tiistai 10. huhtikuuta 2012

Stockholm part1

Täältä tulee eka satsi reissukuvista! Lähdettiin siis perjantaiaamuna laivalla Ruotsiin, oltiin pe-la & la-su yöt hotellissa Ruotsissa ja sunnuntaina lähdettiin iltalaivalla takaisin kohti Suomea. Oltiin kaveriporukalla reissussa ja ehdittiin nähdä aika paljon tukholmaa, ainakin kuvien määrän (n.450) perusteella. Reissun aikana syötiin hyvin, käytiin tutustumassa pariin ruotsalaiseen baariin, shoppailtiin, ajeltiin metroilla, katteltiin paikkoja ja kierreltiin ympäri Tukholmaa ja käytiin tutustumassa Globeniin sekä vanhaan kaupunkiin.

Mä en tiijä mitä kaikkea oikein kertoisin, joten laittakaapa kysymyksiä tulemaan, jos teitä kiinnostaa kuulla tarkemmin :)

22 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. en, ostin mun mielestä vielä kivemmat, joita aion vähän tuunata :)

      Poista
  2. sun ostoksista ois kiva kuulla mitä ostit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ostoksista aattelin tehdä erillisen postauksen :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. jepjep, kuka kyselee ja miksi? :-D

      Poista
    2. teil on juttua, niinku oon kuullukki ;)

      Poista
    3. Eiks milla miehet oo kertakäyttötavaraa ;)

      Poista
    4. Haha :D

      Anonyymi, mistäköhän oot tollasta kuullu? Perus salo, tällästä tää on

      Poista
    5. kuulin onneksi hyvältä lähteeltä ;) linnea parka

      Poista
    6. HAHA no voihan nyt, mä en halua olla ilkeä (kröhöm, empä..) mutta tää on oikeesti säälittävin juttu mitä oon pitkään aikaan kuullu :-D yrittäisit ees :-)

      Poista
    7. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

      Poista
    8. jep, toi oli munkin eka reaktio

      Poista
  4. Oo! Mäkin oon lähössä kavereiden kanssa loppukuusta Tukholmaan, niin olis kiva kuulla jotain ruokapaikkasuosituksia ja vaikka menovinkkejäkin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. me käytiin tukholmassa syömässä hard rock cafessa ja vapianossa + toki hotellissa aamupalat ja jotain pientä päivän mittaan, kahvilassa tms. ruokaa ei pahemmin ehtiny miettimään ko oltiin koko ajan menossa paikasta toiseen :) tukholman baaritarjontaan ei tutustuttu sen kummemmin, mutta meijän hotellin alakerrassa oli kaks baaria, joissa käyttin yhdet juomat ottamassa, oli meinaan ihan laittoman kallista :-D meijän hotellin lähistöllä oli paljon pienempiä kahvilamaisia pubeja/baareja joissa oli iltasin aika paljon porukkaa. ja meijän käsityksen mukaan muitakin kun hotellissa asuvia ihmisiä tuli aina iltasin hotellin baareihin. mä en osaa auttaa mistä päin tukholmaa mahdollisesti löytyis sellasia baareja kun suomessa esim. tivolit on :(

      Poista
    2. Okeii hmm! Kiitos kuitenkin näistä. Ehkä mekin vaan seikkaillaan avoimin mielin paikasta toiseen ja kattoo sitten, mistä sitä ittensä löytääkään. :D

      Poista
  5. Voi että kuink kivoja kuvia ! : )

    VastaaPoista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX