perjantai 11. toukokuuta 2012

eilinen päivä instagram-kuvina

Olin herännyt torstaina neljän aikaan iltapäivällä ja työt alkoi 23.30. Pääsin eilen aamulla töistä puoli seitsemän aikaan ja kotona olin noin vartin yli seitsemän. Meillä oli suunnitelmissa lähteä tyttöjen kanssa Turkuun piipahtamaan, joten päätin etten yritä edes nukkua, muuten mä en ois päässyt millään sängystä ylös. Avasin rauhassa tietokoneen, datailin, hörppisin kaakaota ja siivoilin mun huonetta, kunnes ennen puoli yhdeksää torkahdin koneelle.. :D Ihan putkeen tää valvominen ei mennyt..

Kymmenen jälkeen aloin valmistautumaan, kaveri nappas mut kotoota siinä yhdentoista paikkeilla, käytiin hakemassa toinen sankari myöskin kotoaan ja suunnattiin vielä Piihoville hakemaan aamupalaa ennen kun päästiin matkaan. Salossa oli kamalan synkkä ilma mutta mitä lähemmän Turkua päästiin niin sitä enemmän aurinko paistoi :)

Turkuun päästyämme heitettiin auto Wiklundille ja lähdettiin kauppoja kiertelemään. Mä en löytäny koko reissulta muuta kuin ihan törkeen ihanat pöksyt (jotka ei muuten oo mustat, vaan pirun värilliset!!), joista saatte myöhemmin kuvaa ;)

Pitihän sitä Stockmannin yläkerrassa käydä ihailimassa ihania sisustusjuttuja ja moikkaamassa mun tulevaa lamppua! Voi kun pääsis nyt sisustamaan jotakin..

Ruokatauko, tutussa ja turvallisessa mutta ei niin terveellisessä Hesbugerissa. Hansan kiertämisen jälkeen suunnattiin Ikeaan. Sisustuskuume jyllää niin pahasti, että piti omaan huoneeseen ostaa pari kivaa juttuja, joista myöskin myöhemmin lisää :)

Ennen kuutta oltiin takaisin Salossa ja mä lähdin toisten kaverien seuraan loppuillaksi. Ajeltiin ympäriinsä ja käytiin Wiurilassa kattomassa pelottavia lehmiä kun ooteltiin, että matsi alkaa. Meillä oli taas aikamoinen kisakatsomo käynnissä, mikäs valittaessa kun kattoo matsia 50' telkusta ja vielä Mertarannan selostamana ;)

Mulla saatto mennä pikkusen matsista ohi kun piti pelätä tota ronttia.. Mä en oo oikein eläinihmisiä ja kassu halus tehdä tuttavuutta vähän turhan innokkaasti. Enivei, mä selvisin ja Suomikin selvis oikein hienosti, pääasia! Pikkusen ennen yhtä mä olin vihdoinkin kotona, uni paino kyllä päälle aika pahasti kun tuli 32 tuntia valvottua putkeen..

Semmonen päivä! Mitäs mieltä te ootta tälläsistä päivä kuvina postauksista? Mä en jaksanu kameraa raahata mihinkään kun oon todennu tän puhelimen ihan riittäväksi, niin saatte tyytyä näihin Instagram-kuviin. Jos teistä muuten joku omistaa Instagram-tunnuksen ni ois kiva jos viitteisitte laittaa niitä vaikka tähän postaukseen? :) Mut löytää Instasta tunnuksella mmilss.

7 kommenttia:

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX