torstai 23. helmikuuta 2012

I was on a boat, again

Heippa! Lähdettiin tytsyjen kanssa tiistai-illalla laivalle, taas, mä tiedän. Mulla sattui olemaan sopivasti vapaata töistä, ja kun kerran kysyttiin haluanko lähteä niin totta kai mä suostuin. Reissu meni oikeen mukavasti ja kivaa oli eikä seurakaan ollut ollenkaan huonoa ;) Jos multa kysytään, niin 1½h aikaa syödä buffetissa on ihan liian vähän - puolet ajasta menee jonotteluun ja tulee hirveä kiire syödä...

Mä taidan tästä mennä syömään aamupalaa ja alottamaan ton laukun purkamisen; kumma juttu kun mennessä se oli melkeen tyhjä ja takaisin tullessa hyvä kun sai kiinni.. Mä aion ottaa tänään ihan iisisti, väsyttää jo nyt vaikka oon nukkunu ihan älyttömiä määriä lähiaikoina. Mutta nyt sitä aamupalaa, moimoi!

13 kommenttia:

  1. niin kaunis tää kuva!! ihailin sitä jo ig:ssa ;-) hihi

    VastaaPoista
  2. Mä näin sut laivalla monta kertaa ja joka kerta mietin et kehtaankohan tulla nykäsee sua hihasta, mut en sitte kehdannu. :D
    Hassuinto oli, et tunnistin sut sun niistä mustista kengista mitkä on täällä blogissa nähty, sulla oli muutkenki tosi kiva asu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahaa, oisin varmaan ollu aika wtf :-D heh, täytyyki alkaa kattomaan tarkemmin mitkä kengät jalkaan laitan, naamalla niin väliä ;D

      Poista
  3. pukeudut aika tummiin vaatteisiin. Etkö tykkää väreistä? Tässäkin näyttää, että olisit hautajaisiin menossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. musta ON tumma väri? mä en tienny että mustaa saa pukea vaan sillon päälle kun menee hautajaisiin :( ja tykkään mä väreistä, pinkki on ihan lemppari!

      Poista
    2. ja ps. mistäs sä tiedät vaikka mulla ois ollu pinkit housut jalassa tässä kuvassa ;)

      Poista
  4. Mä oon lähes poikkeuksetta "äänetön lukija", enkä oikein ikinä kommentoi, mutta koska lueskelen ja katselen näitä sun postauksia yllättävänkin paljon niin esitän kehitysehdotuksen. Tykkäsin niistä pienemmistä kuvista hiukan enemmän. Näitä sun kuvia on kiva katsoa, mutta vaikka näyttö on 15,6'' niin täytyy rullata (varsinkin noita pysty)kuvia että "näkee kaiken". TUntuivat jotenkin lukijaystävällisemmiltä.

    Niin tai näin, niin postaile jatkossakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. totta toikin! mä tykkään ite näistä vaakakuvista vaikka nää onkin vähän isompia, mutta muakin vaivaa se kun pystykuvia ei nää näyttöä rullaamatta. ja ko heitin oikeesta reunasta kaikki jutut pois ja keskitin kuvat ja tekstin niin mun silmään kovin pienet kuvat tekee tästä tosi tyhjän näkösen.

      ja toi yllä oleva kuva on otettu puhelimella, niin ne puhelimella otetut kuvat on korkeampia ko kameralla kuvatut, joten ei normaalisti vaakakuvatkaan näytä noin suurilta :)

      Poista
  5. Joo siis buffetissa vois hyvin viettää aikaa vaikka kolme tuntia :D

    VastaaPoista
  6. tosi kiva tää sun blogis ja hienoja kuvia!

    jos kiinnostaa, käy tsekkaa munkin blogi :)

    http://eetus-reign.blogspot.com/

    VastaaPoista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX