torstai 29. heinäkuuta 2010

Tallinna

Pääsin maanantai-illalla töistä 9 aikaan ja näin töitten jälkeen Renskua. Mentiin puol 12 jälkeen nukkumaan, tai ainakin yritettiin nukkua. Joskus puol 2 aikaan heräsin siihen, että mulla oli ihan sairaan kylmä, ja ihmettelin mihin mun peitto on kadonnu. Noh, Rene oli ottanu mun peiton ja nukku tyytyväisenä oman peittonsa päällä.. Mä en sitte enää viittiny nukkua vaan suuntasin kotiin. Puol 4 jälkeen lähdettiinkin jo bussipysäkille.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Suunnattiin aamulla ensimmäiseksi Rocca Al Mareen, joka on Viron suurin ostoskeskus ja sijaitsi n.7,5km päässä keskustasta. Sieltä mentiin taksilla Rotermanniin, ja mun täytyy sanoa, että ihastuin niihin ihaniin taloihin! Osa oli tosi hienosti suunniteltuja ja muutenkin jänniä. Kun oltiin Rotermann kierretty, käytiin syömässä pitsat Basiilik-nimisessä ravintolassa.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Ruuan jälkeen oli vuorossa Viru-keskus ja vanha kaupunki. Istuttiin Roberts Coffeessa jonkin aikaa, sillä jalat oli melko puhki kävelemisestä. Tähän väliin pitää mainita, että virolainen kraanavesi maistuu ihan mullalle :-D Kierreltiin vanhassa kaupungissa, ja etittiin virolainen ravintola nimeltä Mekk. En oo ikinä ollu niin hienossa ravintolassa! Syötiin siellä vain jälkiruuat, ja mä nirso söin vaan jäätelöä - tosin kyllä maailman parasta jäätelöä! Naureskeltiin, ettei meijän sovi mennä noin hienoihin ravintoloihin, kun meijän käytös"tavat" on vähän mitä on :D

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Vähän ennen kahdeksaa lähdettiin taksilla kohti satamaa, Sadama Marketin kautta tietenkin. Laiva lähti 9 aikaan kohti Helsinkiä ja perillä Helsingissä oltiin yhdeltätoista. Nukkumaan pääsin siinä puol kolmen aikaan, joten ei ihmekään, että väsytti kun olin yli vuorokauden ollu hereillä yhteen mittaan. Tulihan sitä nukuttua melkeen 12 tuntia seuraavana yönä. Kun heräsin, oli kädet "vähän" kipeet - sen siitä saa ko raijaa laatikkoja, kärryt olis ollu aika kätevät kyllä :D

Teitä kumminkin kiinnostaa ostokset, joten yritän ehti kuvailemaan niitä tänään, tai huamenna illalla töitten jälkeen :)

PS. Arvonta
PPS. Toinen arvonta

2 kommenttia:

  1. Moikka Milla! oot voittanut meidän blogiarvonnassa ykköspalkinnon, mutta olit valitettavasti unohtanut kirjoittaa kommenttiin sun sähköpostiosoitteen! Voisitko ensisijaisesti laittaa maililla sun osoitetiedot jne sähköpostiin: sirkusteltta@hotmail.com niin saadaan sun paketti postiin :--)!

    -Milla

    VastaaPoista
  2. nsos: vaaau hitsit siistiä! :) laitan tulemaan! =)

    VastaaPoista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX