lauantai 20. maaliskuuta 2010

pikapäivitys

Photobucket

Mua ketuttaa suunnattomasti. Tänään on lauantai ja mä heräsin vasten omaa tahtoani 20 yli 8, MITÄÄ?! Kerranki ko sais nukkua, ääh no can do.

Mun piti tulla kyselemään teiltä erilaisia postaustoiveita. Nyt olis hyvä aika kirjoitella millasia toiveita mieleen tulee, koska mä en tiiä yhtään että mimmosia juttuja te haluisitte lukea. Olis kivempi että täällä olis sellasta sisältöä enempi mistä te tykkäätte, enkä mä vaan höpöttäis omiani täällä :-D

Hyvät viikonlopun jatkot teille kaikille! :)

PS! Oon Rapunzel of Swedenin sivuilta katellu hiustenpidennyksiä, mutta en tiiä yhtään että minkälaiset kannattais tilata. Oisko joku fiksumpi tän asian suhteen? :)

9 kommenttia:

 1. Itsehän heräsin jo reilu tunti aiemmin kuin sinä, että kiitos vain tästäkin lauantaiaamusta.. No jospa huomisaamu menisi vähän paremmilla unenlahjoilla :)

  VastaaPoista
 2. Ann: haha :D toivotaan että huomenna tulis nukuttua pidempään :)

  VastaaPoista
 3. Kuka sul laittaa hiuspidennykset? : ) se vähä riippuu siitki, et käyks laittaa ne kampaajal,ite vai joku kaveri :) teipit rasittaa/pilaa vähite hiuksii, sinetit tuhoo aika pal omii hiuksii ja aika moni o sanonu et sinettie jälkee o pitäny leikata omat hiukset iha lyhkäsiks. : D Ja ei missää nimes tekokuituu, et oikee hiusta,mut kaikki tuol sivul taitaaki olla oikeeta : D ninu vähä sepittämäs!

  VastaaPoista
 4. kuvia sun tisseistä =)

  VastaaPoista
 5. NINNU: joo mä huomaan että selität :-D siis oon vaa miettiny jos ottaisin, saas ny nähdä, ja jos otan nii clip onit et saan ne poies heti ko haluun enkä haluu sellasii ko tuhoo viimisetki hiukset :D

  Anonyymi: no sun harmiksi noin ei tuu käymään =)

  VastaaPoista
 6. mulla on ollu pariin otteeseen sinettipidennykset. en nyt sanois että ne tuhoaa hiukset.. mä ainaki tykkäsin niistä, kaikkien päänahka ei vaan välttämättä niitä kestä, ja kun ne kasvaa liian kauas niin ne saattaa ruveta rastottumaan. aito hiusta tietysti aina mielummin ku kuitua. clip-on pidennykset on ihan hyvä idea jos ei tiedä haluaako pidennyksiä tai jos sitten haluaakin ne äkkiä pois tms.

  VastaaPoista
 7. maija: hyvä tietää :) aitoa hiusta mäkin otan jos otan, en mtn tekokuitua päähäni laita :-D täl hetkellä clip onit tai teipit vaikuttais ihan hyviltä vaihtoehdoilta :)

  VastaaPoista
 8. no lol jotkut hiustenpidennykset. oon sitä mieltä et omat hiukset on omat hiukset, itte en ainakaan laittais kenenkää toisen hiuksii päähän vaik maksettais! yök

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: sun onnekses kukkaa ei pakota sua laittaan :-D

  VastaaPoista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX