perjantai 4. toukokuuta 2012

YO

Kyselitte juttua mun yo-juhlien ja niihin valmistautumisen perään, joten tässä ois nyt muutamat kuvat ja vastaukset. Mun muistaakseni mulla ei ollu missään vaiheessa ennen juhlia kamalaa hössötystä, vaan alettiin pikku hiljaa hankkimaan kaikkia tarvittavia juttuja; tarjoilut, skumpat, lakki, kengät & mekko juhliin. 

Mä en halunnut mennä kampaajalle, vaan pidin hiukset auki ja meikin tein itse - se lakki siellä päässä se pääasia on, joten mulle oli ihan sama onko päässä nuttura, pari kiharaa vai hiukset vaan auki :) Sopivat kengät löytyi Mekasta, mutta mekkoa sai metsästää vähän enemmän. Mistään ei löytyny sellasta mekkoa kun oisin halunnut, joten päätettiin Maleenan myyjän kanssa, että tehdään mulle sellanen. 

Mä tiesin jo etukäteen, että haluan yo-mekkoni olevan mustavalkoinen. Maleenasta löytyi valkonen ihan perus-yksinkertainen mekko, jossa oli pientä rypytystä rintojen kohdalta. Mekko oli reippaasti yli polvien pitkä ja vartalonmyötäinen. Me päätettiin lyhentää helma sopivan mittaiseksi, lisätä alle tylliä ja tehdä mekkoon pallohelma, josta mä tykkäsin kovin. Rintojen alle ommeltiin koristeeksi ympäri mekon mustaa rypytettyä silkkikangasta ja tehtiin eteen iso musta rusetti.

Yo-päivä kului ensin aamulla koulussa yo-juhlan & lakituksen merkeissä, juhlan jälkeen käytiin pikasesti kaupungilta nappaamassa ruokaa mukaan ja tultiin kotiin viimeistelemään paikat. Iltapäivä kului herkkuja syödessä ja juhlavieraiden kanssa jutellessa ja lahjoja availlessa. Ja jossain vaiheessa iltapäivää kävin nappaamassa yo-kuvat & kiitoskorttikuvat valokuvaamossa. Illemmalla kaverit tuli meille ja myöhemmin suunnattiin baariin. Mun muistaakseni koko päivä meni hirmu nopeesti, eikä skumppakaan kilahtanu päähän pahasti ;)

Jos teillä on vielä jotain kysyttävää, niin kysymyksiä voitte laittaa tähän postaukseen :)

4 kommenttia:

 1. oi, kiva postaus! haluisin ite paljon tollasen samantyylisen yo-mekon kuin sulla, ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos, kiva että tästä postauksesta tykätään :)

   Poista
 2. Ompas nättejä kuvia ja kaunis sinä!:-)<3 Mustavalkonen mekko sopii just kivasti yo lakin kanssa, mut mulla on hirvee kriisi! Valmistun itse tänä keväänä lähihoitajaks ja meidän lakissa on sähkönsininen tupsu.. Tosi hyvä yrittää pukee sen kanssa mitään! :--D

  <3: Anniina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih, kiitos ihana :) mun mielestä esim mustavalkonen mekko on just jees vaikka tupsu oiski sininen, sopii ne kolme väriä kuitenki toisiinsa :)

   Poista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX