lauantai 3. heinäkuuta 2010

try sleeping with a broken heart

Moikka taas! Sain eilen kuvailtua Tukholman ostoksia, joten enköhän mä saa sen ostospostauksenkin tehty melko pian. Tässä ois nyt kuitenkin pari asukuvaa eiliseltä päivältä ja parit ostokset eiliseltä myös.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Mustat conssut valkoisten kaveriks
Photobucket
Sämpylä ballerinat Tarjoustalosta kympillä!

Taisinkin viime postauksessa mainita (tai sitten en?), että postissa oli pari pakettia mua odottamassa. Nellyn paketin sisältö löytyykin aiemmista postauksista. Kaikki tilatut jutut oli juuri niin ihania kun luulinki niitten olevan. Ja toisen paketin, eli H&M:n sisältö näytti tältä:

Photobucket
4,95€ & 9,95€
Photobucket
2,95€
Photobucket
1,95€ kpl
Photobucket
2,45€
Photobucket
9,95€

Mä tykkään ainakin kaikista ostoksista hirmusesti, entäs te? Olin tänään vajaa parituntia rannalla ja olihan sitä väriä tullu ihan vähän pintaan. Harmi vaan, etten oo ehtiny ottaa aurinkoa oikeen kunnolla, nytkin työt alkaa kuudelta. Huomenna on siskon rippijuhlat, joten mä taidan joutua pyörimään koko päivän kamera kädessä. Voi olla, että laitan juhlista joitakin kuvia tännekin - saa nähdä. Nyt kuitenkin valmistautumaan ja sitten töihin. Heippa!

4 kommenttia:

 1. Kiva noi ostokset :) Varsinkin toi valkoinen oikean puolimmainen tunika (?) on rakkautta! Ihania tukholmakuviakin olit ottanut edellisessä postauksessa (-:!

  VastaaPoista
 2. Mariia: ooi kiva kuulla :) tunikaks mä ainakin taidan sitä hm:n paitaa kutsua :D ja tukholmassa kuvailut jäi aika vähiin, harmi :s

  VastaaPoista
 3. Mulla on noi samat biksut, ihan parhaat :> Nytkin päällä:D

  VastaaPoista
 4. Jenna: haha :D se alaosa ei sopinu mulle, joten palautin sen, mut tosta yläosasta tykkään hirveesti :)

  VastaaPoista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX