisin samassa postauksessa, varsinkin kun näitä ei saanu saman kokosiksi.

Käytiin viemässä objektiivi sinne liikkeeseen, mistä se oli ostettukin ja ne lähetti sen eteenpäin kustannusarviota varten. Saattaa olla, että objektiivi saadaankin korjattua (järkevään hintaan). Joka tapauksessa oon suunnitellu, että käyn ostamassa sen Canonin EF 50mm f/1.8 II, nii saan kuvailtua edes jotakin mahdollisimman pian :)

10 kommenttia:

 1. Kiva tuo punaruskea mekko 4. kuvassa! Mukavaa että edes joillain on vielä tuollaisia kunnon "vanhojen" mekkoja. Vähän on amerikan prom-style päässyt täällä valloilleen :D Nättejä on toki nuo kirkkaat puvut mutta jotenkin ei sovi suomalaisiin Wanhojen tansseihin! Call me old fashioned... :D

  VastaaPoista
 2. Kerro sitten kokemuksia jos ostat ton uuden objektiivin, oon jo tosi kauan harkinnut sen ostamista :)

  VastaaPoista
 3. mun on pakko saada tietää mistä tommosen violetin mekon saa, rakastuin siihen täysin! :---) ja oon metsästäny täydellistä wanhojen mekkoa ens vuotta varten ja toi ois just perfect!

  VastaaPoista
 4. ^^ mä kans tykästyin tohon violettiin mekkoon! :) ei ihan sellainen jota ite etsin, mutta toi yläosa on kyllä aika lähellä :) olis muutenkin kiva tietää mistä näitä mekkoja on ostettu/vuokrattu?

  - Veera

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: nykyään monilla on just tollasia nykyaiksempia mekkoja ja harvalla perinteisiä wanhojen mekkoja :/ mä en oo ite ikinä oikeen tykänny noista vanhan ajan mekoista :-D

  Oona: kiitti :)

  Riikka: selvä :>

  Juulia: itseasiassa toi lila mekko on kaverin vanha, joka sitte pääty toiselle kaverille :-D mulla ei oo mekon alkuperästä mitään tietoa, mutta jos haluut nii voin selvitellä asiaa :)

  Veera: se on kiva :) mä voin koittaa selvitellä asiaa, ainakin zazabellasta tais olla joku noista mekoista jollen väärin muista :>

  VastaaPoista
 6. voi, onpa ihania kuvia ü

  VastaaPoista
 7. gorgeous photos, dresses, and girls!!

  VastaaPoista
 8. ois kiva jos selvittelisit, tykästyin tohon niin hirmusesti! :---) ja en mä tiedä kuinka tarkkaa kokojen kanssa on, mtta ite oon n. 36 että sen suuntasta :)

  VastaaPoista
 9. Eikö enempää kuvia?! Voi, toivoin sinulta useaa kuvaa, sen verran hyvä kuvaamaan kuitenkin olet :(

  VastaaPoista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX