torstai 10. helmikuuta 2011

there are two sides to this story, pick a dark cloud or dive into the light





neule 2nd hand, ylipolvensukat Seppälä, kengät Anttila, kaulakuivi Gina Tricot, laukku Guess, ristikoru Lindex

Vihdoinkin pääsin kouluun asti tästä taudista huolimatta. Mulle tuli eilen ihan hirvittävä nuha, kuten noista kuvistakin voi huomata - nenä punertaa niin reippaasti ja on hellänä niistämisen vuoksi. Muuten alankin olemaan jo melko terve, works for me!

Käytiin Jonin kanssa päivällä nappaamassa parit asukuvat, ja pahoittelut kuvien laadusta, nimittäin pienen suostuttelun jälkeen sain herran kameran taakse. Alkuohjeiden ja käskyjen "paina sitte tota", "älä tuu lähemmäs" & "voitko nyt tehdä näin" jälkeen saatiinkin muutamat siedettävät otokset napattua. Eiköhän pienellä treenaamisella ala sekin homma sujumaan ;)

Loppu ilta meneekin lempiblogien parissa sekä hyvää musiikkia kuunnellen. Ihanaa, kun ei oo kiire mihinkään ja saa olla vaan rauhassa. Huomenna lähden taas iltapäivällä Saloon, lauantaina on töitä ja sunnuntaina suuntaan ehkäpä Helsinkiin. Kiva viikonloppu tiedossa siis :)

Haluisin vielä kiittää teitä ihania, teitä on jo melkeen 300, ootte ihan mahtavia!♥ Nyt olis aika laittaa toiveita tulemaan, että mitä haluisitte mun keksivän 300 lukijan kunniaks, sitten kun sen aika on.

16 kommenttia:

  1. söpö punanenä ja kiva asu! :-)

    VastaaPoista
  2. mä toivoisin kovasti videopostausta! en muista ootko semmoisin joskus tehnytkin, mut et varmaan lähiaikoina ainakaan..? oot niin symppiksen oloinen tyyppi, että olis kiva kuunnella sum höpötystä :----)

    VastaaPoista
  3. Emmi: haha kiitti :)

    Sara: kiitos :>

    Roosa: oooi, kiitti :) mä voin niiin kuvitella itteni höpöttämässä älyttömiä juttuja videolla :-D oon sitä videopostausta itekin miettiny, et jos saisin sellasen väsättyä :)

    VastaaPoista
  4. mä en näe kuvia :(

    mutta, toivoisin jonkinlaista videopostausta, esimerkiksi ihan perus päivän asu videoituna :))

    VastaaPoista
  5. Reetta: kiitti :>

    Mikaela: onhan se joo :)

    LURA: photobucket päätti TAAS valittaa kuvatilan olevan täynnä, mulla menee hermot sen kanssa :s videopostausta oon itekin harkinnu, jos vaan saisin tehty sellasen :>

    VastaaPoista
  6. sul on kiva blogi ja mul on melko samantyylinen, jos siis kiinnostaa nii käy tsekkaa ja jos tykkäät nii liity lukijaks (:
    kommenttiakin saa toki jättää (:

    www.partiesdemvie.blogspot.com

    VastaaPoista
  7. kiitos et kommasit mun postaukseen ja löysin sun super ihanan blogin ! oon siis ihan rakastunu , aivan super ihana ja oot nätti ja kirjotat tosi hyvin ! klikkaan kyllä ehdottomasti lukijaks että saan lukea sun kuulumisista viel eteenpäinki ! (:

    VastaaPoista
  8. Elina: kiitti :> joo käyn kurkkimassa :)

    erika: haha sorppa :-D ihanaa kuulla jos tykkäilet! :) ja tervetuloa :>

    VastaaPoista
  9. this is such a cute outfit, love your pretty hair color!

    xoxo

    VastaaPoista
  10. oot tosi nätti ja ihanat vaatteet :) hah toi otsikko on anna abreun hysteria biisist? :D

    VastaaPoista
  11. Chelsea Lane: thanks :)

    Anonyymi: kiitti :) joo on, kuuntelin sitä ihan hulluna yks päivä :-D

    VastaaPoista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX