torstai 24. marraskuuta 2011

Dear Santa..

..tänä vuonna olen ollut erittäin kiltti, joten toisitko minulle tasan kuukauden päästä muutaman pienen jutun:Mun vanha rakas puhelimeni on ajan mittaan alkanu sanomaan itseään irti, ja viime viikolla mä päätin että nyt riittää, aika hommata uus puhelin ja luopua tosta päänvaivasta. Muistan myöskin vannoneeni monta kertaa, että seuraava puhelin ei oo Nokia, mut kappas, Nokiapa hyvinkin on aina kaupasta lähteny kotia. Tällä kertaa mä aion pitää pääni ja testata Iphonea!

Hunterin Original Wellingtonit ja Zaran Plaited Shopper on molemmat ostoslistalla, joten pukki jos haluat yllättää mut ja säästää rahaa sekä päänvaivaa, niin olisitko ystävällinen ja toisit mulle nämä!

Canonin RC-6 kaukolaukasin ois puhelimen lisäksi ainut, jonka mä tällä hetkellä tarvisin. Lahjakortit ja uus charmi Thomas Saboon ei myöskään ois pahitteeksi.. :)

Millasia juttuja teillä on toivelistalla? :)

PS! Teitä on jo melkeen 600, huisia! Kun 600 pamahtaa rikki niin täytyyhän sitä juhlistaa esim. arvonnan merkeissä, joten pysykää kuulolla! ;)

6 kommenttia:

 1. mulla on toi rc-6 kaukolaukasin ihan turhana, ku se sopi entiseen kameraan mut ei nykyseen! mut en kyl tiiä yhtää toimiiko se edellee :D

  VastaaPoista
 2. Apua, jouluun tosiaan on enää kuukausi! Ja kaikki lahjat ostamatta tietty..

  Mulla on toivelistalla lähinnä rahaa, harvinaista etten oikeasti tarvitse mitään! Paitsi sitä rahaa..

  VastaaPoista
 3. linda: juuvai! et sattumoisin ois halukas myymään sitä? :)

  Riikka: niimpä, aika rientää tosi nopeesti! sama juttu täällä niitten lahjojen suhteen...

  Anonyymi: hahaa miksi niin

  VastaaPoista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. elina: ei nää mun mielestä mitenkään älyttömiä oo :-D tota zaran plaited shopperia en käsiini taida saada mut aika tarkkaan muut kyllä todennäköisesti

  VastaaPoista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX