keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

jewelry tree and some new jewelry


Parin viikon takaiselta Ruotsin reissulla löysin Åhlensilta ihanan korupuun, joka on ollut ostoslistalla jo kauan. Oishan noita toki Suomestakin löytynyt, ettei olis Ruotsista saakka tarvinny raahata mutta päätin napata ton mukaan kun kerran vastaan tuli. Koruja reissulta tuli ostettua nämä muutamat; Åhlensilta löytyi ihana Mintin rannekoru ja ristikorvikset sekä Gina Tricotista isot höyhenkorvikset.

Mä heräsin tossa muutama tunti sitten, parin yövuoron jälkeen unirytmi on taas ei-niin-normaali, mutta eiköhän se tästä. Huomenna mulla on vapaapäivä, toivottavasti aurinko paistaa niin kuin tänäänkin. Tää ilta taitaa mennä aika rennoissa tunnelmissa, dataileminen ja lemppariblogien lukeminen kuulostaa aika hyvältä vaihtoehdolta tällä hetkellä. :)

6 kommenttia:

  1. ihana korupuu! pitää varmaan itsekin poiketa ylihuomenna sitten åhlenssilla. ihan kuin en olis sitä tehnyt kuitenkin. .. :D

    http://liisamarian.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti :) kannattaa! meillä meinas åhlens jäädä väliin, mut onneks poikettiin sinne kuitenkin :)

      Poista
  2. Ihana toi korupuu ja kans toi rannekoru !

    VastaaPoista
  3. siis mistä noita korupuita saa suomesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä oon törmänny korupuihin kaupoissa joissa myydään kaikkia sisustusjuttuja (esim. kuisma, anttila, asko), kultasepänliikkeissä ja tietty kaikissa pikkusisustusputiikeissa. täältä salostakin löysin ihanan korupuun mutta 85€ hinta ei oikeen napannu.. :)

      Poista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX